Gönderen Konu: 0'dan 9'a kendi köy binamýn geliþim süreci...  (Okunma sayýsý 96570 defa)

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ugrtrkgvn56/ugrtrkgvn/ugrtrkgvn568/ugurt56
Ynt: 0'dan 9'a kendi köy binamýn geliþim süreci...
« Yanýtla #24 : 16 Temmuz 2014, Çarþamba - 00:09 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu kadar uzun yazmaya gerek yoktu bence Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Her þeyi max yap köy binaný yükselt... Bu oyun böyle ilerler.

Ýmreniyorum düz mantýk yaþamaya ama yapamýyorum napayým...

En büyük savaþ,cahilliðe karþý yapýlan savaþtýr.

K.Atatürk

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #25 : 16 Temmuz 2014, Çarþamba - 00:26 »
Eline saðlýk güzel ve faydalý olacaðýný düþündüðüm bir konu olmuþ. Bir noktaya kadar büyük oranda ayný yolu izlemiþiz zaten ikimiz de. Ben de 7 seviyeye kadar senin yazdýðýn yoldan gitmiþtim. Hele ki 6. seviyede vakit kaybetmemek gerekli olduðu fikrine tamamen katýlýyorum. Ben 7. seviyeye gelmemiþtim daha 3. iþçiyi aldýðýmda ve 1250 ile almadým. Diðer görevler ve etraftan toplananlar ile almýþtým. 4. iþçiyi 7 seviyenin sonlarýna doðru x topu cehennem kulesi vs görevler ve 1250 nin katkýsýyla almýþtým. Eðer ki taþlarý boþyere harcamazsanýz bu þekilde sizin kolaylýkla alabileceðinizi düþünüyorum. Ama 7 seviyeden sonra izlediðimiz yollar ve benim önereceðim yollar deðiþkenlik gösteriyor.

Ben 7. seviyeden itibaren artýk savunmalarýn tamamen son seviyeye çýkarýlarak adým adým ilerlenmesi taraftarýyým þahsen. Eninde sonunda bu savunmalarýn ve binalarýn yükseltilmesi gerekiyor zaten yani yükselteceðiz. Bu seviyeler güzel ganimetlerin olduðu seviyeler oluyor. 8 ve 9 da dahil buna. Yükseltmeyerek maliyetleri üst üste bindirmek ileriki seviyelerde yük olmaktan baþka birþey olmuyor. Yükseltmeden gelenlerde genellikle bunu gördüm ben.

Belki alt seviyelerde savunmalar yükselmese pek farketmiyor ama ileride bina yükseltmeleri için maliyetler artýyor ve depolarda muhakkak biriktirmek gerekiyor yükseltebilmek için. Savunmalarýn yeterli olmadýðý zaman da depolarýný saldýrýlarda büyük oranda kaptýrmak insanýn canýný sýkýyor açýkçasý. Bu nedenle 7. seviye itibariyle savunmalarý tamamen yükselterek seviye atlamak önemli oluyor.

Ha bunu derken de duvar konusunda sana nispeten hak vermiyor deðilim. Yani duvar için hususi zaman harcamamak ev iþçileri sýrf duvar yapmak için boþ yatýrmamak gerekiyor . Þahsen kendi adýma konuþacak olursam 7. seviyede ana binayý yükseltmeye yakýn baþlamýþtým ve 8 olana kadar surlarýmýn hepsini mor (7 seviye) yapmýþtým. 8. seviye bina ile birlikte surlara dokunmak için pek bir vaktim olmadý genellikle binalarla ilgilendim ki bu seviye biraz uzun sürecektir bina geliþtirme sürelerinin uzamasý ve birçok savunmanýn iki seviye birden geliþtirilmesi sebebiyle. Bunlarla uðraþýrken belki 25 suru bile ancak çekebilmiþtim kara kuru kafa (8 seviye) sura.

9 un son bölümleriyle birlikte kupa kasarak ustaya çýktým ve 5. iþçiyi de alabildim. Ana binayý yükseltirken son seviyeye gelmesini beklemediðim tek savunma birimi teslalardý. Doðal olarak da TH10 seviye yapmadan evvel TH9 un son bölümü tamamen teslalarý yükseltmeye kaldý benim geliþimimde.  Bir bakýma benim için iyi de oldu. Nitekim teslalarýn maliyeti az ve süresi uzun olduðu için onlarýn geliþmesini sürekli erteledim ama TH10 olmadan evvel de yapmak istemiþtim. Bu dönemde onlarý geliþtirirken geçen süre içerisinde kalan surlarýmý da (TH8 de geliþtirdiðim 25 tanesi haricinde kalanlarý. Çünkü sonrasýnda hiç sur yükseltememiþtim) 8 seviye kara kuru kafaya çektim hatta üzerine de bir 60 tanesi kadarýný 9. seviyeye çekebildim ve þu günlerde TH10 olmama birkaç günlük vakit kaldý.

