Gönderen Konu: KÖYÜNÜZÜ GERÝ YÜKLEME, FORMAT ATANLAR, YENÝ TELEFON VEYA TABLET ALANLAR..  (Okunma sayýsý 69117 defa)

Çevrimdýþý d4rkness

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : AÞKIN
Arkadaþlar merhaba..herkes gibi bende telefonuma format attým oyun gitti..google + a kayýtlý idi..oyun normal ilk açýlýþý gibi açýldý söylediklerini yaptým ardýndan ayarlardan google + baðlanmasýný istedim baðlandý fakat eski köyümü (35. lvl deki) yüklemedi..öyle devam etti..bende oyunu tekrar silip yükledim google + a baðlayýnca bu sefer 2.lvl köyü yüklüyor..önce google baðlý deðilmiþ demeyin her açtýðýmda google + ýn hoþgeldin yazýsý çýkýyordu..bunu nasýl düzeltebilirim..?

Çevrimdýþý mertsado123

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Mert
  • Klaným : TUBÝK
Benim telefonum bozuldu Iphone baþka bir ýphonede bu dediðiniz olurmu yoksa sadece google +mý?

Çevrimdýþý mertsado123

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Mert
  • Klaným : TUBÝK
Bu iþlem sadece google + mý Androiddede oluyormu kimse yardýmcý olmayacakmý

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu iþlem sadece google + mý Androiddede oluyormu kimse yardýmcý olmayacakmý

hangi iþletim sistemin de oynarsanýz oynayýn, kayýtlý mailinizi girdiðiniz zaman köyünüz açýlýr..

Çevrimdýþý Abdullah akdeniz

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Durumum:
  • Clash of Clans
    • clash of clans
  • COC Nick : Akdeniz52
  • Klaným : Band of Brother
Ben game centar hesabýndan oynuyorum oyunum sil dediðimde sil basýyorum ondan sonra game centar danda silindiniz diyo eðer oyunum silinirse ve game centar hesabýmdanda silinirse geri yükleme þansým varmý

Bana +rep verirseniz sevinirim

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ben game centar hesabýndan oynuyorum oyunum sil dediðimde sil basýyorum ondan sonra game centar danda silindiniz diyo eðer oyunum silinirse ve game centar hesabýmdanda silinirse geri yükleme þansým varmý

Gamecenterdan silinmez oradaki rekorlar kayýtlar vs.. silinir. Oyun serverda yani Supercell de kayýtlý her hangi bir cihazdan mevcut GC nizi girdiðiniz an köyünüz açýlýr.

Çevrimdýþý the master yi

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : the master
  • Klaným : Ukranian
ben telefonda bir sorun yaþadým format attým dolayýsýyla clash of clansh da silindi benm bi hesapým vardý simdi ona nasl girebilrm yardým edebbilrmsnz (lütfen) Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
ben telefonda bir sorun yaþadým format attým dolayýsýyla clash of clansh da silindi benm bi hesapým vardý simdi ona nasl girebilrm yardým edebbilrmsnz (lütfen) Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

köyünü Gamcenter veya google plus a baðlamýþmýydýn?

Çevrimdýþý Forsaken

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : forsaken
  • Klaným : 3 bl
Benim telefonu teknik servise vermistim formatlanmis. Geldiginde oyunu yukledim google a bagladim sormadi hicbisey sildim tekrar yukledim bu seferde 2 lvl olani yukleyeyim mi diyor. Formattan once google+ ilegiris yapmistim. Oyuna parada harcamistim. Kayip koy mail i attim cevap gelmedi halen. Eski koyum yerinde duruyo oylece. Ne yapabilirim yardimci olun lutfen.
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, Perþembe - 21:52 Gönderen: Forsaken »

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Benim telefonu teknik servise vermistim formatlanmis. Geldiginde oyunu yukledim google a bagladim sormadi hicbisey sildim tekrar yukledim bu seferde 2 lvl olani yukleyeyim mi diyor. Formattan once google+ ilegiris yapmistim. Oyuna parada harcamistim. Kayip koy mail i attim cevap gelmedi halen. Eski koyum yerinde duruyo oylece. Ne yapabilirim yardimci olun lutfen.

supercell den mail beklemek zorundasýn

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: By_FresH (22 Temmuz 2014, Salý - 14:22)

Çevrimdýþý By_FresH

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : poseidon
  • Klaným : Mekan-ý Keyf

selamlar;

kayýp koyden mail attýysan birde ticket dene ben öyle yapmýþtým

baþarý zaman alýr!!!

Çevrimdýþý erkn4152

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : gokhan
  • Klaným : Tarsus"lu
biþey sorcam