Gönderen Konu: Clash Of Clans Aktarým Problemleri ve Çözümleri Bilinmesi Gerekenler  (Okunma sayýsý 7889 defa)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Clash Of Clans Aktarým Problemleri ve Çözümleri

Bilinmesi Gerekenler

Cihazýn Ýos Ýse Oyunu Sadece 1 Hesaba Kayýt Edebilirsiniz.(Siz Oyunu Ýndirdiðiniz Oynadýðýnýz Game Centera Otomatik Kayýt Yapar )

Cihazýn Android Ýse Oyunu Sadece 1 Hesaba Kayýt Edebilirsiniz.(Siz Oyunu Ýndirdiðiniz Oynadýðýnýz Google+ Hesabýna Otomatik Kayýt Yapar )

Aktarým Yaptýðýnýzda Cihazda Açýk Olan Game Center veya Google+ Hesabýna Oyun Otomatik Kayýt Edilir.

Baþka Bir Maile Taþýyamazsýnýz.(Yetkililerin ÖnGördükleri Hariç.)

2.Kez Kod Aktarým Kodu Alamazsýnýz.(Yetkililerin ÖnGördükleri Hariç.)

Ne Öðrendik ?

ÝOS Kullananlar ; Game Center  Kullanýcýlarý için Süpercell 1 seferlik taþýma kodu sunmaktadýr. Yani ÝOS kullanýcýsý iseniz 1 kere Android cihaza taþýyabilirsiniz.

Bu Þekilde Hem ios hemde Android de aktif olabilirsiniz Fakat dediðim gibi sadece 1 sefer geçerlidir.

Onun dýþýnda ÝOS  Yani Gamecenter Hesabýnýz ile bütün ÝOS iþletim sistemlerinde oturum açabilirsiniz.

Android kullanýcýlarý ; Google +  Kullanýcýlarý için Süpercell 1 seferlik taþýma kodu sunmaktadýr. Yani Android kullanýcýsý iseniz 1 kere ÝOS cihaza taþýyabilirsiniz.

Yani ; Andriod kullanýcýlarý  ÝOS a 1 kere taþýma hakký vardýr. ÝOS un android e 1 kere tasýma hakký vardýr.Androidden aktarýlan bir köy  sadece bir ios hesabý ile eþleþir 2. bi ios a baðlantý mumkun deðildir. Ayný þekilde ios dan android e aktarýlan köyde ayný þekildedir.

Sürekli Farklý Anlatým Biçimiyle Ayný Sorular Geliyor .

Ben O Telefondan Bu Telefona O Cihazdan Bu Cihaza O Hesaptan Bu Hesaba Þöyle Yaptým Böyle Yaptým Bunlarý Yaparken

Cihazýmýn Camýný Sildim O Sýra Telefonum Çaldýda vs vs .

Arkadaþlar Mantýk Çok Basit.

« Son Düzenleme: 18 Aralýk 2014, Perþembe - 12:07 Gönderen: Admin »

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen 6 Kullanýcý: yesim (19 Ocak 2015, Pazartesi - 15:22), @@@cem@@@ (17 Ocak 2015, Cumartesi - 16:17), uzaya (23 Aralýk 2014, Salý - 08:06), Kurmay (18 Aralýk 2014, Perþembe - 10:02), (17 Aralýk 2014, Çarþamba - 23:26), 97HasaNKaradumaN97 (17 Aralýk 2014, Çarþamba - 21:15)

Çevrimdýþý 97HasaNKaradumaN97

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 177
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bismillahirrahmanirrahim
  • 27 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HasaNKaradumaN
  • Klaným : 1923TÜRK8
Ynt: Clash Of Clans Aktarým Problemleri ve Çözümleri Bilinmesi Gerekenler
« Yanýtla #1 : 17 Aralýk 2014, Çarþamba - 21:16 »
Rep Beðeni yqrarlý admin

Ankara merkez patliyo herkes 😢

Çevrimdýþý umutgs

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : umutgs
ADMÝNÝM çok acil yardýma ihtiyacým var 78 level köyümü google play giriþ yaparak kaydettim daha sonra telefonumu deðiþtirdim fabrika ayarlarýný yükledim ancak yinede köyümü geri getiremiyorum hesabýmhakkýnda her türlü bilgiyi biliyorum ancak kimseye ulaþamýyorum lütfen yardým... teþekkürler

umutgs 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mertol (12 Aðustos 2015, Çarþamba - 14:59)

Çevrimdýþý brown222

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kelle
  • Klaným : nuri
« Yanýtla #3 : 22 Aralýk 2014, Pazartesi - 15:05 »
Sayýn Admin ; ios da köyüm yüksek seviyede.Sýfýrdan Google +  hesabý açacaðým ve PC de bluestacks programýnda açacaðým.Sitede bahsedildiði þekilde eski cihaz/yeni cihaz kodlamasý ile ios daki köyü PC de de oynamaya baþlayabileceðim.Yukarda bahsettiðiniz "ios kullanýcýlarý için" yazýlý kýsýmdan algýladýðým üzere oyunu hem iphone dan ; hemde PC den oynýyabileceðim.  Doðru algýlamýþmýyým.Teyid etmek istedim.Yanlýþ bir iþlem yapýp köyü kaybetmek istemiyorum.Yani sonuç itibarý ile pc den Google+ hesabý ile ; iphone dan gamecenter hesabý ile çift aygýtta oynamak istiyorum.

