Gönderen Konu: köyüm 1. sewiye oldu  (Okunma sayýsý 1287 defa)

Çevrimdýþý mehmet005

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : MEHMET EROÐLU
  • Klaným : YIKIM Ekibi :)
köyüm 1. sewiye oldu
« : 26 Mart 2016, Cumartesi - 16:41 »
Köyüm 107 lw di oyunu günceleme istedi günceledim baðlandm hesabýma ama 1. Sewiye köy geldi e posta þifre hepsi doðru arkadaþýn telden denedim ordan açýldý  supercell e msj gönderdim ama hala bi çözüm yolu yok

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 64
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
Ynt: köyüm 1. sewiye oldu
« Yanýtla #1 : 27 Mart 2016, Pazar - 01:09 »
Öncelikle geçmiþ olsun kardeþim

Daha önce oyununu gmaile baðladýðýna emin ol. Oyuna güncelleme gelmesiyle bu olmayabilir. Benzer bi olay basýma gelmisti veriyi sýfýrladý oyunun baþtan açýlacaðýný biliyordum ama baþlar baþlamaz gmail sordu bende kendi gmailimi seçince 1 lw köy üstüne yazýldý. Ama supercell e mesaj atarsan köyün geri gelir ben köyümü geri aldým. Köyünün adýni TP seviyesini belediye seviyesini bulunduðun klaný klan tp sini mesaj olarak at ve durumu güzelce izah et. Hesabýný kurtarýrsan da destekten gelen gmaili iyi oku ki bi sýkýntýyla karþýlaþma
Alýntý

Yuksekclash 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Hakanb01 (21 Ocak 2017, Cumartesi - 19:01)

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 64
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
Ynt: köyüm 1. sewiye oldu
« Yanýtla #2 : 27 Mart 2016, Pazar - 01:11 »
Oyun açýlýr açýlmaz gmail sorduðunda ASIL HESABINIZIN USTUNE YAZILAMSINI OSTEMIYORSANIZ geri tusuna basýn. Sað üst kosede zaten bir hesabýn varmý dediginde ancak kendi koyunuze gecis yapabilirsiniz. Obur turlu ustune yazýlýyor dikkat edelim.

Tekrar gecmis olsun son durumu mesaj atarsan sevinirm