Gönderen Konu: Hesap Taþýma ACÝL  (Okunma sayýsý 1762 defa)

Çevrimdýþý TheSpySoldiers

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SpySoldiers
  • Klaným : SpySoldiers
Hesap Taþýma ACÝL
« : 11 Eylül 2014, Perþembe - 01:00 »
Baþka bir online oyunda hesap vererek coc hesabý aldým.
Hesabý ios'dan oynuyorum dedi.
Hesabýn gmail adresini ve þifresini aldým.
Gmail hesabýnýn ismini soyismini þifresini gizli yanýtýný deðiþtirdim.Telefonumuda baðladým. Oyunu telefonumda sýkýntýsýz oynuyorum. Pcden girmek istediðimde, Bu hesap zaten bi cihazda baðlý diyor pc'den giremiyorum. Acaba benim telefondaki açýk olan hesabýmý görüyor dedim, telefonun internet baðlantýsýný kesip tekrar pc'den girmeyi denedim fakat yine ayný uyarýyý aldým. Telefondan sýkýntýsýz giriyorum. Þimdi içimde þüphe kaldý acaba köyü aldýðým kiþimi giriyor diye ama? Teldende giremem dimi öyle birþey olsa ? Acaba yardýmcý olacak bi arkadaþýmýz varmý anlayan ?

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: Hesap Taþýma ACÝL
« Yanýtla #1 : 11 Eylül 2014, Perþembe - 16:23 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Gmail hesabýnýn ismini soyismini þifresini gizli yanýtýný deðiþtirdim.Telefonumuda baðladým. Oyunu telefonumda sýkýntýsýz oynuyorum. Pcden girmek istediðimde, Bu hesap zaten bi cihazda baðlý diyor pc'den giremiyorum. Acaba benim telefondaki açýk olan hesabýmý görüyor dedim, telefonun internet baðlantýsýný kesip tekrar pc'den girmeyi denedim fakat yine ayný uyarýyý aldým. Telefondan sýkýntýsýz giriyorum. Þimdi içimde þüphe kaldý acaba köyü aldýðým kiþimi giriyor diye ama? Teldende giremem dimi öyle birþey olsa ? Acaba yardýmcý olacak bi arkadaþýmýz varmý anlayan ?

hesap aktarma mý yapýyorsun yoksa gmail i ve þifresini mi giriyorsun? her gmail oyunun android e baðlý olduðunu göstermez.

Çevrimdýþý TheSpySoldiers

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SpySoldiers
  • Klaným : SpySoldiers
Ynt: Hesap Taþýma ACÝL
« Yanýtla #2 : 11 Eylül 2014, Perþembe - 22:57 »

hesap aktarma mý yapýyorsun yoksa gmail i ve þifresini mi giriyorsun? her gmail oyunun android e baðlý olduðunu göstermez.

Üstadým þimdi söyle söyliyim.
Arkadaþ ben iphonede oynuyorum dedi, Bende dedimki hesabýn gmailini ve þifreni ver bilgileri deðiþip oynayayým dedim. Hesabýn ismini soyismini gizli yanýtýný ve þifresini deðiþtirdim,Telefon numaramý bile baðladým. Daha sonra Lg g2 android telefonumda gmail giriþi yapýp oyuna baðlandým. 3-4 Gün felan oldu dün akþam  bu hesap zaten bir cihazda açýk uyarýsý aldým. Bu uyarýnýn üzerine biraz araþtýrma yaptým fakat gerekli bilgiye ulaþamadým. Hesabý aldýðým kiþi sanýrým hala oyuna giriþ yapýyor. Bunun üzerine hesabý aldýðým arkadaþtan iphone kimliði istememi söylediler. Arkadaþtan istedim iphone kimliðini aldým.fakat þuan ne yapmam gerek hiç bir bilgim yok . Açýklayýcý anlatmaya çalýþtým umarým anlatabilmiþimdir. Yardýmcý olabilirsen çok makbule geçer.