anlasýldý size bi saldýrý videosu atmak gerek ...
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1 þifacý pek yararlý deðil. En az iki þifacý ile denemeniz lazým. Tabiki binanýz 6 veya 7, kupanýz da 1100 lerde deðilse. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapsana katýlýyorum ama bu seferde masraf çoðalýyor onun yerýne sifa halkasý daha ýyý kalanlada asker cýkrýrsýnMasraf derken zamaný kasteddin sanýrým. 3-5 dakika oynayabiliyor ama yararýný da ikiye katlýyor. Ýyileþtirme büyüsü daha çok zaman alýyor ve daha masraflý bence.aynen öyle masraf yanlýþ kelime zaman olacaktý þu var ben þifacý kapasitesiyle asker çýkarýyorum ozaman þifa halkasýný uzerýne basýnca daha memnun oluyorum
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1 þifacý pek yararlý deðil. En az iki þifacý ile denemeniz lazým. Tabiki binanýz 6 veya 7, kupanýz da 1100 lerde deðilse. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapsana katýlýyorum ama bu seferde masraf çoðalýyor onun yerýne sifa halkasý daha ýyý kalanlada asker cýkrýrsýnMasraf derken zamaný kasteddin sanýrým. 3-5 dakika oynayabiliyor ama yararýný da ikiye katlýyor. Ýyileþtirme büyüsü daha çok zaman alýyor ve daha masraflý bence.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1 þifacý pek yararlý deðil. En az iki þifacý ile denemeniz lazým. Tabiki binanýz 6 veya 7, kupanýz da 1100 lerde deðilse. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapsana katýlýyorum ama bu seferde masraf çoðalýyor onun yerýne sifa halkasý daha ýyý kalanlada asker cýkrýrsýn
1 þifacý pek yararlý deðil. En az iki þifacý ile denemeniz lazým. Tabiki binanýz 6 veya 7, kupanýz da 1100 lerde deðilse. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1 þifacý pek yararlý deðil. En az iki þifacý ile denemeniz lazým. Tabiki binanýz 6 veya 7, kupanýz da 1100 lerde deðilse. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapsana katýlýyorum ama bu seferde masraf çoðalýyor onun yerýne sifa halkasý daha ýyý kalanlada asker cýkrýrsýnMasraf derken zamaný kasteddin sanýrým. 3-5 dakika oynayabiliyor ama yararýný da ikiye katlýyor. Ýyileþtirme büyüsü daha çok zaman alýyor ve daha masraflý bence.þöyle ben gece yatmadan once hepsini þifa olarak basýyoum sabah gerek olan savaslarda birer birer kullanýyorum ardýndan kullandýgým büyünün yerine yenýsýný basýyorum hep var oluyor. eðer çekersen videosu elbet faydasý olur þimdiden tesekkür ederýmaynen öyle masraf yanlýþ kelime zaman olacaktý þu var ben þifacý kapasitesiyle asker çýkarýyorum ozaman þifa halkasýný uzerýne basýnca daha memnun oluyorumAçýkçasý büyü üretimi çok zaman aldýðý ve maliyeti yüksek olduðu için iksir kasarken büyü atmaktan kaçýnýyorum. Tabii ki zorunda kalýnabiliyor bazen.Video demiþken ilerleyen zamanlarda ben de video çekebilirim aslýnda.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1 þifacý pek yararlý deðil. En az iki þifacý ile denemeniz lazým. Tabiki binanýz 6 veya 7, kupanýz da 1100 lerde deðilse. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapsana katýlýyorum ama bu seferde masraf çoðalýyor onun yerýne sifa halkasý daha ýyý kalanlada asker cýkrýrsýnMasraf derken zamaný kasteddin sanýrým. 3-5 dakika oynayabiliyor ama yararýný da ikiye katlýyor. Ýyileþtirme büyüsü daha çok zaman alýyor ve daha masraflý bence.þöyle ben gece yatmadan once hepsini þifa olarak basýyoum sabah gerek olan savaslarda birer birer kullanýyorum ardýndan kullandýgým büyünün yerine yenýsýný basýyorum hep var oluyor. eðer çekersen videosu elbet faydasý olur þimdiden tesekkür ederýmaynen öyle masraf yanlýþ kelime zaman olacaktý þu var ben þifacý kapasitesiyle asker çýkarýyorum ozaman þifa halkasýný uzerýne basýnca daha memnun oluyorum
Bugün yeni bir ordu düzeni buldum bayada iþe yarýyor seninkini denemeye zamaným olmadý düzen bu: 16 dev, 62, goblin, 6 duvar yýkýcý, 1 þifacý, 37 okçu.Bu ordudan çok memnunum artýk hep bunlarla savaþýcam
YetiyorEdit: Orduda küçük deðiþiklik yaptým 50 goblin, 44 okçu