Arkadaþlar süpercell geri adým atmaz hani derler ya '' mal '' bu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap oyun bu arkadaþlar sikayet etmeyi býrakmak gerekiyor isteyen oyunu býrakýr istemeyen býrakmaz , bir yandan iyi oldu oyuna bir tat geldi, zamanýnda köyü fullemek için sabahtan aksama kadar ter dökelim simdi adamýn biri gelsin acsýn botu içsin çayýný kahvesýný köy yapýp satsýn vesaire gerçekten iyi oldu ( bu benim düþüncem ) .. gelelim ganimet konusuna 1 günde 10 milyon altýn 10 milyon iksir kasýyorum hýzlandýrma ile, inanmayanlar olursa özelden msj atsn klana davetlerim. klan türkish titans. kristal 1 usta 3 ve usta 2 idealdir. 5 golem , 21 sihirbaz , 2 dalkavuk , 2 okcu 4 jump ( atlama büyü ) 1 öfke = toplamda 242 bin iksir yapýyor. ben iksirim bol diye böyle basýyorum isteyen 6 golem basýp 13 sihirbaz kaleyede sihirbaz alabilir. 2 saatte bir saldýrý yapýyorum 300 den aþaðýda dalmýyorum 135 binde bonusum geliyor min 435 bin altýn + iksir düzenli olarak saldýrý yapýlýrsa ortalama en az 1 günde 3 milyon altýn çok çok rahat kasýlýr ki 300 den fazlasý köylerde dolu bahsetmiþ olduðum liglerde tek sýkýntý 4,5 k karaiksiriniz gider. kara iksire ihtiyacý olmayan arkadaþlar için bir tavsiyedir malüm þu surecte ya altýndan ya iksirden vazgecmemiz gerekiyor ben kara iksiri seçtim. seçim size kalmýþ.
he þimdi diyenler olucaktýr. köyde 300 varda hepsini alabilcekmiyiz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap buna tavsiye yok kardþm oda size kalmýþ. þuanda köyüm th 11 full+full basýlý 7 günleri var , sadece x yayý 3 e vermiþtim bitmesini bekliyorum ganimetide hazýr. saldýrý yeseniz bile 300 gittiðini varsayalým yine verdiðinizi bir savaþta alýrsýnýz 1 saldýrý yediðinizde gelen kalkan ile yaklaþýk 3 saldýrý yapýlabiliyor. buda 1200-300 = 900k ganimet demek. ben bir kelime ile bir kaç þey anlatmak istedim umarým anlayan anlar.