Gönderen Konu: clash of clans açýlmýyor  (Okunma sayýsý 2112 defa)

Çevrimdýþý myzy

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : myzy
clash of clans açýlmýyor
« : 07 Nisan 2015, Salý - 10:32 »
merhabalar, evdeki kablosuz baðlantýdan oyunu açamýyorum.sorunun internet baðlantýsýndan olduðu çok açýk fakat ttnet müþteri hizmetlerine sorunu çözdüremiyorum.çünkü internet baðlantým var tivibu çalýþýyor sadece oyunu oynayamýyorum ve whatsapp tan veri indiremiyorum ama mesajlaþma yapabiliyorum.çok garip dimi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
evdeki baðlantý hariç heryerden mobil veya wi-fi den oyun açýlýyor fakat evdeki wi-fi de yükleme çubuðu daha baþýnda takýlýyor dolmuyor ve hata veriyor.
ne yapmam gerekiyor.yardýmcý olabilecek misiniz acaba? daha önce bu tarz sorun yaþayan var mý?

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: clash of clans açýlmýyor
« Yanýtla #1 : 07 Nisan 2015, Salý - 10:34 »
modemi resetlediniz mi hiç? elinizde kullanýcý adý ve þifreniz var ise, bir resetlemeyi deneyin. ondan sonra sorun devam ederse. dns ayarý deðiþtirin muhtemelen sorun çözülecektir.

Çevrimdýþý myzy

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 07 Nisan 2015, Salý - 10:40 »
ttnet müþteri hizmetleri kablosuz aðý yeniden yapýlandýrdý.dns ayarýný deðiþtirdi.hýzlandýrdýðýný söyledi.ama hala ayný sorun dvm ediyor.son sözleri int.baðlantýnýzda herhangi bir problem görünmüyor telefonunuzla ilgili problemlere birsey yapamýyoruz diyorlr.
forumda dns ayarýný 8.8.8.8 yapýn diyor ama o zaman hepten kilitlendi sanki.acaba biraz beklemem mi gerekiyordu bilemedim.
ttnet teknik servisi mi çaðýrsam diyorum ama sorunumda bi acayip yani.
birde bu problem tivibu baðlandýktan sonra ortaya çýktý.tivibu nun modemi baðlandýktan sonra.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 07 Nisan 2015, Salý - 11:04 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ttnet müþteri hizmetleri kablosuz aðý yeniden yapýlandýrdý.dns ayarýný deðiþtirdi.hýzlandýrdýðýný söyledi.ama hala ayný sorun dvm ediyor.son sözleri int.baðlantýnýzda herhangi bir problem görünmüyor telefonunuzla ilgili problemlere birsey yapamýyoruz diyorlr.
forumda dns ayarýný 8.8.8.8 yapýn diyor ama o zaman hepten kilitlendi sanki.acaba biraz beklemem mi gerekiyordu bilemedim.
ttnet teknik servisi mi çaðýrsam diyorum ama sorunumda bi acayip yani.
birde bu problem tivibu baðlandýktan sonra ortaya çýktý.tivibu nun modemi baðlandýktan sonra.

tivibu tam olarak bilmiyorum, onu kapatýp deneme þansýnýz var ise, öyle bir deneyin. düzelirse durumu izah etmeniz daha kolay olur.

Çevrimdýþý myzy

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 07 Nisan 2015, Salý - 11:14 »
eski modemimi baðlamak istedim ama atmýþým evde fazla eþya sevmem de:) yarýn baþka modemle deniicm
ama modemi tv den ayýrýp sadece int.olarak baðladýðýmda da sonuç deðiþmedi.
sorun acaba modem de mi die yarýn deniicm bakalm inþallah düzelir.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 07 Nisan 2015, Salý - 11:33 »
telden baðlantýyý unut de, bir daha baðla. sonra modem dene belki ondan kaynaklanýyordur.

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: myzy (08 Nisan 2015, Çarþamba - 15:10)

Çevrimdýþý myzy

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #6 : 08 Nisan 2015, Çarþamba - 15:10 »
eski modemimi baðladým ve herþey normale döndü.tivibu modemindeymþ sanýrým sorun.bunu nasýl anlatcm ttnete bilemiorm ama inþallah düzeltirler.
bu arada cevaplrnz için teþekkürler.