Gönderen Konu: TR ARMY ! isimli klanmýza kendine güvenenleri bekliyoruz  (Okunma sayýsý 1003 defa)

Çevrimdýþý bllysl

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bllysl
  • Klaným : TR ARMY !
TR ARMY ! isimli klanmýza kendine güvenenleri bekliyoruz
« : 08 Nisan 2014, Salý - 04:14 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Arkadaþlarým abilerim ablalarým kardeþlerim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Klanýmýz yeni kurulmuþtur ve asker paylaþýmlarýmýz o yüzden çok düþük görünmektedir. Çok fazla online bi klanýz ve hemen hemen klandaki kiþilerin hepsi birbirini tanýmaktadýr.(bir önceki klanmýzdan arkadaþýz). Kardeþik, dostluk , sevgi ,saygý ön plandadýr. Bizim için kupa önemli deðil arkadaþlar. Level olarak 65 ve üstü olmanýz yeterli bizim için.  Argo ve küfürlü konuþmak kesinlikle yasaktýr , küfürlü konuþanlar taviz verilmeden postalanýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Asker paylaþýmý iyi olan arkadaþlarýn tercih etmesini rica ediyorum ve saygýlarýmý sunuyorum.

bllysl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 66ultrAslan66 (08 Nisan 2014, Salý - 21:47)

Çevrimdýþý SeLVesTR

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SeLVesTR
Ynt: TR ARMY ! isimli klanmýza kendine güvenenleri bekliyoruz
« Yanýtla #1 : 08 Nisan 2014, Salý - 21:34 »
cevabýnýzý beklýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý SeLVesTR

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SeLVesTR
Ynt: TR ARMY ! isimli klanmýza kendine güvenenleri bekliyoruz
« Yanýtla #2 : 08 Nisan 2014, Salý - 21:41 »
cok umýtlýydým ancak kýsmet degýlmýs . Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap