Gönderen Konu: Taþ satýn alma sorunu ! 3 (Çözüm)  (Okunma sayýsý 16838 defa)

Tayfield

• Ziyaretçi
Taþ satýn alma sorunu ! 3 (Çözüm)
« : 15 Ocak 2013, Salý - 10:38 »
selam arkadaþlar benim iphone yurt dýþýndan geldiginden telefonu veren arkadas saolsun benim için yurt dýþý accound açmýþ ve büyük sorunlarla karþý karþýyayým þimdi çünkü apple store ingilizce sorun deðil fakat
oyun için taþ almak istediðimde þunlar oluyor ;
1 almak istediginden emin misin?
2 apple kimliði ve þifresi
3 daha sonra tekrar apple kimliði ve þifresi
4 kart bilgilerimi güncellemediðim için daha doðrusu appleya kayýt etmediðimden dolayý kart bilgileri sormaya baþlýyor
karþýma çýkan formu doldurdugumda türkçe ve türkiye çýkmýyor ingilizcce olsun fakat türkie namýna birþey yok buna raðmen kart bilgilerini (bonus kart) [reklam olmasýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ] giriyorum fakat karþýma þöyle bir hata geliyor kartýnýz eþleþmedi?
bundan dolayýdýr ki oyun için taþ alamýyorum ne yapmam gerekiyor uðraþtým fakat apple kimlik bilgilerimide deðiþtiremiyorm ingizlerin bi lafý "its stocked" :(kilitlendik kaldýk
yardýmcý olabilcek varmý?
teþekkürler
iyi oyunlar

« Son Düzenleme: 15 Ocak 2013, Salý - 17:21 Gönderen: FurkanCeylan »

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: taþ alma sorunu 3
« Yanýtla #1 : 15 Ocak 2013, Salý - 10:51 »
cihazý baþtan yükle yeni bir appleid al onunla baþtan baþla.

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: M Safa BLR (04 Haziran 2017, Pazar - 14:48), gubýdýk (10 Nisan 2015, Cuma - 14:47)

Tayfield

• Ziyaretçi
Ynt: taþ alma sorunu 3
« Yanýtla #2 : 15 Ocak 2013, Salý - 10:58 »
sanýrým çözümü gene googleda arayak buþdum teþekkürler
bilmek isteyenlere söyleyeyim
ayarlar
store
daha sonra kullanýcýyý göster
daha sonra oradan kart ayarlarýný ekleme ve dil seçeneðini güncelleme
gerisi kendiliðinden geliyor.
teþekkürler
iyi çalýþmalar
iyi oyunlar

Tayfield 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: kiziltepe62 (07 Mart 2013, Perþembe - 16:51), Admin (15 Ocak 2013, Salý - 17:58), MrYetisen (15 Ocak 2013, Salý - 14:13), o2d (15 Ocak 2013, Salý - 12:22)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Taþ satýn alma sorunu ! 3 (Çözüm)
« Yanýtla #3 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 10:21 »
Taþ Alma Sorunu Genel Yöntem .

þuanda "apple store" girdiðinizde "öne çýkanlar" en altta apple kimliði: xx@xxmail.com 'a týkladýðýnýzda "apple kimliðini göster" e hemen ardýndan "ödeme bilgileri"n de kredi kartý bilgilerinizde sorun yok ise ve bu kredi kartý  normal yada sanal kart ve için limit varsa ve alýþ-veriþ yapamýyorsanýz  .

Clash of Clasn Oyun ekranýnýn sað alt köþesinde "ayarlar"da "yardým ve destek" bölümünden sorun bildir ve sorununun "taþ alma sorunu" olarak mail atýp . Birkaç gün sonra tekrar denemeniz gerekmektedir.

Mail'e Herhangi birþey yazmanýz gerekmemektedir. Konu Baþlýðý kýsmýna otomatik olarak seçtiðiniz "taþ alma sorunu" ingilizce olarak yazýlýacaktýr .

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: qedir (08 Nisan 2014, Salý - 01:19)