Merhaba arkadaþlar, TH7 köy düzenim güzel yorumlar alýnca TH8 köy düzenimide paylaþmak istedim. TH7'nin temelini internetten görüp güçlendirmiþtim ama bu köy düzeni tamamiyle bana aittir.Köyümüzün Özellikleri:- Klan kalemiz köyümüzün ortasýndadýr.- Köy binasý kör noktada deðildir bu sayede 2-3 okçuyla yýkýlmaz.- Kara iksire önem verenler için kara iksir deposu ortaya alýnmýþtýr.- Barbar kralýn kolayca dýþarý çýkarýlmamasý için ortaya alýnmýþtýr.- TH8'de ana defanslarýmýz 3 er adet olduðu için üçgensel þekilde yani köyün her tarafýna ulaþabilecek þekilde yerleþtirildi.- Sihirbaz kuleleri depolarý savunabilecek þekilde yerleþtirildi.- Ganimetimizi saðlama almak için depolar daðýnýk þekilde yerleþtirildi.- 4x4 ve 5x5 binalar bir adet menzilli asker tarafýndan yýkýlmamasý için, okçu kulelerinin yanýna yerleþtirildi.- Köyümüzün kör noktasý yoktur. 1 adet inþaatçý kulübesi dýþýnda.- %100 alýnmamasý için 1 adet inþaatçý kulübesi köyün sol köþesine yerleþtirildi.- Güdümlü Hava Mayýnlarý hava savunmalarýnýn kör noktalarýna yerleþtirildi.- Yaylý Tuzaklar devleri telef edicek þekilde yerleþtirildi.- Büyük Bombalar toplu devlere büyük zararlar vericek þekilde ayrýca sihirbaz kulelerinin kalan iþi bitirmesi için yakýnlarýna yerleþtirildi.- Bombalar ikiþerli olarak depolarýn ön tarafýna koyuldu, bu sayede goblinleri tamamen yok edebilecekler.Yorumlarýnýza tamamen açýðým, tavsiyelerinizi bekliyorum.Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap