Gönderen Konu: BlueStacks Error 1406 Sorunu ???  (Okunma sayýsý 9475 defa)

Çevrimdýþý xkenovix

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : xJrPirateTR
  • Klaným : TÜRKÝYEM
BlueStacks Error 1406 Sorunu ???
« : 18 Nisan 2014, Cuma - 18:24 »
Merhaba öncelikle herkeze iyi günler benim Clash of Clans ý oynamak için BlueStacks diye bi program buldum ve indirdim sonra herþeyi yaptým ve sorunsuz hatasýz oynuyodum sonra BlueStaks ý indirdiðim günden beri bi virüs girdi ve PC çökmeye baþladý sonra Format atmak zorunda kaldým Formattan sonra tekrar BlueStacks ý indirmek istedim ama kurulum sýrasýnda kurulum tam biticekken Error 1406 hatasýný alýyorum bu neden olabilir baya araþtýrdým yardým aldým ama hayla çözüm bulamadýlar birsürü þey denedim biri yardýmcý olabilirmi hatanýn resmide burda ---- Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý xkenovix

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Ynt: BlueStacks Error 1406 Sorunu ???
« Yanýtla #1 : 22 Nisan 2014, Salý - 16:05 »
Güncel // Cevap bekliyorum ??

Çevrimdýþý xkenovix

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 02 Mayýs 2014, Cuma - 17:35 »
Nasýl bi forum bu hiçbi bilginiz yoksa BlueStacks S.S.S i neden açtýnýz sölesenize !!!

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #3 : 02 Mayýs 2014, Cuma - 17:42 »
öncelikle forumda banlandýn bunu belirtmek isterim süresiz olarak . burasý online sohbet odasý deðil anýnda cevap gelsin konunun problemine gelince

Uyarý Bu geçici çözüm, kötü niyetli kullanýcýlar veya virüsler gibi kötü amaçlý yazýlýmlar tarafýndan gerçekleþtirilen bilgisayarýnýzýn veya aðýnýzýn saldýrýlara karþý daha savunmasýz kýlabilir. Bu geçici çözüm önerilmez, ancak gerekli olduðunu düþünürseniz kullanabilmeniz amacýyla bu bilgiler saðlanmaktadýr. Bu çözümü kullanmak kendi sorumluluðunuzdadýr.Uyarý Kayýt Defteri Düzenleyicisi'ni veya baþka bir yöntemi kullanarak kayýt defterini hatalý olarak deðiþtirirseniz önemli sorunlar oluþabilir. Bu sorunlar, iþletim sisteminizi yeniden yüklemenizi gerektirebilir. Microsoft bu sorunlarýn çözülebileceðini garanti etmemektedir. Kayýt defterini kendi sorumluluðunuzda deðiþtiriniz.Bu soruna geçici bir çözüm için, aþaðýdaki adýmlarý izleyin:
Baþlat' ý týklatýn, Çalýþtýr' ý týklatýn, Denetim userpasswordsyazýn ve Tamam' ý týklatýn.
Yeni bir bilgisayar yöneticisi hesabý oluþturun.
Baþlat' ý týklatýn, Çalýþtýr' ý týklatýn, regedityazýn ve Tamam' ý týklatýn.
Kayýt Defteri Düzenleyicisi'nde, HKEY_CURRENT_USER\Softwaresað týklatýn ve ardýndan izinler' i týklatýn.
Ekle' yi týklatýn, Herkesyazýn ve Tamam' ý týklatýn.
Grup veya kullanýcý adlarýaltýnda Herkes' i týklatýn.
Izinleri, Tam Denetim <a2>izin ver</a2> sütununun týklatýp seçin ve Tamam'ý týklatýn.
Aþaðýdaki alt anahtarý bulun:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Setup
Her alt anahtar için þu adýmlarý izleyin:
Alt anahtarýný týklatýn.
Delete InstanceComponentSet. # sað deðer dize. # Bir sayýdýr ve bu anahtarýn deðeri, {66563AD8-637B-407F-BCA7-0233A16891AB} olduðunu unutmayýn.
Kaydýný kaldýrýn ve Microsoft Windows Installer hizmeti yeniden kaydettirin.
Baþlat' ý týklatýn, Çalýþtýr' ý türü msiexec / unregister, sonra da Tamam' ý týklatýn.
Baþlat' ý týklatýn, Çalýþtýr' ý týklatýn, msiexec/regserveryazýn ve Tamam' ý týklatýn.
Business Contact Manager yükleme CD'sini takýn ve ardýndan Business Contact Manager'ý yüklemek için yönergeleri izleyin.

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: furkanas (05 Þubat 2015, Perþembe - 14:13)