Gönderen Konu: SON GÜNCELLEMEDEN SONRA GANÝMET KITLIÐI  (Okunma sayýsý 5576 defa)

Çevrimdýþý Tolgaysm

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Brit
  • Klaným : FAF
Ynt: SON GÜNCELLEMEDEN SONRA GANÝMET KITLIÐI
« Yanýtla #12 : 07 Ocak 2016, Perþembe - 14:27 »
Arkadaþlar süpercell geri adým atmaz hani derler ya '' mal '' bu  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap oyun bu arkadaþlar sikayet etmeyi býrakmak gerekiyor isteyen oyunu býrakýr istemeyen býrakmaz , bir yandan iyi oldu oyuna bir tat geldi, zamanýnda köyü fullemek için sabahtan aksama kadar ter dökelim simdi adamýn biri gelsin acsýn botu içsin çayýný kahvesýný köy yapýp satsýn vesaire gerçekten iyi oldu ( bu benim düþüncem ) .. gelelim ganimet konusuna 1 günde 10 milyon altýn 10 milyon iksir kasýyorum hýzlandýrma ile, inanmayanlar olursa özelden msj atsn klana davetlerim. klan türkish titans. kristal 1 usta 3 ve usta 2 idealdir. 5 golem , 21 sihirbaz , 2 dalkavuk , 2 okcu 4 jump ( atlama büyü ) 1 öfke = toplamda 242 bin iksir yapýyor. ben iksirim bol diye böyle basýyorum isteyen 6 golem basýp 13 sihirbaz kaleyede sihirbaz alabilir. 2 saatte bir saldýrý yapýyorum 300 den aþaðýda dalmýyorum 135 binde bonusum geliyor min 435 bin altýn + iksir düzenli olarak saldýrý yapýlýrsa ortalama en az 1 günde 3 milyon altýn çok çok rahat kasýlýr ki 300 den fazlasý köylerde dolu bahsetmiþ olduðum liglerde tek sýkýntý 4,5 k karaiksiriniz gider. kara iksire ihtiyacý olmayan arkadaþlar için bir tavsiyedir malüm þu surecte ya altýndan ya iksirden vazgecmemiz gerekiyor ben kara iksiri seçtim. seçim size kalmýþ.
he þimdi diyenler olucaktýr. köyde 300 varda hepsini alabilcekmiyiz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap buna tavsiye yok kardþm oda size kalmýþ. þuanda köyüm th 11 full+full basýlý 7 günleri var , sadece x yayý 3 e vermiþtim bitmesini bekliyorum ganimetide hazýr. saldýrý yeseniz bile 300 gittiðini varsayalým yine verdiðinizi bir savaþta alýrsýnýz 1 saldýrý yediðinizde gelen kalkan ile yaklaþýk 3 saldýrý yapýlabiliyor. buda 1200-300 = 900k ganimet demek. ben bir kelime ile bir kaç þey anlatmak istedim umarým anlayan anlar.

Çevrimdýþý T-Rex!

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : T-Rex
  • Klaným : T-test area
« Yanýtla #13 : 08 Ocak 2016, Cuma - 20:03 »
sizi bilemem, kalkan sisteminin tanýtýmýndan sc'nin gem odaklý oyuna dönüþeceði, ortalýk iyice karmaþýkken de yeni bir oyun piyasaya sürecekleri belliydi. kalkan sisteminde kararlýlar, bu kararlýlýðýn yararsýz, kazandýrmayan oyuncu ile uðraþmayacaklarýnýn deklarasyonu olduðunu düþünüyorum. ne kadar gem, o kadar upgrade. vs vs. kaynak korumasý ile ilgili bi iki laf ettiler, büyük ihtimal savunma bonusu gelecek. o kadar.

ben hala savaþlardayým, arada baðýþ vs. düzenli de upgradelerimi bitiriyorum. ama kb yükseltmesi ile uðraþacaðýmý sanmýyorum. çok tatsýz oldu oyun.

Çevrimdýþý onlywolf38

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #14 : 19 Ocak 2016, Salý - 03:43 »
Artýk Nefret Etmeye Baþladým Ganimet Bulamýyorum 40 bin 50 bin ne böyle ya nereye kadar gidicez köy th10 ganimet yok  yetkililer yok mu bir el atýn þu iþe ya

Çevrimdýþý egecey

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
    • Tezelspor..
  • COC Nick : Ege
  • Klaným : Þan ve Þeref
« Yanýtla #15 : 19 Ocak 2016, Salý - 17:29 »
Kardeþ bende TH10'um ama nazar deðmesin çok iyi ganimet geliyor son 1 haftadýr. Kupa aralýðýn 1900-2000 olsun. Akþam giriyorsan Rusya'da takýl.

