beyler kaç aydýr oyuna giremiyorum oyunu açýyorum yükleme çubuðu hiç dolmuyor internetle alakalý bi sýkýntý yok sildim yeniden yükledim her þeyi yaptým fayda etmedi lütfen yardýmcý olun
Ayni sorunu bende yasiyorum internetle alakali bir sorun deðil benim telefonda oyunu yukledigimde data ile obb dosyasini kurmuyor telefon bence bu yüzden giremiyorum oyuna nasil yukliye bilirim orjinal data ile obb yi ?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAyni sorunu bende yasiyorum internetle alakali bir sorun deðil benim telefonda oyunu yukledigimde data ile obb dosyasini kurmuyor telefon bence bu yüzden giremiyorum oyuna nasil yukliye bilirim orjinal data ile obb yi ?Birisi kendi dosyalarýný upload edip atabilir belki öyle düzelir.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAyni sorunu bende yasiyorum internetle alakali bir sorun deðil benim telefonda oyunu yukledigimde data ile obb dosyasini kurmuyor telefon bence bu yüzden giremiyorum oyuna nasil yukliye bilirim orjinal data ile obb yi ?Birisi kendi dosyalarýný upload edip atabilir belki öyle düzelir.Bu konuda yardýmcý olabilirmisin kardeþ acaba ?
Eðer önceden Google+ baðlantýn var ise oyunu silip tekrar kur.Arada sýrada bendede oluyor wifi'yi kapatýp açýyorum hallediyordum.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapEðer önceden Google+ baðlantýn var ise oyunu silip tekrar kur.Arada sýrada bendede oluyor wifi'yi kapatýp açýyorum hallediyordum.Wifi ile alakali bir sorun degil evdeki telefonlardan ve tabletten girebiliyorum ayni wifi baðlý iken sorun benim kullandigim telefonda
Peki hiç host editor programýyla baþka Clash Of Clans pvp serverine baðlanmaya çalýþtýnmý?