Gönderen Konu: Farming Saldýrý Taktiði [200'lük Ordu]  (Okunma sayýsý 8248 defa)

Çevrimdýþý Matiz

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Matiz
  • Klaným : MYKA
Farming Saldýrý Taktiði [200'lük Ordu]
« : 26 Mayýs 2014, Pazartesi - 04:09 »
90 Okçu
16 Dev
30 Goblin

Saldýrý Önerisi:Toplayýcýlarýn bulunduðu yerlere 3-4 tane dev atarak arkadan okçularý ve birazda goblinleri salýyoruz.Devler savunmayý oyalarken okçular ve goblinler gamineti yürütüyor.

Not:Deneyecek olanlar kupa kaybetmeyi göze alýpta denesin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bol Sanþ : )

Matiz 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: samsa1979 (10 Aðustos 2014, Pazar - 19:11), DelusionX (17 Temmuz 2014, Perþembe - 13:02)

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
Ynt: Farming Saldýrý Taktiði [200'lük Ordu]
« Yanýtla #1 : 26 Mayýs 2014, Pazartesi - 21:02 »
Biraz okçu biraz goblin yerine þifacý üretip kupa kaybetmemek daha mantýklý. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý FatihliFatih

• 58.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 285
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • 39 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : FatihliFatih
  • Klaným : eXeLanCe
« Yanýtla #2 : 26 Mayýs 2014, Pazartesi - 21:39 »
100 barbar 100 okçu yapýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap hiç birþey kaybetmiyorum.

FatihliFatih 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Dehagunes (22 Haziran 2014, Pazar - 01:35)

Çevrimdýþý Matiz

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Matiz
  • Klaným : MYKA
« Yanýtla #3 : 02 Haziran 2014, Pazartesi - 00:05 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Biraz okçu biraz goblin yerine þifacý üretip kupa kaybetmemek daha mantýklý. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Belirttiðim orduyla çoðu zaman % 50 alýnabiliyor eðer saldýrýlan köy binasýnýj seviyesiyle kendi binamýz arasýnda 2 seviye fark yoksa tabi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Matiz 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: resulbol (15 Temmuz 2014, Salý - 15:28)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #4 : 02 Haziran 2014, Pazartesi - 22:29 »
Zamanýnda gaza gelip böyle düzen denedim ama duvar yýkýcý olmadan bana her ordu saçma 3-4 savaþa duvar yýkýcý kullanmadan gittim diye 200lü ordumun hepsini öldürdüm giriþte düzen iyi fakat
Þifacý
Dev
Okçu
Duvar yýkýcý
Goblin daha iyi bence

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: szolnok (03 Haziran 2014, Salý - 18:49)

Çevrimdýþý Paradoxbist

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Serseri okçu :D
  • 24 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ParadoxBIST
  • Klaným : DeJaVu
« Yanýtla #5 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 08:16 »
Ben th6dayým o yüzden 150lik ordu taktiðimi söylicem
134 ok
3duvar
10goblin
Maliyeti:yaklaþýk 20.000iksir

Taktik: 800-900 arasýnda kupada saldýrý yapýn , dil deðiþtirme taktiðine inanan varsa saat deðiþtirsin(kim ne derse desin iþe yarýyo) , dolu üretici olan koylere saldýrýn (depoya ulaþamasanýz bile zarara sokmaz[depo ortadaysa] ) üreticileri aldýktan sonra imkanýnýz varsa depolarada saldýrmaya çalýþýn...
Not: en az 100.000 altýn-iksirli köylere saldýrýn tam anlamýyla bir kaar için Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap okuduðunuz için teþekkürler

Konumu okuyup beðendiyseniz beðeni+rep verirseniz sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #6 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 12:52 »
Th6 ya göre gerçekten iyi düzen o sevilerde her þeyini son sv yapýn duvarlar dahil oyunun en zevkli olduðu dönemleriniz zevkini çýkarýn ve bol bol ganimet toplayýn  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #7 : 15 Haziran 2014, Pazar - 17:08 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ben th6dayým o yüzden 150lik ordu taktiðimi söylicem
134 ok
3duvar
10goblin
Maliyeti:yaklaþýk 20.000iksir

Taktik: 800-900 arasýnda kupada saldýrý yapýn , dil deðiþtirme taktiðine inanan varsa saat deðiþtirsin(kim ne derse desin iþe yarýyo) , dolu üretici olan koylere saldýrýn (depoya ulaþamasanýz bile zarara sokmaz[depo ortadaysa] ) üreticileri aldýktan sonra imkanýnýz varsa depolarada saldýrmaya çalýþýn...
Not: en az 100.000 altýn-iksirli köylere saldýrýn tam anlamýyla bir kaar için Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap okuduðunuz için teþekkürler
15 dev 1 þifacý 2-3 yýkýcý gerisi okçu goblin karýþýmý ile 6 seviyeyken alamadýðým 6 seviye köy yoktu. Bana göre de oyunun en zevkli olduðu bina seviyesi 7.

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý BaTuHAnCCo

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : batuhan
  • Klaným : Basmane merkez
« Yanýtla #8 : 23 Haziran 2014, Pazartesi - 14:08 »
Ben sana bir taktik vereyim bunla hiç baþarýsýz olmadým 14 dev 8 duvar kýrýcý 50 goblin 50 okçu 1 þifacý ganimet depolarda ise devlerle duvar kýrýcýlarý gönderip yol açýyorsun sonra havan ve sihirbaz kulesi varmý diye bakýyorsun goblinleri salýyorsun arkada kalan savunma yerlerinizde okçularda bitiriyorsun biraz geç oldu ama iyisi rep atýn tþk

BaTuHAnCCo 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: n.yasinbulbul_50 (02 Aðustos 2014, Cumartesi - 01:17)

Çevrimdýþý borabyr2

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : BoraByr
  • Klaným : karadayi
« Yanýtla #9 : 29 Haziran 2014, Pazar - 00:14 »
Kardeþ öyle yapýcaðýna gün boyu normal savaþ yap. Gece 12 den sonra dil ayarlarýný çince korece japonca vs yapýp 200 tane okçu bas zaten 250000,300000 ganimet madenlerde kesin çýkýyor. %50 ni de ganimetini de al kaç  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

borabyr2 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Paradoxbist (03 Temmuz 2014, Perþembe - 09:22)

Çevrimdýþý ---Hydra---

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
« Yanýtla #10 : 29 Haziran 2014, Pazar - 02:35 »
Ben 50barbar-150okçu kullanýyorum.Önce barbarlarý atýyorum.Arkalarýndanda okçularý atýyorum.Savunma barbarlarla uðraþýrken okçular madenleri rahatça hallediyor.7. seviye köy binasý olanlarda kýþlalar,ordu kamplarý,madenler,inþaatçý kulubesi gibi binalarý yok edince %50'yi zaten geçiyor.Köyüne göre bu taktikle 300k altýn-iksir yaðmaladýðým oluyor.Hemde maliyeti çok düþük hiçbir türlü zarar yapmazsýnýz

Çevrimdýþý ekinn

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ekoo
  • Klaným : 1923TÜRK3
« Yanýtla #11 : 03 Temmuz 2014, Perþembe - 05:00 »
Hem ganimet hemde kupa kaybetmemeyi grantilemek istiyosaniz 8 dývar 12 dev 60 goblin kalanýna okçu ve klan kalesinede önerim +5sihirbaz olmalý çok faydasýný gördüm bu düzenin böyle ortalama 200k iksir ve altýn lasýyorum hersavaþtan

💀
Game Center: gamer ek•n