Gönderen Konu: Köyümü satmak istiyorum ancak..:(  (Okunma sayýsý 8740 defa)

Çevrimdýþý mandy

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mendi
  • Klaným : antist
Köyümü satmak istiyorum ancak..:(
« : 10 Haziran 2014, Salý - 21:20 »
Merhabalar ben köyümü satmak istiyorum fakat apple hesabýma boom beach vb oyunlar da baðlý coc hesabýmý sattýðýmda sýrf oyunu baðlamak satýn alan kiþiyi tatmin etmeyecek ve haklý olrak gc þifremi de isteyecek. Þifremle beraber diðer oyunlarým da gitmiþ olacak buna bir çözüm var mýdýr ? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

mandy 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ercan92 (13 Haziran 2014, Cuma - 11:14)

Çevrimdýþý LegenD-R

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 423
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 172 Mesajý Toplam
    266 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LegenD-R
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: Köyümü satmak istiyorum ancak..:(
« Yanýtla #1 : 10 Haziran 2014, Salý - 22:04 »
Malesef bir çözümü yok. GameCenter hesabýnýzý komple vermeniz gerekiyor.

Net bir bilgim yok ama IOS'tan Android'e aktardýktan sonra mevcut GameCenter hesabýnýzýn üzerine 0 dan bir köy açarsanýz belki sorun hallolabilir.

Ama dediðim gibi emin deðilim bu yöntemin iþe yarayacaðýna..

LegenD-R 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ercan92 (13 Haziran 2014, Cuma - 11:14)

Çevrimdýþý mandy

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 10 Haziran 2014, Salý - 23:00 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Malesef bir çözümü yok. GameCenter hesabýnýzý komple vermeniz gerekiyor.

Net bir bilgim yok ama IOS'tan Android'e aktardýktan sonra mevcut GameCenter hesabýnýzýn üzerine 0 dan bir köy açarsanýz belki sorun hallolabilir.

Ama dediðim gibi emin deðilim bu yöntemin iþe yarayacaðýna..

Teþekkür ederim, ama farklý bir telefonda boombeach indirip gc min üzerine kaydetmeyi denedim kabul etmedi umarým bir yolu vardýr.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 03:01 »
Gamecenter a kayýtlý hesabýnýzý androide aktarýrken gamecenter þifresi istemez ama gamecenter dan gamecenter a aktaramazsýnýz doðal olarak þifreyi felan vermek zorundasýnýz diðer oyunlarýnýzda gider boombeach þuanlýk aktarýmý varmý bilmiyorum ama olursa oda coc gibi androide aktarýmý olur gc a mecbur olarak geçiþi olmaz yani satmadan önce 2 kere düþünmek gerekli

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý mandy

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 12 Haziran 2014, Perþembe - 14:18 »
Gamecenter a kayýtlý hesabýnýzý androide aktarýrken gamecenter þifresi istemez ama gamecenter dan gamecenter a aktaramazsýnýz doðal olarak þifreyi felan vermek zorundasýnýz diðer oyunlarýnýzda gider boombeach þuanlýk aktarýmý varmý bilmiyorum ama olursa oda coc gibi androide aktarýmý olur gc a mecbur olarak geçiþi olmaz yani satmadan önce 2 kere düþünmek gerekli

Þifremi isteyecek dememin nedeni güven sorununun ortadan kalkmasý için, aktardýktan sonra ben hala o hesabý kullanýrsam haklý olarak aklý kalýr karþýdakinin tekrar açabililirim köyü. Boom beach köyümü baþka bir hesaba daha baðlayýp sattýðým zaman apple hesabýmý alýcý kiþinin yanýnda silmek iki taraf için de çözüm olur diye düþündüm ama googleda da biraz baktým nasýl siliniyor bulamadým. Silmem mümkün deðil mi appstore&gc hesabýný?

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 12 Haziran 2014, Perþembe - 21:07 »

Þifremi isteyecek dememin nedeni güven sorununun ortadan kalkmasý için, aktardýktan sonra ben hala o hesabý kullanýrsam haklý olarak aklý kalýr karþýdakinin tekrar açabililirim köyü. Boom beach köyümü baþka bir hesaba daha baðlayýp sattýðým zaman apple hesabýmý alýcý kiþinin yanýnda silmek iki taraf için de çözüm olur diye düþündüm ama googleda da biraz baktým nasýl siliniyor bulamadým. Silmem mümkün deðil mi appstore&gc hesabýný?

Hayýr kardeþim malesef mümkün deðil . Yaptýklarý bir bakýmdan iyi aslýnda hesabýnýzý koruma altýna alýyor isterseniz 5-10 sene sonra tekrar açýn ayný hesaba girersiniz yada cihaz sýfýrlanmada bir sorun karþýnýza çýkmaz ama böyle kötü yönleri var tabi

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mendii (12 Haziran 2014, Perþembe - 21:12)

Çevrimdýþý mandy

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 12 Haziran 2014, Perþembe - 21:13 »

Hayýr kardeþim malesef mümkün deðil . Yaptýklarý bir bakýmdan iyi aslýnda hesabýnýzý koruma altýna alýyor isterseniz 5-10 sene sonra tekrar açýn ayný hesaba girersiniz yada cihaz sýfýrlanmada bir sorun karþýnýza çýkmaz ama böyle kötü yönleri var tabi

Bu çok kötü oldu iþte köyü satmak hayal oldu gibi biþey o zaman... Teþekkürler

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 12 Haziran 2014, Perþembe - 21:40 »
satma sebebi ne ki ?  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý mandy

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 13 Haziran 2014, Cuma - 14:47 »
satma sebebi ne ki ?  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Doðrusu kendi köyüm için deðil kardeþimin köyü için istiyordum uzun süredir oynamýyor o ben oynuyorum þu an onunkini de, çok vaktimi alýyor. Bir kendi gcmi bir onunkini girerken boom beach de arada kaynadi iki gc hesabina da benim boom beachim kaydoldu ne yazýk ki Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 13 Haziran 2014, Cuma - 14:52 »
Boom beach bende baþladým fakat 1 haftadan sonra giresim gelmiyo  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Clash of clans ýn bence yakýnýndan geçmesi zor tabi sevenleri baya var  zevk iþi

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý mandy

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 13 Haziran 2014, Cuma - 14:55 »
Coc çok farklý bencede ama boom beachin de yeterince iyi oldugunu düþünüyorum savasmasi ayri bi eðlenceli, klan gibi bir olay geldiðinde coc kadar tutulacaðýna eminim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 13 Haziran 2014, Cuma - 15:10 »
Olabilir belki gelince

Ey Türk Gençliði!