Gönderen Konu: Bluestacks oyunu yakýnlaþtýrma sorunu  (Okunma sayýsý 22977 defa)

Çevrimdýþý MaviBereLi

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MaviBereLi
Bluestacks oyunu yakýnlaþtýrma sorunu
« : 24 Mart 2014, Pazartesi - 19:11 »
arkadaþlar oyunu nasýl telefondaký gýbý en yakýn konuma getýrebýlýrým yardýmcý olurmusunuz ?

MaviBereLi 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ÝBRAkadabra (28 Haziran 2014, Cumartesi - 10:13)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: Bluestacks oyunu yakýnlaþtýrma sorunu
« Yanýtla #1 : 24 Mart 2014, Pazartesi - 21:14 »
klavye CTRL tuþu basýlý MouseRollbar yukarý aþaðý..

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: aksuvolkan1 (06 Þubat 2015, Cuma - 00:12), ÝBRAkadabra (28 Haziran 2014, Cumartesi - 10:14), Kalelihan (27 Haziran 2014, Cuma - 20:22), barkn (29 Mart 2014, Cumartesi - 12:03)

Çevrimdýþý zurathan

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : awesomniaq
  • Klaným : karadeniz
« Yanýtla #2 : 21 Mayýs 2014, Çarþamba - 08:36 »
oyunu savaþ esnasýnda yakýnlaþtýr uzaklaþtýr yaparken rastgele yerlere asker býrakýyor. þuan kullandýðým versiyonda uzaklaþtýrma yakýnlaþtýrma için yukarý ve aþþaðý oklarý kullaýyor. ctrl+tekerlek den de pek bi farký yok.
normal tekerlek kullanýrsam ekraný yukarý aþþaðý sürüklüyor ve bu esnadada bayaa bi ihtimal rastgele asker býrakýyor. rakip ararken yanlýþlýkla tekerleðe dokunduðum için zebille kupa kaybettim. bayaa sinir bi problem. yardýmcý olabilecek arkadaþlara þimdiden teþekkürler.

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #3 : 22 Mayýs 2014, Perþembe - 01:46 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
oyunu savaþ esnasýnda yakýnlaþtýr uzaklaþtýr yaparken rastgele yerlere asker býrakýyor. þuan kullandýðým versiyonda uzaklaþtýrma yakýnlaþtýrma için yukarý ve aþþaðý oklarý kullaýyor. ctrl+tekerlek den de pek bi farký yok.
normal tekerlek kullanýrsam ekraný yukarý aþþaðý sürüklüyor ve bu esnadada bayaa bi ihtimal rastgele asker býrakýyor. rakip ararken yanlýþlýkla tekerleðe dokunduðum için zebille kupa kaybettim. bayaa sinir bi problem. yardýmcý olabilecek arkadaþlara þimdiden teþekkürler.
Forumda bir arkadaþ tuþ ayarlarýný istediði gibi deðiþtirebiliyordu ama sanýrým o da fayda etmeyecek. Yine de forumda arama yapýp konuya ulaþabilirsiniz. Konu ismi bluestacks zoom sorunu gibi bir þeydi.

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý ErdiTurkay

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : BUYUK TURKAYLI
  • Klaným : DeXTeR
« Yanýtla #4 : 26 Mayýs 2014, Pazartesi - 19:09 »
CTRL'ye basarak mouse'un ortasýndaki þeyi ileri-geri yaparak, uzaklaþtýrýp-yakýnlaþtýrabilirsin fakat bazen istemeden bazý þeylere dokunabiliyor. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý zurathan

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : awesomniaq
  • Klaným : karadeniz
« Yanýtla #5 : 25 Haziran 2014, Çarþamba - 18:34 »
bi durum keþfettim, paylaþmak istedim. nispeten kendi sorunuma çare gib biþey,

ekran kartlý bir laptop kullanýyorum ve laptopun 2 çeþit enerji tüketim vitesi var. pil koruma vitesinde ekran kartýný kullanmýyýp iþlenmcinin üstündeki zýmbýrtýyla idare ediyor, eðlence vitesinde allah ne verdiyse kullanýyor. sorun þuki eylence vitesinde bu sorun hemen hemen hiç gözükmezken, on cpu gma3000 miydi neydi ekran kartýyla asla zoom yaptýrmýyor, saçmasapan yerlere asker koyduruyor vs. bu bi sorunmudur çeliþkimidir bilemedim ama laptop soðutucu bi zýmbýrtý yardýmýyla daha zevkli oynayabiliyorum artýk