Arkadaþlar merhaba;
klan ismi: darkheaven™
Yeni sayýlmayan bir klan olmamýza raðmen, þu an için 5 kiþilik bir klanýz. Sadece asker istemek için gelen ve kalýcý olmayanlarý attýðýmýzdan ötürü böyle bir durumumuz var.
35-60 level arasý, 25 yaþ üzeri, saygýlý bir ortamda oynamak isterseniz eðer bir çayýmýzý içmeye bekleriz sizi:)
-Askerlerinizin leveli 3 ve üzeri ise,
-Samimi bir ortamda küfürsüz hakaretsiz bir klanda kendini bilen kiþilerle birlikte oynamak isterseniz,
-Kupanýzýn kaç adet olduðunu umursamayan bir klan arýyorsanýz,
-Oyun olduðunu unutmadan, arkadaþlýk iliþkisi içerisinde, yardýmlaþarak oynamak istiyorsanýz,
-Olmaz ya hani, bir gün gitmek istediðinizde en azýndan bir 'allahaýsmarladýk arkadaþlar' diyebilecek kadar nazikseniz,
O halde mutlaka gelin ve uzun zamanlar beraber oynayalým.
Arkadaþlar; ben 27 yaþýndayým, çalýþýyorum, iþ-güçle uðraþýrken bir yandanda hergün oynuyorum. Buyrun terbiye sýnýrlarý dahilinde eðlenerek oynayalým:)
Lütfen sadece kiþiliði oturmuþ olan ve gerçek anlamda büyüklerle beraber oynamaktan keyif alacak arkadaþlarým buyursun. Ve lütfen geldiðinizde ClashofClansTR'den geldiðinizi belirtin:)
Evli olanýmýzda var klanda, çoluk çocuða karýþmýþ olanýmýzda, hiçbir þekilde yabancýlýk çekmeyeceksiniz ve saygýsýzlýkla karþýlaþmayacaksýnýz.
Teveccüh göstermeniz temennisiyle arkadaþlar.