Çevrimdýþý onlywolf38

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #16 : 21 Ocak 2016, Perþembe - 04:29 »
ozaman kupayý yükseltiyorum yoksa deli oldum usta kafalarý yiyorum valla

Çevrimdýþý onlywolf38

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #17 : 21 Ocak 2016, Perþembe - 04:30 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kardeþ bende TH10'um ama nazar deðmesin çok iyi ganimet geliyor son 1 haftadýr. Kupa aralýðýn 1900-2000 olsun. Akþam giriyorsan Rusya'da takýl.

kupa yükseltiyorum ozaman hemen kafayý yiyecem yoksa

Çevrimdýþý ColdSinan

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 60
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ColdStorm
« Yanýtla #18 : 21 Ocak 2016, Perþembe - 14:46 »
Vallahi 2 haftadir kristal 3 den cikmadim sahsen bu surec icerisinde 8m dan 4 kere depolarim doldu kara iksir kasmadigim halde golemi 3 e bastim ve simdi de 76k var bitince direk 4 e bascam ayni zamanda 2 xyayi bastým 3 tane de sihribaz kulesi insaatda su an ve 4.2m altin var daha demin gene depolari iyi ve toplayicilari toplamamis ful bi th9 a daldim 490k patlattim buyu kullanmadým -28 yedim ama kupa onemli degil 10 lari bilmem ama 9 lar icin manyak ganimetler oludugu kesin ilk baslarda sovmustum guncellemeye ama su an manyak gelisiyorum

Kara iksir iyi insan gibidir ; zor bulunur.Bulursan da kaybetmemek için korumasýný bileceksin...

Çevrimdýþý onlywolf38

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #19 : 22 Ocak 2016, Cuma - 02:36 »
Vallahi 2 haftadir kristal 3 den cikmadim sahsen bu surec icerisinde 8m dan 4 kere depolarim doldu kara iksir kasmadigim halde golemi 3 e bastim ve simdi de 76k var bitince direk 4 e bascam ayni zamanda 2 xyayi bastým 3 tane de sihribaz kulesi insaatda su an ve 4.2m altin var daha demin gene depolari iyi ve toplayicilari toplamamis ful bi th9 a daldim 490k patlattim buyu kullanmadým -28 yedim ama kupa onemli degil 10 lari bilmem ama 9 lar icin manyak ganimetler oludugu kesin ilk baslarda sovmustum guncellemeye ama su an manyak gelisiyorum
Kardeþim Th9 Ýken Bende Kasýyordum Ama Th10 GEçtim Caným Çýkýyor 5. Gün Bu 1 Sefer Depo Doldurdum Þuan  Yarýn Cehennem Kule 2. SEviyeye Basýcam Ve Ordu Kamp Basýcam Daha GEçeli 7 Gün Oldu Th 10 A

Çevrimdýþý ColdSinan

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
« Yanýtla #20 : 23 Ocak 2016, Cumartesi - 14:43 »
Kardeþim Th9 Ýken Bende Kasýyordum Ama Th10 GEçtim Caným Çýkýyor 5. Gün Bu 1 Sefer Depo Doldurdum Þuan  Yarýn Cehennem Kule 2. SEviyeye Basýcam Ve Ordu Kamp Basýcam Daha GEçeli 7 Gün Oldu Th 10 A

hangi ligdesin ?

Kara iksir iyi insan gibidir ; zor bulunur.Bulursan da kaybetmemek için korumasýný bileceksin...

Çevrimdýþý onlywolf38

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #21 : 24 Ocak 2016, Pazar - 19:46 »

hangi ligdesin ?

ÞUANDA ALTIN LÝG 3 DEYÝM KUPA YÜKSELTÝYORUM BURALARDA BÝRÞEY YOK

Çevrimdýþý ColdSinan

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
« Yanýtla #22 : 24 Ocak 2016, Pazar - 22:38 »
Bana cikan th10 larda ve duydugum kadariyla kristal3 de manyak ganimet var bizim klandaki bi arkadas 500k lik fena ganimetler aliyo