öncelikle forumda banlandın bunu belirtmek isterim süresiz olarak . burası online sohbet odası değil anında cevap gelsin konunun problemine gelince
Uyarı Bu geçici çözüm, kötü niyetli kullanıcılar veya virüsler gibi kötü amaçlı yazılımlar tarafından gerçekleştirilen bilgisayarınızın veya ağınızın saldırılara karşı daha savunmasız kılabilir. Bu geçici çözüm önerilmez, ancak gerekli olduğunu düşünürseniz kullanabilmeniz amacıyla bu bilgiler sağlanmaktadır. Bu çözümü kullanmak kendi sorumluluğunuzdadır.Uyarı Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni veya başka bir yöntemi kullanarak kayıt defterini hatalı olarak değiştirirseniz önemli sorunlar oluşabilir. Bu sorunlar, işletim sisteminizi yeniden yüklemenizi gerektirebilir. Microsoft bu sorunların çözülebileceğini garanti etmemektedir. Kayıt defterini kendi sorumluluğunuzda değiştiriniz.Bu soruna geçici bir çözüm için, aşağıdaki adımları izleyin:
Başlat' ı tıklatın, Çalıştır' ı tıklatın, Denetim userpasswordsyazın ve Tamam' ı tıklatın.
Yeni bir bilgisayar yöneticisi hesabı oluşturun.
Başlat' ı tıklatın, Çalıştır' ı tıklatın, regedityazın ve Tamam' ı tıklatın.
Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde, HKEY_CURRENT_USER\Softwaresağ tıklatın ve ardından izinler' i tıklatın.
Ekle' yi tıklatın, Herkesyazın ve Tamam' ı tıklatın.
Grup veya kullanıcı adlarıaltında Herkes' i tıklatın.
Izinleri, Tam Denetim <a2>izin ver</a2> sütununun tıklatıp seçin ve Tamam'ı tıklatın.
Aşağıdaki alt anahtarı bulun:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Setup
Her alt anahtar için şu adımları izleyin:
Alt anahtarını tıklatın.
Delete InstanceComponentSet. # sağ değer dize. # Bir sayıdır ve bu anahtarın değeri, {66563AD8-637B-407F-BCA7-0233A16891AB} olduğunu unutmayın.
Kaydını kaldırın ve Microsoft Windows Installer hizmeti yeniden kaydettirin.
Başlat' ı tıklatın, Çalıştır' ı türü msiexec / unregister, sonra da Tamam' ı tıklatın.
Başlat' ı tıklatın, Çalıştır' ı tıklatın, msiexec/regserveryazın ve Tamam' ı tıklatın.
Business Contact Manager yükleme CD'sini takın ve ardından Business Contact Manager'ı yüklemek için yönergeleri izleyin.