Sana tavsiye sihirbazlarý 2. Seviye yap (en az)Okçu kulelerini 7 yapMadenleri yükselt çünkü ilerki levellerde inþaaçýlarýn full çalýþacakOkçularý ve sihirbazlar yükseltilirken köy binasýný geliþtirmeye býrak
Arkadaþlar elimden geldiðince geliþtirip MrYetisen arkadaþýn önerisiyle bir þeyler yaptým ve þu andaki durum;Köy binasý: 6. seviyeOrdu kamplarý: 5. seviye (3 adet)Havan: 3. seviye (2 adet)Top: 7. seviye (3 adet)Okçu kuleleri: 6. seviye (3 adet)Sihirbaz kuleleri: 1. seviye (2 adet)Altýn ve iksir üretimlerim ortalama 8-9 seviyelerdeki bu beni pek baðlamýyo genelde saldýrý tekniðiyle oynayýp ganimet yapýyorum.Özetle geliþtirebildiðim kadar yapýyorum fakat malum bir yerden sonra yüksek altýn ile yükseltmeler yapýlabiliyor ve bu durumda can alýcý nokta geliþtirme sýrasý sizce nasýl olmalý?Not: Bunlarý yazarken saldýrý yedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapSana tavsiye sihirbazlarý 2. Seviye yap (en az)Okçu kulelerini 7 yapMadenleri yükselt çünkü ilerki levellerde inþaaçýlarýn full çalýþacakOkçularý ve sihirbazlar yükseltilirken köy binasýný geliþtirmeye býrakHa bu arada havanlarýda 4. Seviye yap