Gönderen Konu: Play Store uygulama indirirken RPC:S-5:AEC-0 # RPC:S-3 ve RP:C.S-7:A hatalarý  (Okunma sayýsý 16472 defa)

• Ziyaretçi
Google Play Store’dan herhangi bir uygulama indirirken alýnan RPC:S-5:AEC-0 # RPC:S-3 ve RP:C.S-7:AEC-0 kodlu “Sunucudan bilgi alýnýrken hata oluþtu” uyarýlarýnýn çözümü:

1. Google hizmetlerinden verilerinizi silin

Android 4.1 ve daha alt sürümler için -> Ayarlar > Uygulama Yöneticisi

Android 4.2 ve üzeri sürümler için -> Ayarlar > Diðer > Uygulama Yöneticisi

Yukarýda verdiðimiz yolu takip ederek Uygulama yöneticisini açýn ve aþaðýdaki Google hizmetlerine teker teker girip Veriyi Sil düðmesine basýn.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Google Hesap Yöneticisi
Google Hizmetleri Çerçevesi
Google Play hizmetleri
Google Play Store
Google Talk
Ýndirme Yöneticisi
Market Güncelleyici

Bu uygulamalarýn telefondaki verilerini silme iþlemini bitirdikten sonra telefonu yeniden baþlatýn (kapatýp açýn)

2. Google hesabýnýzý silin

Telefonun Ayarlar menüsünün Hesaplar kýsmýna giderek var olan Google hesabýný silelim. Bu iþlemden sonra telefonu kapatýp açalým. Telefonda size ait tanýmlanmýþ her þey silineceðinden, yeniden Google hesabý oluþturmanýz istenecektir. Google e-posta adresinizi ve þifrenizi girip Google hesabýnýzý yeniden oluþturun.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

3. DNS adresinizi deðiþtirin

Ayarlar’dan Wi-Fi ayarlarýna girin ve Geliþmiþ kýsmýna girin. DNS seçeneklerinde Google DNS’lerini atayýn.

DNS1: 8.8.8.8
DNS2: 8.8.4.4

Not: konu alýntýdýr.

Ýyi forumlar.

« Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, Cumartesi - 17:02 Gönderen: ÞEHZADEBEYÝ »

'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Admin (17 Aralýk 2014, Çarþamba - 18:48), TReeArms (01 Kasým 2014, Cumartesi - 20:06)

Çevrimdýþý mehmetarif9

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mehmetarif9
  • Klaným : KAOS
bu hatayý bluestacks kullanýrken alanlar... ben daha iyi bir çözüm buldum o sizin gosterdikleriniz nedense calýsmýyordu bende eger calýsmayan arkadaslarýmýz varsa bluestack yükliyince masaüstünde apps die bir klasör cýkýyor oraya internetten yüklediginiz clash of clans veya herhangi bir uygulamanýn apk sýný atýp apkyý calýsýtýrýp yüklerseniz sorun çözülüyor...

mehmetarif9 'nin Mesajlarýný Beðenen 6 Kullanýcý: sadettin171 (30 Nisan 2015, Perþembe - 22:13), lordavalon (22 Aralýk 2014, Pazartesi - 14:38), RushPower (16 Aralýk 2014, Salý - 16:28), goksel28 (06 Aralýk 2014, Cumartesi - 11:45), eren_clash (12 Kasým 2014, Çarþamba - 18:49), (15 Ekim 2014, Çarþamba - 11:54)

Çevrimdýþý utkugulmez

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : utku
  • Klaným : STEEL WARRIORS
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapçok teþekkürler ellerinize saðlýk

utkugulmez 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TheQuestt (18 Ocak 2015, Pazar - 18:28)

Çevrimdýþý can_10

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : can_10
  • Klaným : bizim turk klan
Ynt: Play Store uygulama indirirken RPC:S-5:AEC-0 # RPC:S-3 ve RP:C.S-7:A hatalarý
« Yanýtla #3 : 01 Kasým 2014, Cumartesi - 19:29 »
ne denediysem olmuyor pc bluestack yukledim bu hatayý alýyorum 

can_10 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: NÝCKNAME (03 Þubat 2015, Salý - 15:23), bbeko2002 (13 Aralýk 2014, Cumartesi - 11:41)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Play Store uygulama indirirken RPC:S-5:AEC-0 # RPC:S-3 ve RP:C.S-7:A hatalarý
« Yanýtla #4 : 13 Kasým 2014, Perþembe - 23:50 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
bu hatayý bluestacks kullanýrken alanlar... ben daha iyi bir çözüm buldum o sizin gosterdikleriniz nedense calýsmýyordu bende eger calýsmayan arkadaslarýmýz varsa bluestack yükliyince masaüstünde apps die bir klasör cýkýyor oraya internetten yüklediginiz clash of clans veya herhangi bir uygulamanýn apk sýný atýp apkyý calýsýtýrýp yüklerseniz sorun çözülüyor...

Birde bunu dene.

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TheQuestt (18 Ocak 2015, Pazar - 18:28)

Çevrimdýþý krmbyr1905

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Kerem
  • Klaným : Püskevit
« Yanýtla #5 : 11 Aralýk 2014, Perþembe - 21:18 »
  bunu bide resimli anlatsanýz anlamadýmda

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 17 Aralýk 2014, Çarþamba - 18:47 »

clashofclansý apk sitelerinden birinden indirin, dosyayý programýn içine tutu atýn bitti.

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (17 Aralýk 2014, Çarþamba - 23:11)

Çevrimdýþý erdemert

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : derosia
  • Klaným : Wiraj

BlueStacks indirdim ama masa üstüne  apps gelmedi ?

Çevrimdýþý erdemert

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
clashofclansý apk sitelerinden birinden indirin, dosyayý programýn içine tutu atýn bitti.
[/quote]

apk indirdim   indirdiðim apk' yý bluestacks'ýn  dosyasýnamý atýcam yoksa  masa üstündeki kýsayola mý ? ve apk attýktan sonra bluestacksa girip googleplaystoreden  direk indircemmi yoksa  o direk indirilmiþ mi olcak ?
« Son Düzenleme: 19 Aralýk 2014, Cuma - 19:15 Gönderen: erdemert »

Çevrimdýþý erdemert

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans

apk indirdim   indirdiðim apk' yý bluestacks'ýn  dosyasýnamý atýcam yoksa  masa üstündeki kýsayola mý ? ve apk attýktan sonra bluestacksa girip googleplaystoreden  direk indircemmi yoksa  o direk indirilmiþ mi olcak ?

Çevrimdýþý Dubstrillex

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Kurnaz
  • Klaným : Riseoflycans
« Yanýtla #10 : 20 Aralýk 2014, Cumartesi - 17:42 »
Allah razý olsun çok uðraþtým ama sonunda yaptým oyunun bluestacks apk'sýný indirip kurun veya apps klasörünün içine atýn oluyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Tekrarda çok saðolsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Dubstrillex 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (21 Aralýk 2014, Pazar - 00:22)

Çevrimdýþý henryy14

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : uktann
« Yanýtla #11 : 22 Aralýk 2014, Pazartesi - 12:02 »
Bu apps klasorunun içine atma olayýný bulan arkadaþ Allah razý olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

henryy14 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (31 Ocak 2015, Cumartesi - 17:19)