Gönderen Konu: Merhaba :) Konu açmamýþým ben :D  (Okunma sayýsý 3052 defa)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Merhaba :) Konu açmamýþým ben :D
« : 22 Ocak 2013, Salý - 14:00 »
Herkese selamlar, saygýlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bir moderatör olarak buraya konu açmamýþým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Açarak saygýnlýk görürüm belki dedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tanýyanlar vardýr tanýmayanlar vardýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Oyunla birlikte foruma katýldým. Hem oyunda hemde forumda kendimi geliþtirdim, ne kadar faydalý olursam o kadar fayda göreceðime inanýyorum ve belki daha fazlasýný göreceðim. Ee, boþuna dememiþler; ekmek yemek için, ekmek vermek lazým...

Sosyal medya'nýn tümüne üyeyim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Soyadýmda çift, ya da mümkünse tek "a" kullanýyorum, bana ulaþabilirsiniz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Þuan 1923TÜRK2 klan lideriyim, sizleri, sýcak kanlý samimi insanlarý aramýzda aðýrlamaktan memnuniyet duyarýz...
(Klan reklamýný araya sýkýþtýrdým)

Hepinize iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum, yararlý içeriklere kim olursa olsun emeðine saygý gösterip rep'ini verin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Tekrar iyi forumlar saðlýcakla kalýn, Allah'a emanet olun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Yekta41

• Former Moderatör
  • 76.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 535
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 110 Mesajý Toplam
    166 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Yekta41
Ynt: Merhaba :) Konu açmamýþým ben :D
« Yanýtla #1 : 22 Ocak 2013, Salý - 14:04 »
Merhaba Furkan forumumuza HoþGeldin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Lay lay lom.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 22 Ocak 2013, Salý - 14:06 »
Hoþbulduk burasý çok güzelmiþ :AS:ASd

Çevrimdýþý Anlunl

• 82.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 643
  • Rep Puaný : 50
  • Durumum:
  • ultrAslan
  • 160 Mesajý Toplam
    325 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anlunl
  • Klaným : Turkish Conquest
« Yanýtla #3 : 22 Ocak 2013, Salý - 17:09 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Herkese selamlar, saygýlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bir moderatör olarak buraya konu açmamýþým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Açarak saygýnlýk görürüm belki dedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tanýyanlar vardýr tanýmayanlar vardýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Oyunla birlikte foruma katýldým. Hem oyunda hemde forumda kendimi geliþtirdim, ne kadar faydalý olursam o kadar fayda göreceðime inanýyorum ve belki daha fazlasýný göreceðim. Ee, boþuna dememiþler; ekmek yemek için, ekmek vermek lazým...

Sosyal medya'nýn tümüne üyeyim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Soyadýmda çift, ya da mümkünse tek "a" kullanýyorum, bana ulaþabilirsiniz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Þuan 1923TÜRK2 klan lideriyim, sizleri, sýcak kanlý samimi insanlarý aramýzda aðýrlamaktan memnuniyet duyarýz...
(Klan reklamýný araya sýkýþtýrdým)

Hepinize iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum, yararlý içeriklere kim olursa olsun emeðine saygý gösterip rep'ini verin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Tekrar iyi forumlar saðlýcakla kalýn, Allah'a emanet olun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bu paragrafta 8 defa gülmüþsün Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Level:120
Nick: Anlunl
Th: 9

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 22 Ocak 2013, Salý - 17:10 »
Dýþým gülebilir ama içimi kim bilebilir ? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gülümsemeyi seviyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sizde sevin kardeþim neresi kötü ?

Çevrimdýþý Anlunl

• 82.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • ultrAslan
  • 160 Mesajý Toplam
    325 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 22 Ocak 2013, Salý - 17:11 »
Kötü birþey demedim ki

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 22 Ocak 2013, Salý - 17:12 »
Eyvallah  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #7 : 22 Ocak 2013, Salý - 18:25 »
Sohbet Açtýk Hala Foruma Sarýyonuz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Tekrardan Hoþgeldin Sefalar Getirdin Furkaným

Çevrimdýþý 1234ege

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 59
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • TURKUZ MUTLUYUZ!
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Sorunlu
  • Klaným : 1923TURK2
« Yanýtla #8 : 22 Ocak 2013, Salý - 18:47 »
Anlunl iþin mi yok neden gülücükleri sayýyosun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

mek danýls

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 22 Ocak 2013, Salý - 19:08 »
Bunu önceden yazmalýydým ama yazayýmda eksik kalmayalým dedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Hoþbulduk tekrar abi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #10 : 23 Ocak 2013, Çarþamba - 15:50 »
ben, benim eski konuma edit atýnca furkan da özendi tabi hiç geri kalýr mý xdxd adamým yaa hoþgeldin furkan reyiz.. Eðer moderatör ya da 3. seviye üye olmak istiyorsan yararlý þeyler paylaþ.. 3. seviyelerde taktik bölümü var.

Çevrimdýþý Anlunl

• 82.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • ultrAslan
  • 160 Mesajý Toplam
    325 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 23 Ocak 2013, Çarþamba - 17:37 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Anlunl iþin mi yok neden gülücükleri sayýyosun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Gülücükleri saymamýn sana bi zararý oldu mu ?