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
« Yanýtla #4 : 22 Aralýk 2014, Pazartesi - 21:41 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sayýn Admin ; ios da köyüm yüksek seviyede.Sýfýrdan Google +  hesabý açacaðým ve PC de bluestacks programýnda açacaðým.Sitede bahsedildiði þekilde eski cihaz/yeni cihaz kodlamasý ile ios daki köyü PC de de oynamaya baþlayabileceðim.Yukarda bahsettiðiniz "ios kullanýcýlarý için" yazýlý kýsýmdan algýladýðým üzere oyunu hem iphone dan ; hemde PC den oynýyabileceðim.  Doðru algýlamýþmýyým.Teyid etmek istedim.Yanlýþ bir iþlem yapýp köyü kaybetmek istemiyorum.Yani sonuç itibarý ile pc den Google+ hesabý ile ; iphone dan gamecenter hesabý ile çift aygýtta oynamak istiyorum.

Merhaba!

Doðru bilgi fakat android hesabýný actýgýnýz Gmail adresini unutmayýnýz gerekli bilgileri not ediniz. Çünkü adroid her türlü cihazdan giriþiniz için o gmail adresini kullanacaksýnýz.

iyi forumlar

Cest 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: brown222 (23 Aralýk 2014, Salý - 15:58)

Çevrimdýþý brown222

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kelle
  • Klaným : nuri
« Yanýtla #5 : 23 Aralýk 2014, Salý - 15:58 »
Sayýn Adminim Cest , çok teþekkür eder size kolaylýklar dilerim.

brown222 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Admin (24 Aralýk 2014, Çarþamba - 14:39), cest (23 Aralýk 2014, Salý - 15:58)

Çevrimdýþý Recep Yusuf

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ||.ARGO
  • Klaným : ETÝMESGUT
Teþekkürler admin.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ecdadýný unutanlar kaynaksýz ýrmaða;köksüz aðaca benzerler. -Çin Atasözü-
||.ARGO ~ ETIMESGUT

Çevrimdýþý @@@cem@@@

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Cemsultan
  • Klaným : Simetri
« Yanýtla #7 : 17 Ocak 2015, Cumartesi - 17:37 »
Sayýn Admin, üç ios cihazda oynadýðým 128 lvl köyüm var. Ayrýca Android tel de oynadýðým 69 lvl köy var. Android teldeki köyü, ios cihazlardan birine(iphone 4) aktarmak istiyorum. Fakat bir türlü olmuyor. Kod yazarak denedim, olmuyor bu köy çok ilerlemiþ gibi biþeyler diyor ve aynen eski köy yerinde duruyor. Gmail ile yeni oluþturduðum apple Hesabýný telefona giriyorum, yine eski köy çýkýyor. Game center a  da gmailli hesaptan giriþ yapýyorum yine ayný. Lütfen yardým nasýl bir yol izlemeliyim. Teþekkür ederim.

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
Sayýn Admin, üç ios cihazda oynadýðým 128 lvl köyüm var. Ayrýca Android tel de oynadýðým 69 lvl köy var. Android teldeki köyü, ios cihazlardan birine(iphone 4) aktarmak istiyorum. Fakat bir türlü olmuyor. Kod yazarak denedim, olmuyor bu köy çok ilerlemiþ gibi biþeyler diyor ve aynen eski köy yerinde duruyor. Gmail ile yeni oluþturduðum apple Hesabýný telefona giriyorum, yine eski köy çýkýyor. Game center a  da gmailli hesaptan giriþ yapýyorum yine ayný. Lütfen yardým nasýl bir yol izlemeliyim. Teþekkür ederim.

Merhaba . Oyunu kaldýrýp tekrar kurun eski köyünüz gider ( cok ilerlemiþ denilen köy ) Daha sonra aktarmak ýstedýgýnýz hesap ile giriþ yapýn girecektir.

Çevrimdýþý Bahous

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Baha
  • Klaným : LÝKE A BOSS
Adminim ben clash a ios da baþladým sonra android telefona aktardým iki telefonla oynuyodum... Android de oyunu býraktým 3 ay geçtikten sonra baþka bi android telefona aktarmak istedim ama 1 kereliðine olduðunu farkettim þimdi aktarma þansým yok mu???

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 19 Ocak 2015, Pazartesi - 10:56 »
Adminim ben clash a ios da baþladým sonra android telefona aktardým iki telefonla oynuyodum... Android de oyunu býraktým 3 ay geçtikten sonra baþka bi android telefona aktarmak istedim ama 1 kereliðine olduðunu farkettim þimdi aktarma þansým yok mu???

Merhaba.

Ne yazikki tekrar ayný iþlemi yapmanýza süpercell izin vermemektedir. Fakat ;  Daha onceden aktarmýs oldugunuz Android teki Gmail hesabýnýz ( Google + )  ile eski köyünnüzü oynamaya devam edebilirsiniz.

Çevrimdýþý Mmcc

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #11 : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 14:39 »
Bu aktardýðýmýz androiddeki hesabýmýzý iptal etme þansýmýz yok mu? Ýki kiþi oynamak zorunda kalýyoruz tam bir facia! Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap