Biþeyde söyliyim yeni bir ordu denerseniz ilk önce goblin köylerinde denemeyi tavsiye ederim. Çünki rakip ararken karþýnýza çok iyi bir ganimet çýkar yeni ordunuda kullanmak baþarýsýz olur ve ganimet elden gider
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBiþeyde söyliyim yeni bir ordu denerseniz ilk önce goblin köylerinde denemeyi tavsiye ederim. Çünki rakip ararken karþýnýza çok iyi bir ganimet çýkar yeni ordunuda kullanmak baþarýsýz olur ve ganimet elden giderGoblin köy ile oyuncu arasýnda çok fark var goblin köy düzensiz oluyor ve az kullanýlan malzeme olduðu için tam yerini tutamaz normal savaþlarda kýþla ordu kampý gibi unsurlar olduðu için uygulamak daha iyi olur
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÞuan benim kullandýðým ordu bu:20 dev,1 þifacý,74okçu, 6 duvarcý.Bu orduyla yenemediðim köy yokbende denicem bakalýmama duvar kýrýcýlar az deðil mi sýkýþmasýnlar bir yerdeTAM 3 DEFA DENEDIM ÜSTELÝK DEVLERIM 6 SEVÝYE TÜM DENEMELERDE BAÞARISIZ OLDU YAZIK GÜNAH ZATEN ÞÝFACI HÝÇ ÝÞE YARAMIO HAVA SAVUNMAYI ATLATMIS OLSA GÜDÜMLÜLER MAHVEDÝYOR BENDE ÝÞE YARAMADI BAÞKA ARKADAÞLARIM UMARIM MEMNUN KALIRyalnýþ kullanmýþsýndýr askerleri. Bu arada saldýrdýðýn adamlarýn köy binasý kaçtý?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÞuan benim kullandýðým ordu bu:20 dev,1 þifacý,74okçu, 6 duvarcý.Bu orduyla yenemediðim köy yokbende denicem bakalýmama duvar kýrýcýlar az deðil mi sýkýþmasýnlar bir yerdeTAM 3 DEFA DENEDIM ÜSTELÝK DEVLERIM 6 SEVÝYE TÜM DENEMELERDE BAÞARISIZ OLDU YAZIK GÜNAH ZATEN ÞÝFACI HÝÇ ÝÞE YARAMIO HAVA SAVUNMAYI ATLATMIS OLSA GÜDÜMLÜLER MAHVEDÝYOR BENDE ÝÞE YARAMADI BAÞKA ARKADAÞLARIM UMARIM MEMNUN KALIR
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÞuan benim kullandýðým ordu bu:20 dev,1 þifacý,74okçu, 6 duvarcý.Bu orduyla yenemediðim köy yokbende denicem bakalýmama duvar kýrýcýlar az deðil mi sýkýþmasýnlar bir yerde
Þuan benim kullandýðým ordu bu:20 dev,1 þifacý,74okçu, 6 duvarcý.Bu orduyla yenemediðim köy yok
1 þifacý pek yararlý deðil. En az iki þifacý ile denemeniz lazým. Tabiki binanýz 6 veya 7, kupanýz da 1100 lerde deðilse. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1 þifacý pek yararlý deðil. En az iki þifacý ile denemeniz lazým. Tabiki binanýz 6 veya 7, kupanýz da 1100 lerde deðilse. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapsana katýlýyorum ama bu seferde masraf çoðalýyor onun yerýne sifa halkasý daha ýyý kalanlada asker cýkrýrsýn
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1 þifacý pek yararlý deðil. En az iki þifacý ile denemeniz lazým. Tabiki binanýz 6 veya 7, kupanýz da 1100 lerde deðilse. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapsana katýlýyorum ama bu seferde masraf çoðalýyor onun yerýne sifa halkasý daha ýyý kalanlada asker cýkrýrsýnMasraf derken zamaný kasteddin sanýrým. 3-5 dakika oynayabiliyor ama yararýný da ikiye katlýyor. Ýyileþtirme büyüsü daha çok zaman alýyor ve daha masraflý bence.
anlasýldý size bi saldýrý videosu atmak gerek ...