Gönderen Konu: Cihaz Resetleme , Cihaz Deðiþtirme Sonrasý Yeni Köy Mü Açýldý ? Çözüm  (Okunma sayýsý 16705 defa)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
CÝHAZ DEÐÝÞTÝRDÝM YENÝ OYUN AÇILDI ÇÖZÜM BURADA
CÝHAZ RESETLEDÝM YENÝ KÖY AÇILDI SORUN BURADA

Arkadaþlar Sýk Sorulan Sorulardan Bir Tanesi de Bu  Çözüm Çok Basit.

Eski Cihazýnýzda Oyun Oynarken Game Center Hesabýnýz Var ise Oyun Otomatik Olarak Ona Kaydolmuþtur.

Eðer Game Center Yoksa Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Öncelikle Game Center Nedir ?

Dünyanýn Her Herinden Arkadaþlarýnýzla Að Kurarak Oyun Oynayacabileceðiniz ve Oynadýðýnýz Oyunu Eðer Aktif Bir Game Center Hesabýyla Ýndirdiðinizde Yedeðini Alabileceðiz Telefonu Sattýnýz vs Tekrar Kendi Game Center Hesabýný Girince Oyunlarýnýza Devam Edebileceðiniz Bir Platform.

Eski Oyununuz Bir Game Center Hesabýný Yüklüyse Hemen Game Centerýnýzý Girdiðinizde Ekrana Oyununuz Gelmez . ( Devam Ettirdiðiniz Oyun Silinmesin Diye )

Þimdi Buraya Kadar Okuduysanýz Bundan Sonra Hata Yapacaðýnýzý Düþünmüyorum .

Þimdi Gelelim Eski Oyunu Yeni Oyunla Deðiþtirmeye
Baþladýðýnýz Clash of Clans Eðer Önemli Deðilse Köyde Saðda Ayarlar Çýkana Kadar Ýlerleyin
( köye isim verene kadar yani )

Köye isim verdikten sonra size bir baðlantý gelmesi lazým ana binasý "x" olan "nickiniz" adlý köyü yüklemek istermisiniz mevcut ilerleme kaybolur diye.

Evet derseniz kendi oyununuz açýlýr yola devam edersiniz .

Hayýr derseniz mevcut ilerlemedeki oyunla devam edersiniz ama game center da eski oyununuz hala kalýr .

Peki nasýl kavuþucaðým köyüme ?

çok basit öncelikle oyunu silip tekrar indirin eðer sýfýrdan köy açarsa yukarýda dediðim gibi isim girene kadar ilerleyin sonra size sorduðunda kendi köyünüzü açýn

eðer bu þekilde olmazsa cihazýn fotoðraf video not vs yedeðini alýn itunes ile cihazý resetleyin itunes yedeði geri yükleyin .
Eski Game Center Hesabýnýzý Girin
Clash of Clans'ý indirin size yeni köy verecek tekrar ilermeme yapýn taþ kullanarak köye isim verin ve karþýnýza uyarý ekraný geldiðinde eski köyü geri yükleyin.

NOT :
Kullanýcýlarýn En çok Yaptýðý Hata Gelen Uyarýlarý Okumamak.

Okuyup Anlayamanlar Ýçin Pratik Mantýk

Oyun Game Centera Yüklüyse
Yedek Al Resetle  ---> Oyunu Ýndir --->Eski Game Center'ýný Gir---> Sýfýrdan Köy Baþlayacak Ýsim Verene Kadar Ýlerle ---> Karþýna Gelen Uyarýyý Oku eski Köyünü Geri Yükle

« Son Düzenleme: 11 Þubat 2014, Salý - 17:19 Gönderen: Admin »

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: aslýcan (21 Aralýk 2015, Pazartesi - 19:37), Bumbumclashcý (28 Þubat 2014, Cuma - 19:01), TReeArms (11 Þubat 2014, Salý - 19:50), Gencebak17 (11 Þubat 2014, Salý - 18:47)

Çevrimdýþý smsm

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    30 Kere Beðenildi
Ynt: Cihaz Resetleme , Cihaz Deðiþtirme Sonrasý Yeni Köy Mü Açýldý ? Çözüm
« Yanýtla #1 : 12 Þubat 2014, Çarþamba - 23:03 »
Slm arkadaslar  cok acil yardim lutfen. Androidden iosa basarili bir sekildekoyumu tasidim. Gem almak istiyorum i tunes baglanti sorunu satin alma basarisiz uyarisi aliyorum.Oyun su anda 92 lvl yuklu mevcut gc den ciktim yeni gc aldim soylediginiz gibi yeni gc ile acinca  mevcut koyunuz buraya yuklensinmi demiyor. Sef pepe isimli 1 seviye koyune baglanmak istiyormusun  mevcut ilerlemen kaybolacaktir uyarisi geliyor korkuyorum ya koyum sifirlanirsa yardim edin lutfen saygilar

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
öncelikle yeni bir game center hesabý oluþtur

oyunun açýkken o game center hesabýna giriþ yap

oyunu aç ve sana soracaktýr köyü bu game center hesabýna yüklemek istiyormusun diye

evet de köyünü o maile yedekle ve o game center ile devam et.

