Gönderen Konu: Mail deðiþtirme  (Okunma sayýsý 23423 defa)

Çevrimdýþý Kök3Bölü2

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Kok3Bolu2
  • Klaným : 1923Türk
Mail deðiþtirme
« : 28 Kasým 2014, Cuma - 02:03 »

Bakýn olayý açýk anlatýcam.

Ben 112 level köye sahiptim. Bir iPhone sahibi olarak köyümü yedek telefonum olan bir Android e aktarmýþtým zamanýnda. Yani bir Gmail hesabým vardý. Sonra oyunu bir android sahibi birine sattým. Mail falan vermedim, zaten bi daha da telefonuma oyunu kurmamýþtým karþýmdaki de benim gmail ile girdi. ama çýkýnca hesap kayboluyordu.

Sonra o da birine sattý oyunu. Alan kiþi de Android sahibi. Bu alan kiþi de benim Gmail ile giriþ yapýyor. Benim maili silerse oyun gidiyor. Yani benim gmailimdeki oyunu kendi hesabýna aktaramýyor.

Ayný þekilde geçenlerde iPhone uma Clash ý indirdim. Bi girdim ne göreyim. Yeni köy kurmaya çalýþtýkça bana sattýðým köyü öneriyor oyun. Her oyundan çýkýp girdiðimde ayný uyarý. Dayanamadým sildim oyunu.

Yani, ben bu oyunu yeniden iPhone umda oynamak ve þuanki köy sahibinden Gmail imi tamamen kurtarmak istiyorum. Ayrýca eski köyümle benim iPhone umun ve Gmail hesabýmýn hiçbir baðý kalmasýn istiyorum.

Olayýn özeti: Benim aylar önce sattýðým köyün sahip olduðu mail adreslerini deðiþtirmek yani aktarmak istiyorum.Hem satýn alan çocuk için problem hem benim için. Gmail hesabým önemli çünkü.

« Son Düzenleme: 28 Kasým 2014, Cuma - 13:57 Gönderen: ÞEHZADEBEYÝ »

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Mail deðiþtirme
« Yanýtla #1 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 13:36 »
köye baðlý mail adresi kesinlikle deðiþtirilemez bu mümkün deðil. Mailinizi karþý taraf silmedikçe siz birþey yapamazsýnýz tabi gizli soru vs. biliyorsanýz ayrý. iphonede tekrar sýfýrdan bir köyle oynamak istiyorsanýz yeni bir hesap alýp köyü ona baðlayýp oynayabilirsiniz.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: Mail deðiþtirme
« Yanýtla #2 : 03 Aralýk 2014, Çarþamba - 09:32 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bakýn olayý açýk anlatýcam.

Ben 112 level köye sahiptim. Bir iPhone sahibi olarak köyümü yedek telefonum olan bir Android e aktarmýþtým zamanýnda. Yani bir Gmail hesabým vardý. Sonra oyunu bir android sahibi birine sattým. Mail falan vermedim, zaten bi daha da telefonuma oyunu kurmamýþtým karþýmdaki de benim gmail ile girdi. ama çýkýnca hesap kayboluyordu.

Sonra o da birine sattý oyunu. Alan kiþi de Android sahibi. Bu alan kiþi de benim Gmail ile giriþ yapýyor. Benim maili silerse oyun gidiyor. Yani benim gmailimdeki oyunu kendi hesabýna aktaramýyor.

Ayný þekilde geçenlerde iPhone uma Clash ý indirdim. Bi girdim ne göreyim. Yeni köy kurmaya çalýþtýkça bana sattýðým köyü öneriyor oyun. Her oyundan çýkýp girdiðimde ayný uyarý. Dayanamadým sildim oyunu.

Yani, ben bu oyunu yeniden iPhone umda oynamak ve þuanki köy sahibinden Gmail imi tamamen kurtarmak istiyorum. Ayrýca eski köyümle benim iPhone umun ve Gmail hesabýmýn hiçbir baðý kalmasýn istiyorum.

Olayýn özeti: Benim aylar önce sattýðým köyün sahip olduðu mail adreslerini deðiþtirmek yani aktarmak istiyorum.Hem satýn alan çocuk için problem hem benim için. Gmail hesabým önemli çünkü.

supercell destek hattýna mail atýn, oyunu sattým demeyin bir bahane bulun ve mailinizden oyunun baðýný koparýp söyleyeceðiniz yeni bir maile aktartýn. o maili oyunu alan kiþiye verin. siz de yeniden baþlayýn. para harcadýysanýz ilgileneceklerdir.