Gönderen Konu: Ýlk Clan Savaþýmý Yapmýþ Bulunuyorum :) (11.04.2014 5:07)  (Okunma sayýsý 2273 defa)

Çevrimdýþý TeamTurquallity

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TeamTurquallity
  • Klaným : VTN
Merhaba Arkadaþlar ,

Ýlk savaþýmda karþý takýmdan tabiri caizse ezik birisini gözüme kestirdim lakin bunun claným için iyi olmadýðýný fark ettim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap herkes 2 baskýn alabildiði gibi 2 defa saldýrý yapabiliyor.dolayýsýyla köyde düþük seviyeli arkadaþlarýma yüksek seviyeli köyler kalýyor.Þu saatlerde oyunda çok fena lag var asker bile basamýyorum .karþý takýmý gözcülük yap tuþu kesinlikle çalýþmýyor.
Oyunda aðýrlýk mevcut umarým düzeltirler.Þunu söyleyebilirimki oyuna renk geldi COC temasýna uygun clan savaþlarý yapýlabiliyor.Clan temasý baðýþtan ibaretti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý izzetozten

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : bLaCk
  • Klaným : **Osmanlý**
Ynt: Ýlk Clan Savaþýmý Yapmýþ Bulunuyorum :) (11.04.2014 5:07)
« Yanýtla #1 : 11 Nisan 2014, Cuma - 10:26 »
Ya tamamda biþey anlamadým ilk saldýrýyý yanlýþlýkla ezik birine yaptým kazandým çünkü gözcülük yap tuþu basmýyordu ikincisine hiç bakamýyorum ne saldýrý ne savaþ bu nedir nasýl çözücem

Çevrimdýþý Enfeksiyon

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Batuhan
  • Klaným : RadikaL
« Yanýtla #2 : 11 Nisan 2014, Cuma - 20:22 »
savaþ haritasý açýkken üstte klanlarýn yanýndaki simgeye basýnca cýkan sayfada düþman klanýn üyelerini bakabilirsiniz

Çevrimdýþý TeamTurquallity

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TeamTurquallity
  • Klaným : VTN
« Yanýtla #3 : 11 Nisan 2014, Cuma - 22:44 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ya tamamda biþey anlamadým ilk saldýrýyý yanlýþlýkla ezik birine yaptým kazandým çünkü gözcülük yap tuþu basmýyordu ikincisine hiç bakamýyorum ne saldýrý ne savaþ bu nedir nasýl çözücem
Evet hatta gözcülük yaptuþuna basýnca Bug'a giriyordum kimseyi ziyaret edemiyordum , asker bastýðým binalarýn snleri duruyordu bencede acilen düzeltmeleri gerek.