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: HeroSwat (10 Þubat 2018, Cumartesi - 17:44)

Çevrimdýþý aaerkam

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ali
Gamecenter e nasil kaydolcam lutfen bi bilgi

Çevrimdýþý killeci_emre

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : yunemka61
  • Klaným : konya çvk
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
öncelikle yeni bir game center hesabý oluþtur

oyunun açýkken o game center hesabýna giriþ yap

oyunu aç ve sana soracaktýr köyü bu game center hesabýna yüklemek istiyormusun diye

evet de köyünü o maile yedekle ve o game center ile devam et.

usta bu dediðin bende neden olmuyo. sen neye dayanarak soyluyorsun bunu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý quake16

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
Merhaba dediklerinizi harfiyen uygulamama raðmen yine de kendi köyüm yerine 2 level köy yükleniyor. Fakat game centerda eski oyun bilgileri duruyor. Baþka cihazdan kontrol ettiðimde yine eski köyümü görüyorum eski haliyle.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
cihazý resetleyin , oyunu indirin , ( eski gc niz ile ) , taþ basarak yeni oyunda ilerleme yapýn , daha sonra ayarlar bölümü geldiðinde size soracaktýr eski köyü yükleyeyim mi ? siz hayýr dediyseniz öyle olmustur.tekrar reset atmanýz gerekiyor.

Çevrimdýþý GamesGamerZ

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Rodeo.34
  • Klaným : GamesGamerZ
merhaba iphone 4 cihazýmý deðiþtirdim 5s aldým, dediklerinizi yaptým açýlan yeni köyde taþ alarak ilerliyorum köy binasý 2. seviye oluyor ama sormuyo eski köyünüz yüklensinmi diye, eski telefonumdan açýyorum oyunu onda soruyor 2. seviye köyünüz geri yüklensinmi diye. reset attým kaç defa olmadý. lütfen yardýmcý olun

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
iphone 4 cihazýnýzda kullandýðýnýz gamecenter ve appstore a girdiðiniz hesabý 5s de açarsanýz köyünüz ilerleyince size soruyu sorar yada direk köye baðlanýr ama ayný gamecenter ve appstore hesabýndan girin

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (26 Temmuz 2014, Cumartesi - 19:20)

Çevrimdýþý xMorgex

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 341
  • Rep Puaný : 13
  • Durumum:
  • 60 Lw Oldum.Sýra ilerisinde.
  • 59 Mesajý Toplam
    86 Kere Beðenildi
    • habbocaps
  • COC Nick : xMorgex
  • Klaným : Lords Of Clan X
Teþekkürler güzel konu ama zaten onceden gamecenter baðlansa direk girerler asýl hesaplara

Hedefim o , sadece o ! Baþaracagým
Level : 30
Ýsim : xMorgex
Klan: Lords Of Clan X
Th: 7

Kim Deðiþebilirki Bu Tarihi ?! Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

xMorgex 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: masterti4444 (15 Ekim 2014, Çarþamba - 02:02)

Çevrimdýþý cansena

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Herkese iyi aksamlar oncelikle 3 4 gun once guncelleeme geldigi gun yani oyuma girdim ve guncellemeden sonra telefonumda olusan sorunlar nedeniyle oyunu silmek zoeunda kaldim ve 70 levelik koyum gitti 1. Seviyeden basladim eski klanimda 70 levellik koy gorunuyor ziyaret et tikliyip bakiyoeum ama hesaba ulasamiyorum yardim edemisiniz

cansena 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: bakuben (26 Haziran 2015, Cuma - 18:43)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Herkese iyi aksamlar oncelikle 3 4 gun once guncelleeme geldigi gun yani oyuma girdim ve guncellemeden sonra telefonumda olusan sorunlar nedeniyle oyunu silmek zoeunda kaldim ve 70 levelik koyum gitti 1. Seviyeden basladim eski klanimda 70 levellik koy gorunuyor ziyaret et tikliyip bakiyoeum ama hesaba ulasamiyorum yardim edemisiniz

gamecenter hesabýný gir oyun geri gelir.