komple silin bluestacks'ý, yeni bir mail açýn onunla deneyin. ben de ve kurduðum hiçbir bilgisayarda bu sorun yaþanmadý.
Çakýþma hatasý var Açamýyorum. Kurmay bide bu hatayý anlatsan olmuyor girmiyor.
Dediðiniz her þeyi adým adým uyguladým ama bende de hesap hatasý veriyor. Nerde yanlýþ yaptým ki acaba ? Gmail daha kullanýlmamýþ hatta yeni açtým oyun için ama hata veriyor
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapDediðiniz her þeyi adým adým uyguladým ama bende de hesap hatasý veriyor. Nerde yanlýþ yaptým ki acaba ? Gmail daha kullanýlmamýþ hatta yeni açtým oyun için ama hata veriyoraktarma iþi gerçekleþmedi kodu girmediysen bakalým bi. nerede hata veriyor.
son açtýðýn gmaile oyunu kod girerek aktardýn mý peki!
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapson açtýðýn gmaile oyunu kod girerek aktardýn mý peki!Onu atlamýþým herhalde nasýl yapacaðýmýda bilmiyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapson açtýðýn gmaile oyunu kod girerek aktardýn mý peki!Onu atlamýþým herhalde nasýl yapacaðýmýda bilmiyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapevet atlamýþsýn diðer arkadaþlar gibi, hesaplara gir sadece kullanmak yani aktarmak istediðin hesap kalsýn diðerlerini kaldýr, oyunu sil baþtan yükle. oyunu aç öðreticiyi geç sað altta ayarlar çýkýnca Cihazlar, Bir cihaza baðla, Bu Yeni cihaz de kodu iste ve oraya yaz.. sonra hesaplardan diðer maili ekle gerisi resimli anlatým zaten istediðin köyüne geç. takýlýrsan sor..
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapben dediklerinizin aynýsýný yaptým fakat en son bu google hesabý baþka bir oyun ile çakýþýyor yazdý. ve olmadýAktarma iþlemi yaparken hiç kullanýlmamýþ Gmail kullanýn hatta Yeni hesap tan açýn bir zararý olmaz sorun da yaþamazsýnýz..Emrah arkadasin yasadigi sorunu bende yasiyorum bir el at bakim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapben dediklerinizin aynýsýný yaptým fakat en son bu google hesabý baþka bir oyun ile çakýþýyor yazdý. ve olmadýAktarma iþlemi yaparken hiç kullanýlmamýþ Gmail kullanýn hatta Yeni hesap tan açýn bir zararý olmaz sorun da yaþamazsýnýz..Emrah arkadasin yasadigi sorunu bende yasiyorum bir el at bakim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ben dediklerinizin aynýsýný yaptým fakat en son bu google hesabý baþka bir oyun ile çakýþýyor yazdý. ve olmadý