Gönderen Konu: Ne yaptýysam olmadý yardým lütfen.. Google hesabýnýz baþka bir oyun ile çakýþýyo  (Okunma sayýsý 12996 defa)

Çevrimdýþý burakkcr

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : hursit
Merhaba,
Öncelikle özürdileyerek baþlýyorum.  bi olaydan dolayý telefonumdaki hesabý kaldýrdým. Yeni hesap oluþturuyorum sýfýrdan baðlamak istediðim zaman oyunu. Google+ giriþi baþarýsýz bu hesabýnýz baþka bir oyun ile çakýþýyor uyarýsý alýyorum. Ne yapmam lazým yardýmcý olursanýz sevinirim. Bir kaç tane sýfýrdan hesap açtým, oyuna girdiðimde hesabý açtýðým adý görüyor hoþgeldiniz burak diyor arkasýndan google+ giriþi baþarýsýz bu hesap bir oyun ile çakýþýyor diyor. daha yeni aldýðým hesap nasýl baþka bir oyun ile çakýþabilir ki?

burakkcr 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: hasanali15 (07 Ekim 2014, Salý - 22:39), Oyuncularddr (16 Aðustos 2014, Cumartesi - 17:34), aliakt (11 Aðustos 2014, Pazartesi - 15:44), xXBossXx (26 Temmuz 2014, Cumartesi - 02:55)

Çevrimdýþý karakussmert

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LordWader
  • Klaným : Achille
Google+ 'ya girip kayýtlý oyunlar bölümünden diðer oyunlarý kaldýrarak çözebilirsin  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

karakussmert 'nin Mesajlarýný Beðenen 5 Kullanýcý: RusseLCroVe (07 Aðustos 2014, Perþembe - 15:16), maituck (31 Temmuz 2014, Perþembe - 17:45), desperado3551 (09 Temmuz 2014, Çarþamba - 20:33), emredemirr# (03 Haziran 2014, Salý - 21:26), atakangl (07 Nisan 2014, Pazartesi - 22:55)

Çevrimdýþý burakkcr

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Google+ 'ya girip kayýtlý oyunlar bölümünden diðer oyunlarý kaldýrarak çözebilirsin  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

telden mi yoksa pc den mi? Ekran görüntüsü göndermen mevcutmu? yeni bir hesap açtým herhangi bir oyun kayýtlý deðildi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý sametDOGAN

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 77
  • Durumum:
  • 15 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
bendede ayný sorun var google+ ya gýrýyorum uygulamalarý kaldýrýyorum gene ayný hatayý veriyor?

Bir Çeçen Atasözü Derki ; Sakýn bir denizciye bulaþma .. Onun gördüðü fýrtýnalar senin sinek výzýltýndan daha güçlüdür. Denizciler cesurdur , gözleri karadýr ve birazda delidir ..
DENÝZCÝ

Çevrimdýþý burakkcr

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
bu konuya kimse çözüm bulamýyor sanýrým :s

Çevrimdýþý lopez

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Sezgin
  • Klaným : Vatan
Ayný sorun bende de var maalesef...

Çevrimdýþý sametDOGAN

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 77
  • Durumum:
  • 15 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
Oyunu ilk kurdugunuzdaki mail adresiniz lazim herhalde ben oyle duydum cunku oyun hem ona bagli oluyo hemde yeni kurdugunuza bu yuzden cakisiyor olabilir

Bir Çeçen Atasözü Derki ; Sakýn bir denizciye bulaþma .. Onun gördüðü fýrtýnalar senin sinek výzýltýndan daha güçlüdür. Denizciler cesurdur , gözleri karadýr ve birazda delidir ..
DENÝZCÝ

sametDOGAN 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (29 Ocak 2014, Çarþamba - 18:33)

Çevrimdýþý SiNaN_aBi

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SiNaN_BaBa
  • Klaným : FeNeRBaHCe 1907
ben çözdüm bunu. oyunu komple  siliyorum, tekrar kurup ayarlardan google giriþinden çakýþan hesabýnýzý tanýtýnca calýsýyor.  not:  oyunu ilk  kurunca  ayarlar  gelene kadar oynayýn.  birde  bir hesaba  bir oyun  tanýtýlýr bunu  unutmayýn.

SiNaN_aBi 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: heroofrayt (22 Mayýs 2014, Perþembe - 17:04), melankoliq.Y (18 Mayýs 2014, Pazar - 20:35)

Çevrimdýþý melankoliq.Y

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : lili back
  • Klaným : esteba
LÜTFEN DAHA AÇIK VE NET ANLATIR MISIN . VE DEDIGIN GIBI YAPARSAK EGER OYUNA BASTAN MI BASLICAZ OYUN NEREYE KAYDOLCAK .

Çevrimdýþý OnurDemirbilek

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DarkEjder
Kardeþim o oyuna kayýtlý olan hesabýnla googleye baðlan yeniden, google play'e gir. Parmaðýnla sol kenardan sað kenara kayýdýrýnca profilin sekmesi açýlýyor orda uygulamalarým yazýyor, oraya bas ve oyunu kaldýr, daha sonra ayný yerde tümü yazýyor, ordan da oyunu bul ve sað üstte X iþareti vardýr. Ona bas "Clash of clans" Uygulamalarýmdan kaldýrýlsýn mý yazýyor, tamam a bas. Sonra eski hesabýndan çýkýþ yap yeni hesabýna gir, store girip clash of clans'ý indir ve yeni hesabýnla kayýt ol Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ýmzamý beðendim :3

OnurDemirbilek 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: merco (14 Kasým 2014, Cuma - 21:04)

Çevrimdýþý darkorbit33

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : EMRE KURNAZ
  • Klaným : ASILLER27
O oyunu kaldírírsaníz kayítlí hesabínízdan eski hesabíníza yine ayni hatayi verir cunku eski hesabin ónceden kayitliymis oyuna yine kaldirirsaniz oyunu gene eski hesabiniza baglanir ozamanki hesabinizla indirmissiniz oyunu kaldirip yüklerseniz eger oyunu sīfírdan baslamaniz gerekebilir bunu tavsiye etmiyorum size supportla irtibata gecin...

Çevrimdýþý enver ege

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : enver
  • Klaným : dedem osmanlý
hocam malesef benýmde ayný sorunum var 61 lwl e kadar gelmýsým ama malesef gmaýl sýfresýný unuttum o yuzden yený gmaýle gýrýs yaptým hesap cakýsmasý dýyor bý yardýmcý olun hesabým sýlýnmesýn guncelleme olursa oyunda býterým ben