Herkese Merhabalar..
Birçok arkdaþýmýzýn bu konuda cok sýkýntý yaþadýðýna þahit oldum. Forumunuza yeni üye oldum ve katkýda bulunmak adýna bi araþtýrma yaptým.
Herkesin bildiði gibi bluestacks Clash of Clans oynarken z ve x tuþlarýna basamýyorduk bastýðýmýzda ise zoom in out veya hiçbirþey yazmýyordu.
neyse kýsaca çözümüne gelince
1. Linkteki dosyayý indirin.
2. Ýndirdikten sonra içinden çýkardýðýmýz com.supercell.clashofclans.cfg adlý dosyayý
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BlueStacks\UserData\InputMapper
(eðer böyle bi klasör bulamazsanýz gizli dosyalarý göster deyip denerseniz bulursunuz)
kopyalayýn sonra oyuna girin.
Oyuna girdiðinizde chatte yazdýðýnýz zaman Z ve X sorunundan kurtulmuþ olacaksýnýz.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Rar þifresi : Emperor
Yapamayan olursa videolu anlatým da yada resimli anlatým yapacam 1 2 güne..
Konum sabitlenirse sevinirim..
Saðlýcakla kalýn
ben InputMapper diye bir klasör bulamadým userdata da sadece TileData var napçam
büyük ihtimal biryerde eksik birþey yapýyorsun tekrar bi dikkatli yapmaya calýs yapamazsan teamviewerla baglanýp yaparýz.
herþeyi ayný yaptým iþletim sistemim windows 8 ondn olabilr mi?
buldum ve yaptým þöyle oldu, bir dosya yöneticisi programýyla bluestacks'te geziniyordum, windows adlý bir klasöre girdim ve orada InputMapper'ý buldum senin verdiðin dosyayý atýnca oldu birde yakýnlaþtýrma için f1 tuþunu fln atayabilir misin sohbette kullanýlmayan bir tuþ olsun lütfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yapedit: ama nedense windows da userdata nýn içi yerine androide koymuþlar:D