Merhaba,Adým Mehmet. Yaþ 35.Lvl +81, Köy +10, Okçu +6, Barbar +6, Sihirbaz +6, Ejderha +4, PEKKA +5, vsÞu an baþka bir klandayým ancak aktif ve kendi dilimden bir klana geçmek istiyorum.Site klanlarý içerisinde 1923TÜRK3'e uygun olduðumu görüyorum ancak sanýrým bazen alým þartlarý deðiþiyor. Hangisine baþvurmalýyým?Keyifli oyunlar.
Amaç 3-5 deðil ki ben 5 dede çok eǧleniyorum 3 dede,tüm klanlarýmýz iyidir.Tek fark seviye ortalamasýnýn altýnda kalýrsan klan savaþýnda sorun olabilmesi.Gir birisine gitsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
kurmay abi beni forumdan desem alýrlar mý levelim 57köy binam 7 ejder ve biniciye kada raçýk
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapkurmay abi beni forumdan desem alýrlar mý levelim 57köy binam 7 ejder ve biniciye kada raçýkbi dene Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
77 lvlim askerlerimin hepsi 5 lvl.dev (6) beni alabilrimisiniz
Öncelikle s.a abi köyüm 58 lvl yeni th8 oldu ben girebilir miyim klanlarýnýza ?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÖncelikle s.a abi köyüm 58 lvl yeni th8 oldu ben girebilir miyim klanlarýnýza ?as köyunuz th8 de býraz ýlerleyýn ve gelýsýn mutlaka abýlerýmýz ve arkadaslarýmýz alýcaktýr.Savaslarda magdur duruma dusmekten yený kurtulduk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap