Gönderen Konu: Baðlantý Kesildi  (Okunma sayýsý 2373 defa)

Çevrimdýþý death10

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ali
Baðlantý Kesildi
« : 21 Aðustos 2016, Pazar - 17:09 »
Arkadaþlar bir kaç ay önce Google Play Oyunlar adlý uygulamaya güncelleme gelmiþti ve uygulamadaki profillerin isimleri sýfýrlanmýþtý. Ben çalýndý zannedip play oyunlar profilimi sildim ve baþarýlar kýsmý komple sýfýrlandý play oyunlar profilimdeki levelim 1 e düþtü ve oyun kayýtlarým komple silindi. Clashdaki kayýtlarýmda dahil ve artýk oyunda ayný gmaille giriþ yapmaya çalýþtýðýmda bir türlü baðlanamýyorum. Fakat play oyunlar güncel sürümünü kaldýrdýðýmda baðlanmayý baþarýyorum. Yeni cihazýmda baðlanmayý deniyim derken gmailimi yeni açtýðým hesaba baðladý ayný gmail bu ve artýk 2.seviye olan köyünü yükleyim mi diye soruyor gmaille baðlanmaya çalýþtýðýmda. 10.seviye köyümü artýk hiç bi þekilde baðlayamýyorum ve sadece köye eriþtiðim yer bilgisayar kaldý bilgisayara biþey olsa köye asla eriþemicem. Desteðe gmail deðiþikliði talebinde bulundum düzelir zannettim fakat gene ayný sorun oldu ve yeni açtýðým gmailide 10.seviye köy binalý köyüme baðlýyým derken gene 2.seviyeli köy binasý olana yeni açtýðým köye baðladý. Biliyorum baya karýþýk ama ne yapmam gerek desteðe çok mesaj attým anlamýyolar bir türlü sorunumu video yolladým gene bir iþe yaramadý lütfen yardým edin.

« Son Düzenleme: 26 Aðustos 2016, Cuma - 11:52 Gönderen: death10 »

death10 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Harmancik1230 (28 Aðustos 2016, Pazar - 16:11)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: Baðlantý Kesildi
« Yanýtla #1 : 21 Aðustos 2016, Pazar - 21:00 »
Supercell e mesaj atabilirsin

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Harmancik1230 (28 Aðustos 2016, Pazar - 16:11)

Çevrimdýþý death10

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 21 Aðustos 2016, Pazar - 23:27 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Supercell e mesaj atabilirsin
mesaj attým hatta video bile gönderdim fakat sorunumu anlayamadýlar cihaz ile alakalýdýr dediler. Ne yazýkki hiç biryerden giremiyorum cihaz ile alakalý deðil. Onlara bu konu ile ilgili nasýl bi açýklama yapmalýyým ki beni anlamalarý lazým acaba ..

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 22 Aðustos 2016, Pazartesi - 01:15 »
Google profilim silindi gmail e kayýt edemedim mail adresim ........ buydu felan de senden fotoðraf isterler hesabýn sana ait olduðunu anlamalarý için büyük ihtimal yardým ederler

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý death10

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 22 Aðustos 2016, Pazartesi - 10:08 »
Google profilim silindi gmail e kayýt edemedim mail adresim ........ buydu felan de senden fotoðraf isterler hesabýn sana ait olduðunu anlamalarý için büyük ihtimal yardým ederler

Teþekkürler bir de bunu deneyelim bakalým. Sonucu en kýsa zamanda yazarým.

Çevrimdýþý death10

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 23 Aðustos 2016, Salý - 10:43 »

Teþekkürler bir de bunu deneyelim bakalým. Sonucu en kýsa zamanda yazarým.

Malesef hala ayný þekilde anlamamaya devam ettiler. Cihazýnýzla alakalýdýr diyorlar oyunu kaldýrýn tekrar yükleyin felan diyorlar valla deli olucam. Cihazla alakalý hiç bir sorun yok ben bir çok cihazda denedim baðlanmýyor hep 2.seviye köy binalý köyünü yükleyim mi diye soruyor oyun üzerindeki bi sýkýntý bu ne yapmam gerek hiç bir fikrim yok.
« Son Düzenleme: 23 Aðustos 2016, Salý - 10:46 Gönderen: death10 »

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 23 Aðustos 2016, Salý - 18:47 »
Profilim silindi maile baðlayamýyorum oyunu silip yüklemekle olacak bir þey deðil google profilim silindi felan deyin

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý death10

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 24 Aðustos 2016, Çarþamba - 00:51 »
Profilim silindi maile baðlayamýyorum oyunu silip yüklemekle olacak bir þey deðil google profilim silindi felan deyin

Anýl Bey sizinle özel olarak iletiþime geçebilir miyiz acaba ?