Gönderen Konu: Google+ Baglantý Kesildi Sorunu :( :( :(  (Okunma sayýsý 7369 defa)

Çevrimdýþý sedat55

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SEDAT
  • Klaným : L.O.L
Google+ Baglantý Kesildi Sorunu :( :( :(
« : 12 Þubat 2015, Perþembe - 01:16 »
çogu kiþi bu sorun için konu açmýþ ama hiç birinde kesin çözüm yok arkadaþlar 1 haftadýr aradým taradým bulamadým bilen lütfen yazsýn

2.inci hesabý açmak için ayarlarý girdim ki bi sorunla karþýlaþtým bnm köy her hangi bir gmail adresine baglý degil her ne kadar bi gmail baglamaya çalýssamda yukarda hoþ geldiniz yazýyor fakat buton yeþil olmuyor baglantý kesildi yazýyor harbi delirecem en sonda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

sedat55 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: SýrrýAli (15 Þubat 2015, Pazar - 00:22)

Çevrimdýþý SýrrýAli

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Sirri Ali
  • Klaným : (AZERÝ-TURK)
Ynt: Google+ Baglantý Kesildi Sorunu :( :( :(
« Yanýtla #1 : 15 Þubat 2015, Pazar - 00:22 »
dostum ayný sorun bende var bulursan haber ver banada Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý enolimik

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : enolimik
« Yanýtla #2 : 02 Mart 2015, Pazartesi - 13:52 »
merhaba arkadaþlar ayný sorun bendede vardý.sonunda çözdüm ben clash of clans hesabýmý bir gmail hesabýna baðlanmýþtým sonradan o hesabý silince ve baþka bir hesapla clash of clansa baðlanmayý deneyince böyle oluyordu.yani sizin hesabýnýz bir gmail hesabýna baðlanmýþ ve siz þuan baþka bir gmail hesabý ile baðlanmaya çalýþýnca öyle oluyor.

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 02 Mart 2015, Pazartesi - 19:32 »
enolimik arkadaþýmýzýn dediði gibi.... Oyunu indirdiðinizde cihazýnýzda bir Gmail hesabý vardý zaten. Gmail hesabýyla giriþ yapmamýþ olsaydýnýz zaten GooglePlay'den oyun indiremezdiniz. Bu yüzden Clash Of Clans'ý indirirkene kullandýðýnýz hesabý hatýrlamaya çalýþýnýz.