Gönderen Konu: Hava Saldýrýlarý Sorunu  (Okunma sayýsý 5614 defa)

Çevrimdýþý Cerberus17

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Hava Saldýrýlarý Sorunu
« : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 14:04 »
Evet beyler bayanlar forumda yeniyim konuyu yanlýþ yere açtýysam kusura bakmayýn.Benim sýkýntým ejder saldýrýlarý.Dev,balon,binici (benim tabirim ile dombracý) sýkýntý olmuyor.Fakat ejder saldýrýlarý ile %100 rahatça veriyorum.Ejder saldýrýlarýný önlemek için ne yapmalýyým?

Not:45 levelim.

Çevrimdýþý miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 89
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
Ynt: Hava Saldýrýlarý Sorunu
« Yanýtla #1 : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 14:08 »
hava savunmalarý mutlaka merkeze yakýn olsun, önlerine de hasar puaný yüksek ve yýkýlmasý zor olan altýn-iksir depolarýný koyabilirsin. yine ayný þekilde hava tuzaklarý da bunlara yakýn olsun.

simetrik þekilde hava savunmalarýný daðýtman etkili olacaktýr.

miscen 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Cerberus17 (26 Ocak 2015, Pazartesi - 14:21)

Çevrimdýþý Cerberus17

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 14:15 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
hava savunmalarý mutlaka merkeze yakýn olsun, önlerine de hasar puaný yüksek ve yýkýlmasý zor olan altýn-iksir depolarýný koyabilirsin. yine ayný þekilde hava tuzaklarý da bunlara yakýn olsun.

Yorumun için saðol ,þuan hava savunmalarýmýn ikiside 3 level  4 levele çýkarmaya düþünüyorum yeterli olur mu?

Çevrimdýþý miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 89
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 14:22 »

Yorumun için saðol ,þuan hava savunmalarýmýn ikiside 3 level  4 levele çýkarmaya düþünüyorum yeterli olur mu?

köy binasý seviyene göre yükseltebildiðin kadar yükselt. þu kadar yeterli olur diyemem, her düzen 3 lenebilir ama önemli olan genel saldýrý ortalamasýna göre dirençli olaný yapabilmek.

Çevrimdýþý CaglarBoyu

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 121
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Kutsaldýr Duvar Kýrýcýlar :)
  • 26 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ÇaðlarBoyu
  • Klaným : _OSMANLILAR_
« Yanýtla #4 : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 14:38 »
Hava savunmalarýný býnanýn verdýgý imkanda en üst sevýyeye cýkart. 3. seviye h. s ejderleri çok fazla zorlamaz. Sonra uygun bir düzen uygula.  Hava savunma etrafýna depolar koy ki ejderler zaman harcasýn. Hava savunma köyün  dýþýnda degýl merkezý noktalarýnda olsun. Forumda iyi düzenler mevcut onlardan yararlanabilirsin.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, Pazartesi - 14:40 Gönderen: CaglarBoyu »

Çevrimdýþý uchihali

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 322
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 75 Mesajý Toplam
    93 Kere Beðenildi
  • COC Nick : uchihali
« Yanýtla #5 : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 18:38 »
Hava sav yüksek olmalý.

Çevrimdýþý DARK FOCUS

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Clash of Clans
  • COC Nick : DARK FOCUS
  • Klaným : SonLiseli
« Yanýtla #6 : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 19:12 »
Hava savunmalarini 4 yap ise yarar ayrica merkeze yakin olsun ama cok birsey elde etmeti umma ejderlere karsi herturlu kaybetme ihtimalin var

Çevrimdýþý ishtar

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ishtar
  • Klaným : MagicMushroom
« Yanýtla #7 : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 19:29 »
oyunda lvl den çok köy binasý seviyesi önemli aslýnda. köy binan için son seviye de olsunher zaman hava savunman. ejder e havanlar müdahele edemediði için ve okcu kaleleri de fazla güçsüz olduðu için ejderler seviyesiz olsa bile savunma yetesiz kalýyor. hava tuzaklarýný yakýn tut, hava savunmasýný sonla ve sihirbaz kulelerinide  hava savunmasýna yakýn desteklicek þekilde yerleþtir.

Çevrimdýþý yxxs

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 90
  • Durumum:
  • Fatih
  • 14 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : fatih
  • Klaným : 1923TÜRK7
« Yanýtla #8 : 27 Ocak 2015, Salý - 01:00 »
hava savunma belediye binanin yanina ayri yerlere koy seviyelerini yukselt 46 level de th6 kullaniyorsundhr sana nasil ejder le daliyorlar anlamadim

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Cerberus17

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #9 : 27 Ocak 2015, Salý - 09:57 »
hava savunma belediye binanin yanina ayri yerlere koy seviyelerini yukselt 46 level de th6 kullaniyorsundhr sana nasil ejder le daliyorlar anlamadim
Th7 kullanýyorum.Her klan savaþýnda 3. veya 4. sýrada oluyorum.Hep ejder ile giriyorlar.

Çevrimdýþý Orhan1

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 112
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 42 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #10 : 27 Ocak 2015, Salý - 12:20 »
 Yukarda arkadaþlar sýralamýþ tekrarlamaya gerek yok. Hava savunmalarý geliþmiþ olacak ve merkeze yakýn olacak ama bence bir o kadar önemli olan köyün dýþýndaki birimlerin daðýnýk olmasýdýr. Çünkü ejder saldýrýsý yapanlar genelde þunu düþünür; Ejderleri nerden býraksam da bunlar toplu halde merkeze ilerlerler. Bu sorunun cevabýný biraz zorlaþtýr. Þunu da unutma çok extra bir düzenin yoksa 3 lvl ejderle 7 lvl köye ejderle saldýran muhtemelen 3 yýldýz alýr. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Cerberus17

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #11 : 27 Ocak 2015, Salý - 18:47 »
Yukarda arkadaþlar sýralamýþ tekrarlamaya gerek yok. Hava savunmalarý geliþmiþ olacak ve merkeze yakýn olacak ama bence bir o kadar önemli olan köyün dýþýndaki birimlerin daðýnýk olmasýdýr. Çünkü ejder saldýrýsý yapanlar genelde þunu düþünür; Ejderleri nerden býraksam da bunlar toplu halde merkeze ilerlerler. Bu sorunun cevabýný biraz zorlaþtýr. Þunu da unutma çok extra bir düzenin yoksa 3 lvl ejderle 7 lvl köye ejderle saldýran muhtemelen 3 yýldýz alýr. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
3.seviye ejder ile deðil 1.seviye ejder ile giriyorlar ama rahatça alýyorlar , þimdi  benim yapacaðým hava sav. geliþtirip  merkeze yakýn tutacaðým önüne depo vb.caný yüksek þeyler koyacaðým.Birde önerebileceðiniz bir düzen var mý?