Herkese selamlar, saygýlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBir moderatör olarak buraya konu açmamýþým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Açarak saygýnlýk görürüm belki dedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapTanýyanlar vardýr tanýmayanlar vardýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapOyunla birlikte foruma katýldým. Hem oyunda hemde forumda kendimi geliþtirdim, ne kadar faydalý olursam o kadar fayda göreceðime inanýyorum ve belki daha fazlasýný göreceðim. Ee, boþuna dememiþler; ekmek yemek için, ekmek vermek lazým...Sosyal medya'nýn tümüne üyeyim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Soyadýmda çift, ya da mümkünse tek "a" kullanýyorum, bana ulaþabilirsiniz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÞuan 1923TÜRK2 klan lideriyim, sizleri, sýcak kanlý samimi insanlarý aramýzda aðýrlamaktan memnuniyet duyarýz...(Klan reklamýný araya sýkýþtýrdým)Hepinize iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum, yararlý içeriklere kim olursa olsun emeðine saygý gösterip rep'ini verin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapTekrar iyi forumlar saðlýcakla kalýn, Allah'a emanet olun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Anlunl iþin mi yok neden gülücükleri sayýyosun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap