Gönderen Konu: Clash Of Clansa baðlý google + hesabýný sildim .  (Okunma sayýsý 2783 defa)

Çevrimdýþý maituck

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ömer
  • Klaným : TÜRKÝYE SAÐLIK
Clash Of Clansa baðlý google + hesabýný sildim .
« : 30 Temmuz 2014, Çarþamba - 15:54 »
Merhabalar. Ben Clash of clansa baðlý google hesabýmý sildim. köyüm halen duruyor. ancak hesap silinmesine raðmen yeni bir hesapla google giriþi yapmaya çalýþtýðým zaman hesaplar çakýþtý diye hata veriyor. Yardýmcý olabilirseniz çok sevinirim ...
 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Clash Of Clansa baðlý google + hesabýný sildim .
« Yanýtla #1 : 30 Temmuz 2014, Çarþamba - 16:32 »
Kardeþim bu konu forum içinde Yönetici arkadaþlardan Kurmay detaylý anlatmýþ, altta linki verecem gir incele orda sorun yaþanlarada yardýmcý olmuþ sanýrým sorununu halledersin. Vesselam

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: keskin (03 Aðustos 2014, Pazar - 14:56)

Çevrimdýþý maituck

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ömer
  • Klaným : TÜRKÝYE SAÐLIK
« Yanýtla #2 : 30 Temmuz 2014, Çarþamba - 16:41 »
Ya kardeþi m cok tesekkr edrmde ben onceki hesabimi sildigim icin arkdasin dedigi islemleri yapamýyorum .suan telefonda clash of clansin kayitli oldugu hesap silindi anliyacagin cok saol yinede

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 30 Temmuz 2014, Çarþamba - 16:46 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ya kardeþi m cok tesekkr edrmde ben onceki hesabimi sildigim icin arkdasin dedigi islemleri yapamýyorum .suan telefonda clash of clansin kayitli oldugu hesap silindi anliyacagin cok saol yinede
Kardeþim o iletinin 2. Veya 3. Sayfasýnda çakisma ile ilgili bilgi veriyordu baktin mi. Vesselam

Çevrimdýþý sametDOGAN

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 77
  • Durumum:
  • 15 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 06 Aðustos 2014, Çarþamba - 10:47 »
bilgisayardan ilk baglandýgýn gmaile gir orada ayarlar>baglý uygulamalr var oradan coc baglantýyý kes sonra yeni bir gmail ac oyuna gir ondan sonra baglan cakýsma sorunu ortadan kalkacaktýr iyiy oyunlar

Bir Çeçen Atasözü Derki ; Sakýn bir denizciye bulaþma .. Onun gördüðü fýrtýnalar senin sinek výzýltýndan daha güçlüdür. Denizciler cesurdur , gözleri karadýr ve birazda delidir ..
DENÝZCÝ

Çevrimdýþý youngeagle

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : selcuk
  • Klaným : uniquetürk
« Yanýtla #5 : 16 Kasým 2014, Pazar - 10:59 »
Ayni  sýkýntý  bende de var oyunun baðlý  olduðu  gmail silindi. Oyunu yeni gmaile nasýl  baglayacagiz. Diger hesaba gir falan yazmissiniz arkadasa ama diger hesap silindi ayarlara falan girilmez yani.