Gönderen Konu: GEM SATIN ALIRKEN SORUN YAÞIYORUM  (Okunma sayýsý 5531 defa)

Çevrimdýþý masummage3

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : pitbull city
  • Klaným : clan63
GEM SATIN ALIRKEN SORUN YAÞIYORUM
« : 18 Þubat 2014, Salý - 20:39 »
merhaba
Android telefon kullanmaktayým.Clash of clans oyununda benim Gökhancqn adlý hesabýma 35.99 TL deðerindeki taþ(gem) paketini almak için kredi kartý hesaplarýmý yazdým(mastercard,visa) bilgileri eksiksiz doldurdum ve onayladýktan sonra, " sunucudan bilgi alýnýrken hata oluþtu " hatasý ile karþýlaþtým. baþta kartým kaynaklandýðýný düþündüm(visa) ve kendime ininal debit anonim kart edindim(master card) çünkü oyundaki arkadaþlarým bu kart ile yükleme yapabiliyorlardý.bu kart ile denememe raðmen yine bu uyarýyý aldým " sunucudan bilgi alýnýrken hata oluþtu ".Kart bilgilerini Herhangi bir yanlýþým olduðunu düþünmüyorum.daha sonra aklýma google wallet geldi fakat o uygulama benim ülkemde kullanýlmadýðý için dowland etmeme google izin vermedi.Benim Ne yapmam gerek??....

« Son Düzenleme: 18 Þubat 2014, Salý - 20:45 Gönderen: masummage3 »

Çevrimdýþý karakan233

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Ynt: GEM SATIN ALIRKEN SORUN YAÞIYORUM
« Yanýtla #1 : 20 Þubat 2014, Perþembe - 12:48 »
Merhaba Kardeþim;
Dün bende gem satýn aldým. Ýlk olarak sanal kart oluþturup limitini 19 olarak ayarlayýp google wallet'a kaydettim. Baþta sorun verdi. Daha sonra baktýðýmda sanal karttan 2.33 liralýk bir eksilme gördüm (muhtemelen sanal kart ücreti). limiti sýfýrlayarak satýn alma iþlemini gerçekleþtirdim.

Gelelim yapacaðýn iþe;

Ýlk olarak kartýný google wallet'a ekle. Bunun için;
1) wallet.google.com adresine git
2) Þifreni gir
3) Sayfanýn sol tarafýnda 'payment methods' a týkla
4) Açýlan sayfada 'add a credit or debit card' a týkla
5) Gelen sayfada kart bilgilerini gir ve onayla

Google wallet'a an itibariyle kredi kartýný tanýmladýn. Girip satýn alma iþlemlerini yapabilirsin:)

Benim tavsiyem 1200 gem olan paketi alman. 17.99 tl.
Bir inþaatçýný alýrsýn, ikinci için açýk kalan miktarý oynayarak tamamlarsýn. Parana yazýk ama tabii yine sen bilirsin.

Ýyi oyunlar.