Gönderen Konu: 125 kiþilik ordu  (Okunma sayýsý 4997 defa)

Çevrimdýþý fbrh

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 16
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
125 kiþilik ordu
« : 12 Nisan 2014, Cumartesi - 11:57 »
arkadaþlar ben saldýrýda hem kupa hemde ganimet kazanmak istiyorum. 125 kiþilik bi ordum var. nasýl saldýrmam gerektiði konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim. (kýþla 6. seviye)

Birde 5. seviye köy binasý için üst düzey korumalý bi köy düzeni önerirseniz çok sevinirim

fbrh 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mehmet_46 (19 Temmuz 2014, Cumartesi - 23:52)

Çevrimdýþý MEKAN01VATAN61

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Durumum:
  • TRABZONSPOR!!!
  • 8 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MEKAN01VATAN61
  • Klaným : RULING TR
Ynt: 125 kiþilik ordu
« Yanýtla #1 : 12 Nisan 2014, Cumartesi - 18:41 »
Bana göre hem ganimet hem kupa istersen çok baþarýlý olamazsýn birini seçmelisin.Ben iþin ganimet kýsmý ile ilgili öneride bulunayým;
10 dev
30 goblin
5 duvar yýkýcý
15 okçu
20 barbar

savaþýrken ganimet nerede ise oraya yöneleceksin önce 2 dev atýp savunmanýn dikkatini çekeceksin hemen ardýndan duvar yýkýcýlarý yollayýp depolarýn önünü açacaksýn ve kalan 8 devi salýcaksýn 3-4 saniye bekledikten sonra önce barbarlarý sonra goblinleri ve okçularý kullanýp ganimetini alacaksýn

Birde köy düzeni istemiþsin onuda söylerdim ancak bunun cevabýný forumda araþtýrýrsan bulabilirsin her konuda hazýra alýþmak iyi birþey deðildir biraz çaba sarf etmelisin
Ýyi oyunlar....

Bilmemek ayýp deðil,yeter ki çaktýrma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý fbrh

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 13 Nisan 2014, Pazar - 08:35 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bana göre hem ganimet hem kupa istersen çok baþarýlý olamazsýn birini seçmelisin.Ben iþin ganimet kýsmý ile ilgili öneride bulunayým;
10 dev
30 goblin
5 duvar yýkýcý
15 okçu
20 barbar

savaþýrken ganimet nerede ise oraya yöneleceksin önce 2 dev atýp savunmanýn dikkatini çekeceksin hemen ardýndan duvar yýkýcýlarý yollayýp depolarýn önünü açacaksýn ve kalan 8 devi salýcaksýn 3-4 saniye bekledikten sonra önce barbarlarý sonra goblinleri ve okçularý kullanýp ganimetini alacaksýn

Birde köy düzeni istemiþsin onuda söylerdim ancak bunun cevabýný forumda araþtýrýrsan bulabilirsin her konuda hazýra alýþmak iyi birþey deðildir biraz çaba sarf etmelisin
Ýyi oyunlar....

Çok saol taktik için uyguladým çok iþime yaradý ama kupa yüksek olmayýncada klandan dýþlýyolar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap yardýmýn için saol

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • TRABZONSPOR!!!
  • 8 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 13 Nisan 2014, Pazar - 09:06 »
Ýçinde bulunduðun klan sýralamaya oynamýyorsa sana kupa yüzünden baský yapmalarý kadar saçma birþey yok senin kupan 800 olsa 10. 1500 olsa 1. olamayacaklarýna göre  aslýnda bir önemi yok.....
Klan yöneticilerine bu mesajýmý iletebilirsin...

Ýyi oyunlar....

Bilmemek ayýp deðil,yeter ki çaktýrma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

MEKAN01VATAN61 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: jordanfor468 (01 Mayýs 2014, Perþembe - 19:10)

Çevrimdýþý fbrh

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 13 Nisan 2014, Pazar - 09:55 »
Ýçinde bulunduðun klan sýralamaya oynamýyorsa sana kupa yüzünden baský yapmalarý kadar saçma birþey yok senin kupan 800 olsa 10. 1500 olsa 1. olamayacaklarýna göre  aslýnda bir önemi yok.....
Klan yöneticilerine bu mesajýmý iletebilirsin...

Ýyi oyunlar....

ozaman desene bizim klan hiç biþeyden anlamýyo bu lafýnýn üstüne klandan ayrýldým çok daha güzel insanlarýn olduðu daha saðlam bi klandayým 2. kez tavsiyen için saol Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • TRABZONSPOR!!!
  • 8 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 13 Nisan 2014, Pazar - 09:57 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yardýmcý olduysam ne mutlu bana....

Ýyi oyunlar....

Çevrimdýþý Ensrcnr

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Chucky
« Yanýtla #6 : 06 Mayýs 2014, Salý - 17:45 »
10 dev
30 goblin
5 duvar yýkýcý
15 okçu
20 barbar

Ýyi oyunlar....

Peki sihirbaz ?

Rep ve teþekkürümü unutmazsanýz sevinirim. Iyi oyunlar , iyi eðlenceler.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý mehmet_46

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mehmet
« Yanýtla #7 : 19 Temmuz 2014, Cumartesi - 23:56 »
bence 125 kiþilik ordu da özellikle klan savaþý için iyi oluyo
12 veya 13 olabilir
4 duvar yýkýcý
gerisinin hepsine okçu bas
ilk devleri býrak arkasýndan duvar yýkýcý yý sonra da okçularý býrak eðer klandan þifacý alýrsan devlere þifacý koy