Gönderen Konu: Ganimet  (Okunma sayýsý 5508 defa)

Çevrimdýþý BerkayTepret

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : BerkayTepret
  • Klaným : ÝSTANBUL
Ganimet
« : 18 Ocak 2013, Cuma - 04:22 »
Arkadaþlar iyi oyunlar herkese  köy binamý seviye 9 olduðundan beri ganimet bulamýyorum sürekli oynadýðým oyundan soðumaya baþladým kupam 1300 1400 arasý globalde bi arkadaþ oyuna bu olayý mesaj olarak atmýþ oyun bu durum için 1500 üstü kupada böyle bir sorun kalmicaðýný söylemiþ ama bu güncellemeden önceymiþ  bu konu hakkýnda bilgisi olan varmý acaba Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Ganimet
« Yanýtla #1 : 18 Ocak 2013, Cuma - 11:09 »
Bizimde Ana binamýz 9 ama aradýðýmýz zaman bulabiliyoruz Kupa sayýnýzý 1300 -1500 arasýnda tutun ganimet kastýðýnýz dönemde sizede gelecektir.Fazla düþerseniz gelmez çünkü ana bina sizden düþükse alacaðýnýz yüzdelikte kesinti oluyor.

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #2 : 18 Ocak 2013, Cuma - 12:53 »
Köy binanýz 6 olsaydý 900-1000 kupa aralýðýnda 100k larda ganimet var..

Çevrimdýþý myalperen

• 51.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 232
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Artýk pekka devri geçti...
  • 44 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : myalperen
  • Klaným : MAJESTÝC
« Yanýtla #3 : 18 Ocak 2013, Cuma - 15:23 »
Bizim klandaki arkadaþ ta ayný þeyi söylüyordu.Benim düþünceme göre köy binasý 9 lvl olanlar pek altýn kasmýyor çünkü köy binasý daha fazla yükselmiyor.Ama köy binasý 8 lvl olanlar köy binasýný 9 lvl yapmak için altýn biriktirdikleri için ganimetleri fazla oluyor.Sende eþleþirken köy binasý lvl 9 olanlarla eþleþiyorsundur.

Yeniden merhaba

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #4 : 18 Ocak 2013, Cuma - 16:20 »
hahah güldürdün myalperen yeni güncelleme ile müthiþ bir altýn karþýlýðýnda yapýlacak yükseltmeler geldi.. Artýk herkesin ihtiyacý var.. Daha X-Topu yükseltilicek, duvarlar 10 yapýlýcak.. X-Topu doldurulacak.. Karanlýk iksir deposu ile uðraþýlacak.. zor iþ!

Çevrimdýþý Yekta41

• Former Moderatör
  • 76.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 535
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 110 Mesajý Toplam
    166 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Yekta41
« Yanýtla #5 : 18 Ocak 2013, Cuma - 16:46 »
Ben sizi þimdi uyarayým yoksa çok geç olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Köy binanýzý 9.seviyeye Basmak için acele etmeyin sakýn Herkez þikayet ediyor köy binasý 9 olanlarýn çoðu ganimet bulamýyor o yüzden köy binanýzý yükseltmeden önce savunma aletlerinizi üst seviyeye çýkarýn ve neleri geliþtirecekseniz onlarý hemen yapýn en son iþiniz köy binasýný basmak olsun yoksa yazýk olur... Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Lay lay lom.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 18 Ocak 2013, Cuma - 16:47 »
Neyseki ben bu hataya düþmedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anlunl

• 82.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 643
  • Rep Puaný : 50
  • Durumum:
  • ultrAslan
  • 160 Mesajý Toplam
    325 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anlunl
  • Klaným : Turkish Conquest
« Yanýtla #7 : 18 Ocak 2013, Cuma - 16:55 »
Ben 8 yapýnca anladým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Level:120
Nick: Anlunl
Th: 9

Çevrimdýþý ahmetkaya2011

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Rep Puaný : -4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ahmetkaya
  • Klaným : yenilmezturkler
« Yanýtla #8 : 18 Ocak 2013, Cuma - 18:53 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Köy Binam 9:(Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý reuysal

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
« Yanýtla #9 : 27 Mart 2013, Çarþamba - 22:53 »
Bilginiz olsun ben hep koyunuze baskin yapilmistir diye bildirim aliyorum bilmeyen yok diye uydurmasin bilmiyosak bilmiyoruz diyelim ben buraya bildirim almiyor bir arkadasim onun icin arastirirken gordum yaziyorum ama bilen yok ben hep aliyorum bildirim ama nerden bu ayar yapiliyor fikrim yok  bulan olursa yazsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hala yok diye idda ediliyorsa bir dahaki saldiri yedgimde resimi cekerim bildirimin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 27 Mart 2013, Çarþamba - 22:58 Gönderen: reuysal »

Çevrimdýþý Nihat

• 88.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 831
  • Rep Puaný : 34
  • Durumum:
  • 🏀 Basketbol 🏀
  • 152 Mesajý Toplam
    250 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ninoo
  • Klaným : 1923Türk3
« Yanýtla #10 : 28 Mart 2013, Perþembe - 09:07 »
Köy binam 7 iken her savaþtan 200.000 ganimetle çýkýyordum. Þimdi 100.000 lik adam bulunca halay çekiyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Facebook : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Twitter : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Instagram : nihatgenc7
MessageMe : WQ 294 UDV
Game Center : NihatGenc
Yardýmcý olabildiysem bi repi çok görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tayfield

• Ziyaretçi
« Yanýtla #11 : 28 Mart 2013, Perþembe - 14:44 »
ben zaten köy binamý 8 de býraktým duvarcýlýða baþladým bu aralar savunma falan hepsinden geçtim iksir varsa adam gelistirmeye altýn varsa duvarcýlýða Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sonra savunmaya bakýcam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 1 duvar 500 000 altýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tayfield 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Nihat (28 Mart 2013, Perþembe - 14:45)