Gönderen Konu: Ganimeti korumak için çok saðlam TH8 köy düzeni. TAVSIYE!!  (Okunma sayýsý 16596 defa)

Çevrimdýþý mrhector1

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Türkler'in devri baþlasýn..
  • 8 Mesajý Toplam
    49 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Overwhelming
  • Klaným : ..ATLANTIS 34..
Merhaba arkadaþlar, TH7 köy düzenim güzel yorumlar alýnca TH8 köy düzenimide paylaþmak istedim. TH7'nin temelini internetten görüp güçlendirmiþtim ama bu köy düzeni tamamiyle bana aittir.

Köyümüzün Özellikleri:
- Klan kalemiz köyümüzün ortasýndadýr.
- Köy binasý kör noktada deðildir bu sayede 2-3 okçuyla yýkýlmaz.
- Kara iksire önem verenler için kara iksir deposu ortaya alýnmýþtýr.
- Barbar kralýn kolayca dýþarý çýkarýlmamasý için ortaya alýnmýþtýr.
- TH8'de ana defanslarýmýz 3 er adet olduðu için üçgensel þekilde yani köyün her tarafýna ulaþabilecek þekilde yerleþtirildi.
- Sihirbaz kuleleri depolarý savunabilecek þekilde yerleþtirildi.
- Ganimetimizi saðlama almak için depolar daðýnýk þekilde yerleþtirildi.
- 4x4 ve 5x5 binalar bir adet menzilli asker tarafýndan yýkýlmamasý için, okçu kulelerinin yanýna yerleþtirildi.
- Köyümüzün kör noktasý yoktur. 1 adet inþaatçý kulübesi dýþýnda.
- %100 alýnmamasý için 1 adet inþaatçý kulübesi köyün sol köþesine yerleþtirildi.
- Güdümlü Hava Mayýnlarý hava savunmalarýnýn kör noktalarýna yerleþtirildi.
- Yaylý Tuzaklar devleri telef edicek þekilde yerleþtirildi.
- Büyük Bombalar toplu devlere büyük zararlar vericek þekilde ayrýca sihirbaz kulelerinin kalan iþi bitirmesi için yakýnlarýna yerleþtirildi.
- Bombalar ikiþerli olarak depolarýn ön tarafýna koyuldu, bu sayede goblinleri tamamen yok edebilecekler.

Yorumlarýnýza tamamen açýðým, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 11 Nisan 2014, Cuma - 22:15 Gönderen: mrhector1 »

TURKLERIN DEVRI BASLASIN BEKLE BIZI CLASH OF CLANS!

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

WELCOME TO THE END OF THE DAYS!

mrhector1 'nin Mesajlarýný Beðenen 15 Kullanýcý: caner34 (21 Nisan 2015, Salý - 23:29), (09 Nisan 2015, Perþembe - 16:37), Gurkan22 (21 Mart 2015, Cumartesi - 23:47), cetingrdk (11 Ocak 2015, Pazar - 21:09), uzaya (11 Ocak 2015, Pazar - 18:44), enes ýý (09 Aralýk 2014, Salý - 22:57), Pyromancer (05 Aðustos 2014, Salý - 22:10), Vikiviki (04 Aðustos 2014, Pazartesi - 20:58), hamza_123 (20 Haziran 2014, Cuma - 16:18), burakuslu (19 Mayýs 2014, Pazartesi - 16:50), barisozbek13 (17 Mayýs 2014, Cumartesi - 11:45), ahmetgndz15 (09 Mayýs 2014, Cuma - 16:25), crowleyneo (29 Nisan 2014, Salý - 19:46), SLayTR (17 Nisan 2014, Perþembe - 14:00), Ziyaretci (11 Nisan 2014, Cuma - 22:17)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Ganimeti korumak için çok saðlam TH8 köy düzeni. TAVSIYE!!
« Yanýtla #1 : 11 Nisan 2014, Cuma - 22:17 »
Merhaba ben simetrik delisiyim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yani depolarý daðýtýrým köye ama hepside korumayý eþ düzeyde yapan savunmalarla çevrili olur. Mümkün oldukça da merkeze yakýn, depodan uzak yaparým. +Rep. Emeðinize saðlýk.

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen 6 Kullanýcý: caner34 (21 Nisan 2015, Salý - 23:30), enes ýý (09 Aralýk 2014, Salý - 22:56), çakbeþlik (12 Temmuz 2014, Cumartesi - 18:28), kaan saler (03 Haziran 2014, Salý - 17:06), Tynabor (30 Nisan 2014, Çarþamba - 17:18), mrhector1 (11 Nisan 2014, Cuma - 22:19)

Çevrimdýþý mrhector1

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 8 Mesajý Toplam
    49 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 11 Nisan 2014, Cuma - 22:22 »
Merhaba ben simetrik delisiyim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yani depolarý daðýtýrým köye ama hepside korumayý eþ düzeyde yapan savunmalarla çevrili olur. Mümkün oldukça da merkeze yakýn, depodan uzak yaparým. +Rep. Emeðinize saðlýk.

Teþekkürler, bir site büyüðünde böyle bir mesaj almak övgü verici ayrýca bende her zaman depolarý daðýtmak için uðraþýrým simetri delisi olmasam da savunmalarla karesel, üçgensel ve dikdörtgensel þekiller yapmaya çalýþýrým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

mrhector1 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: caner34 (21 Nisan 2015, Salý - 23:31), Erdem1307 (27 Mayýs 2014, Salý - 14:44)

Çevrimdýþý mrhector1

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 8 Mesajý Toplam
    49 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 15 Nisan 2014, Salý - 23:18 »
Tavsiyelere açýðým.

