Gönderen Konu: bu cihaz zaten baðlý -- kod olmadanda ios tan androide hesap aktarabilirmiyim  (Okunma sayýsý 13732 defa)

Çevrimdýþý wertery

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Rep Puaný : 0
  • Ekim 2012
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DemmaK
  • Klaným : ANADOLU
Evet arkadaslar baslýktada belirttiðim gibi ios cihaz kullanýyodum hesabýmý baska bi cihaza kod ile aktardým þimdi ise android cihaz aldým aktarmak istediðimde bu koy zaten baðlý diyor bir cozumu varmý

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 214
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EzerimLoooo
  • Klaným : 50 spartalý
Ynt: bu cihaz zaten baðlý -- kod olmadanda ios tan androide hesap aktarabilirmiyim
« Yanýtla #1 : 04 Eylül 2014, Perþembe - 23:54 »
Ben bulamadým. Bakalým çýkacakmý burdan biþeyler. Ayný hatayý aldým ben de fakat pek iþime yarar biþey çýkmadý. Ben daha once 1 cihaza baðladým, format atýnca gitti ve 3. Bir cihaza baðlayamadým. Bu nedenle bu hatayý alýyorsundur muhtemelen.

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.
Chaster herkeze baþarýlar...
50 spartalý klanýmýza herkezi bekliyoruz. Lider alt_irm.
Yazýmý okuyanlara teþekürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý wertery

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ekim 2012
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
Aynen hocam ya bunun save dosyasý gibi biþey varsa onu atsak androide Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

wertery 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: EzerimLooo (05 Eylül 2014, Cuma - 00:47)

Çevrimdýþý LegenD-R

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 423
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 172 Mesajý Toplam
    266 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LegenD-R
  • Klaným : 1923TÜRK
Oyunu ilk IOS ile açtýn ve sonra Android e aktardýn. Þuanda yeni bir Android cihazý aldýn ve oyunu ona mý aktarmak istiyorsun?

Eðer durum buysa çözümü eski Android cihazýndaki Google+ giriþini yeni aldýðýn cihazada yapman.

LegenD-R 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (05 Eylül 2014, Cuma - 09:25)

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Oyunu ilk IOS ile açtýn ve sonra Android e aktardýn. Þuanda yeni bir Android cihazý aldýn ve oyunu ona mý aktarmak istiyorsun?

Eðer durum buysa çözümü eski Android cihazýndaki Google+ giriþini yeni aldýðýn cihazada yapman.
O androideki google yi unutuysan artýk bitti gitti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bana oyle oldu.

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.
Yazýmý okuyanlara teþekürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

EzerimLooo 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (05 Eylül 2014, Cuma - 08:08)

Çevrimdýþý LegenD-R

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 423
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 172 Mesajý Toplam
    266 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LegenD-R
  • Klaným : 1923TÜRK

O androideki google yi unutuysan artýk bitti gitti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bana oyle oldu.

Aynen öyle

Çevrimdýþý wertery

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ekim 2012
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
Oyyy ya oyunun dosyalarýndan falan yapamazmýyýzki Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
Android iþletim sistemiyle ios farklý olduðundan imkansýz.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: bu cihaz zaten baðlý -- kod olmadanda ios tan androide hesap aktarabilirmiyim
« Yanýtla #8 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 13:15 »
olay anlaþýldýðýna göre,

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap