ben supercell ile baglantýya geçebildim benim onlara ingilizce yazdýðým mail bu muratcan çadýrcý20.Haz 16:26merhabaköyüme giriþ yapabiliyorum koy binamý facebook üzerinden görebiliyorum amagoogle hesabýmla baðlandýðýmda köy binamý 4 seviyede göreceðim uyarýsýekrana geliyor bu yüzden hesabýmý androit baþka cihazýma taþýyamýyorum bukonu hakkýnda yardýmlarýnýzý bekliyorumteþekkürler20 Haziran 2014 13:19 tarihinde Supercell <support@supercell.zendesk.com>yazdý:onlardan bana gelen cevabý okudum ama ne demek istediðini anlamadým;Tekrar merhaba,Çünkü bunun nedini baþka bir oyunun baðlý olduðu G+ hesabý ile oyunu açmaya çalýþmanýzdýr.Baþka bir G+ hesabý alarak cihazýnýzý ve oyunu bu yeni aldýðýnýz G+ hesabýna baðlayýn.saygýlarýmla, iyi günler.Yuliyan | Supercell | Player Supportþimdi yalnýþ bir þey yapmak istemediðim için soruyorum benim burdan anladýðým baþka bir gmail hesabý aç buraya oyunu taþýyabilirsin doðrumu anladým oyunda 60 lvl 8 koy binasý gitsin istemiyorum yardýmcý olursanýz çok sevinirim.*maillerin hepsi ingilizce atýldý
Arkadaþlar merhaba, benýmde sorunum 15 gun oncesýne kadar samsung s4 kullanýyordum o telefonu kullanýrken oyunu býlgýsayardada oynamaya basladým teleefonu sattým sýmdý samsung s5 aldým býlgýsayardaký oyunumu bu telefona atmak ýstedým fakat tasýma ýcýn kullanýlan kod hatalý dýo kabul etmýyor dogru oldugu halde.. Ve bu telefona ayný gmaýl hesabýmla gýrýs yaptýgým halde eský koyumu gerý wermedý 44 sevýyeye geldým lutfen yardým edermýsýnýz kafayý yedýrttý bana resmen býlgýsayrdan o oyunuma gýrebýlýorm fakat telden yený koye gýrýo ve ýkýsýde ayný gmaýl hesabýnda nasýl oluyor anlamadým acýl cvp lutfen..
selam beyler,paylaþýmlarýnýz için çok tþkler öncelikle,iphoneki "bir cihaza baðla" tusuna basýnca"zaten baglý"yazýyorsa baska bir cýhaza artýk aktarýlamýyormu demektir bu yani...
hocam cevabýn ýcýn tsk ederým fakat oyundan supercelle nasýl msj atcam 60 tl de para yatýrmýstým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap