Evet hesabýný baþka maile baðlama imkanýn var.Bizzat ben denedim.Ama sadece senin durumun gibi gerekli durumlarda yapýyorlar.supercelle oyun ýcýnden mail at.Önce derdini anlat.Sonra madde madde 1-hesabýnýn levelini/2-Köy binasý seviyesini/3-Varsa klanýný/4-Oyunu hangi cihazlarda oynadýðýný(Ör.Android ya da ios veya ikiside)/5-Hesabý nerede oluþturduðunu(Ör.Ortaca/Muðla/Türkiye)/6-Oyuna ne zaman baþladýðýný yaz.Sonra biraz beklemen gerek.
Eðer olumlu yanýt verirlerse senden baðlamak istediðin google + nýn kimlik numarasýný isteyecekler ki bu çok önemli eðer yanlýs bý sayý verýrsen hesabýn gider Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Baðlamak istediðin google+ hesabýna girip profile kýsmýna týklayacaksýn.Daha sonra açýlan sayfanýn url kýsmýnda [https://plus.google.com/
111958777245012102999 /posts ] gibi deðiþik sayýlar olucak.Ýþte o sayýlarý sizden isteyecekler.Daha sonra oyunu yeni hesaba baðlandýðýnda oyun yenýden baþlayacak ve eðer oyunu baðladýðýn google hesabý telefonda yoksa onu girmeni isteyecek.Hesabým gitti diye korkma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Oyuna girdiðinde çok güzel birþey olucak.Aylardýr kazandýðýn bütün profilindeki yýldýzlar yukarýda sýrayla tek tek beliricek.Bne o anýn videosunu çektim sanada tavsiye ederim.Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Kolaygelsin.
EDÝT:Eðer olumlu yanýt gelirse elinden geldiðince çabuk cevap vermeye çalýþ aksi takdirde bu iþ uzar.