Çevrimdýþý orhanblt

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 40
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
« Yanýtla #4 : 16 Nisan 2014, Çarþamba - 14:44 »
Öncelikle eline saðlýk simetri açýsýndan ve temel savunma birimlerinin yerleþmesi bakýmýndan (üçgen) baþarýlý bir köy. Ama kendimce farkettiðim eksiklikleri söyleyeyim. Saldýrýlaryý hava savunmasýna en kýsa yoldan ulaþýlabilecek yerlerden alýrsýn. Bence büyü fabrikasýnýn olduðu yerden almazsýn çünkü tuzaklar çok bariz. Ya köy evi ile iksir sondasý arasýndan yada lab. ile 9 lvl kýþla arasýndan alýrsýn. Burda da hiç tuzak yok. Bence iyi köy nerden girersen gir devleri tuzaklara yönlendiren köydür. Havadan saldýrý alsanda hava savunman geliþmiþ olmadýkça hçbirþeye yaramýyor. pekka içinse doðru konumlanmýþ geliþmiþ teslalar lazým. Yani kýsaca bo köyü kimse kolay kolay süpüremez ama istediðini alýr çýkar gibi.

Çevrimdýþý mrhector1

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 8 Mesajý Toplam
    49 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 16 Nisan 2014, Çarþamba - 16:52 »
Öncelikle eline saðlýk simetri açýsýndan ve temel savunma birimlerinin yerleþmesi bakýmýndan (üçgen) baþarýlý bir köy. Ama kendimce farkettiðim eksiklikleri söyleyeyim. Saldýrýlaryý hava savunmasýna en kýsa yoldan ulaþýlabilecek yerlerden alýrsýn. Bence büyü fabrikasýnýn olduðu yerden almazsýn çünkü tuzaklar çok bariz. Ya köy evi ile iksir sondasý arasýndan yada lab. ile 9 lvl kýþla arasýndan alýrsýn. Burda da hiç tuzak yok. Bence iyi köy nerden girersen gir devleri tuzaklara yönlendiren köydür. Havadan saldýrý alsanda hava savunman geliþmiþ olmadýkça hçbirþeye yaramýyor. pekka içinse doðru konumlanmýþ geliþmiþ teslalar lazým. Yani kýsaca bo köyü kimse kolay kolay süpüremez ama istediðini alýr çýkar gibi.

havanlarla altýn depolarýnýn yerini deðiþtirerek de kullandým bu köyü bu sayede altýna da kolay kolay ulaþýlamýyor. Ýstediðini alýr çýkar gibi den kastýn ganimet ise alt taraftan ganimete ulaþmak istiyorsa tuzaklara her her türlü uðrayacaktýr üst taraftaki altýn depolarýnda havanlarla deðiþtirip orayý da zorlaþtýrabiliriz.

Çevrimdýþý orhanblt

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 40
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
« Yanýtla #6 : 16 Nisan 2014, Çarþamba - 17:32 »
   Alýr çýkar derken yanlýþ anlama herkes alýp çýkamaz tabi. Ben 80 lvl ve üstü için söyledim. 70 lvl ve altý zaten bu köye imrenir geçerler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
   Yanlýþ anlama gördüðüm en güzel köylerden biri ben sadece kendimce eksiklerini söyledim. Biliyorsun kusursuz köy yoktur. Bu köyün kusuru da dediðim yerelerden girersen tuzakla karþýlaþýlmýyor.

Çevrimdýþý mars789

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 37 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : furkan
  • Klaným : Tek Kale
« Yanýtla #7 : 16 Nisan 2014, Çarþamba - 18:29 »

Buda benim köyüm hangisinin daha iyi olduguna karar veremedim yardýmcý olun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick=furkan
Klan=TEK KALE

mars789 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: bozbaykus (28 Aðustos 2014, Perþembe - 21:56)

Çevrimdýþý mrhector1

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 8 Mesajý Toplam
    49 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 16 Nisan 2014, Çarþamba - 18:58 »

Buda benim köyüm hangisinin daha iyi olduguna karar veremedim yardýmcý olun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kara iksir ve barbar kral yönünden benim köyüm daha iyi gözüküyor ve üreteçler kýþlalar ve buna benzer þeyleri gereksiz kullanmýþsýn.

Çevrimdýþý mars789

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 37 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : furkan
  • Klaným : Tek Kale
« Yanýtla #9 : 16 Nisan 2014, Çarþamba - 19:14 »
Onlarý ben doluluk oranlarýna göre ayarlýyorum karaiksir deposu ortadaki sihirbazýn yanýnda normalde resim cekmek için aldým oraya 2.side kýþlalar ve madenlerle de asker koyma mesafesini en uzaða aldým bu sayede duvar kýrýcýlarýn iþi zorlasýo barbar kralda onu cekmek  istedikten sonra 1 okçu yeter o sorun deil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick=furkan
Klan=TEK KALE

Çevrimdýþý mrhector1

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 8 Mesajý Toplam
    49 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 16 Nisan 2014, Çarþamba - 21:26 »
Barbar kral o kadar kolaylýkla çýkmýyor, duvarlardan içeri girmedikleri sürece barbar kralý dýþarý alamazlar

mrhector1 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Gauloýses (17 Mayýs 2014, Cumartesi - 23:44)

Çevrimdýþý emre122

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Emre
  • Klaným : Stargate
« Yanýtla #11 : 28 Nisan 2014, Pazartesi - 11:06 »
Eline saðlýk denedim hoþuma gitti bakalým çalýþacak mý :/

emre122 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mrhector1 (06 Mayýs 2014, Salý - 15:36)