Gönderen Konu: Bu sorunu herkez yaþýyor  (Okunma sayýsý 2176 defa)

Çevrimdýþý semih_1017

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : clawiss
  • Klaným : SOMA
Bu sorunu herkez yaþýyor
« : 05 Ekim 2014, Pazar - 00:43 »
merhaba arkadaþlar. ben clash of clans oynuyorum 70 lvl lik bir hesabým var ve bu hesabýmý baþka bir oyun hesabý ile takas edicekdim takas ediceðim kiþiye çok güvendiðim için google play hesabýmý hemen verdim. arkadaþ þifreyi deðiþtirmiþ ve takasdan cayýnca bende dýmdýzlak ortada kaldým google play hesabýmýn þifresini deðiþtirmiþ ve telefonuma kod yollattým þifreyi deðiþtirdim artýk googleplay hesabým bende clash of clansýma girebiliyorum fakat iþin garip olan kýsmý ben hesabýmýn þifresini deðiþtirmeme raðmen takas yapacagim kiþi' de oyuna girebiliyor köyümü berbat etmiþ yerlerini deðiþtirmiþ lwl bastýðým binalarý iptal etmiþ lütfen yardým edin bu sorunu herkes yaþýyor

Süpercelle mesaj at diye cevap alýyorum hep nasýl mesaj atablrm yardýmcý olurmusunuz lütfen.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Bu sorunu herkez yaþýyor
« Yanýtla #1 : 05 Ekim 2014, Pazar - 08:44 »
Supercelle mesaj at atmasýna da, ama onlarada böyle yazarsan köyünü banlarlar. Çünkü köy satýþlarý yasak, ancak köyünün çalýndýðýný belirtirsin.

Supercelle mail için sýrasýyla;  oyunu aç- ayarlar-yardým ve destek- sorun bildir bu adýmlarý izleyerek mail atabilirsin.

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #2 : 05 Ekim 2014, Pazar - 15:20 »
Bilgisayardan gmaile gir.Ayrýntýlardan diǧer oturumlarý kapat de.Bilgisayardaki hesap dýþýnda açýk hesaplarýn kapatýlacak.Sonra yeniden kendi telefonundan giriþ yap.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 05 Ekim 2014, Pazar - 15:46 »
Bu anlýk bir çözüm.