Kýsacasý surlarý yükseltmek için iþçileri boþta yatýrmayarak altýnlarý harcayacak yer bulunamadýðý takdirde yüseltme fikrine katýlmakla birlikte savunmalarýn da ana bina seviyesinin izin verdiði ölçüde son seviyeye çekilmesi fikrini benimsiyorum.
Her ikiside farklý yollardan yola çýksada ayný amaca ulaþýyorlar

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý m3 e92

• 29.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 92
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Sevene can feda sevmeyene ELVEDA :)
  • 17 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Abdullahcan ♫
  • Klaným : Soðanlý Çocuðu #YPR2LLJ
« Yanýtla #26 : 19 Temmuz 2014, Cumartesi - 21:05 »
Kardeþim helal olsun sonuna kadar güzel anlatmýþsýn ben ikinci hesap kurdum ilk hesap köy 8 ikinci hesap þu an geliþiyor bence köy binasý 4 olduðunda hava savunmasý alýnmalý ben saldýrý stratejimi þöyle yapýyorum (60 lýk) 30 okçu 15 goblin 15 barbar çok etkili oluyor.(Ganimet için)Birde klan kalesinden dalkavuk tamamdýr  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Neyse ilk þöyle önce okçular ile okçu kuleleri (varsa sihirbaz kulelerini) indiriyorum.Sonra barbarlar ile duvarlarý kýrýyorum sonra goblin derken salýyorum dalkavuklarý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap %100 oluyor 70 80 k ganimet çýkarýyorum

Alma mazlumun ahýný,çýkar aheste aheste Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ýntikam Saldýrýlarý Candýr Can ☺

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
« Yanýtla #27 : 20 Temmuz 2014, Pazar - 00:08 »
Kardeþim helal olsun sonuna kadar güzel anlatmýþsýn ben ikinci hesap kurdum ilk hesap köy 8 ikinci hesap þu an geliþiyor bence köy binasý 4 olduðunda hava savunmasý alýnmalý ben saldýrý stratejimi þöyle yapýyorum (60 lýk) 30 okçu 15 goblin 15 barbar çok etkili oluyor.(Ganimet için)Birde klan kalesinden dalkavuk tamamdýr  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Neyse ilk þöyle önce okçular ile okçu kuleleri (varsa sihirbaz kulelerini) indiriyorum.Sonra barbarlar ile duvarlarý kýrýyorum sonra goblin derken salýyorum dalkavuklarý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap %100 oluyor 70 80 k ganimet çýkarýyorum

Ek bilgiler için saðol;)

4. seviye köy binasý düzeyinde hava saldýrýsý çok nadir görülen bi durum.Saldýrý taktiði geliþtirenlerin dýþýnda çok görülecek bi durum deðil.Kupa çok kasýlmýþ olmalý ki hava saldýrýsý yapacak oyuncularýn düzeyine gelinmiþ olsun..Eðer 4. seviyede hava saldýrýsý oluyorsa bu 5. seviyeye geçilmesi gerektiðinin göstergesidir.Tabi bu benim stratejime göre bi düþünce.Her birimi son level yapmadan geçmeyen arkadaþlar için zaten her birim açýlýp son seviyeye kadar yükseltiliyor.

K.Atatürk

Çevrimdýþý Pxel17

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : lPxell
  • Klaným : TurkishNation
« Yanýtla #28 : 27 Temmuz 2014, Pazar - 18:26 »
güzel paylaþým

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #29 : 27 Temmuz 2014, Pazar - 19:28 »
Duvar  konusuna katýlýyorum da savunma ve kýþlalarýn fullenmesi taraftarýyým.
Savunma konusunda verilebilecek bence en büyük taviz hava savunmasýný 4 te kurmama olmalýdýr.
Bir de kýþlalar fullemeden ilerlenmelidir . Özellikle th6 da þifacý açýlmazsa ganimet konusunda büyük sýkýntý olabilir ( ve de clan savaþýnda bonus ganimet almak da zorlanýr , kýþlalarýn fulleyerek gitmesi taraftarýyým .

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
« Yanýtla #30 : 27 Temmuz 2014, Pazar - 19:40 »
Ben oyunu 3-4 hesaptan oynuyorum.Vaktim kýsýtlý olduðundan hepsinde 2 saldýrý yapýp býrakacak þekilde oynuyorum.Yani birinde saldýrýp asker üretmeyi beklerken diðerlerinde saldýrý yapýyorum.Gün 2 saat bu þekilde oynayýnca herþeyi fulleme imkaný olmuyor.Duvarlarý ve uzun süren hava savunmasýný bu iþe katarsak süre alýp baþýný gidiyor.Bazen tüm yükseltmeleri yaparken biriken altýn oluyor,mesela;1.5 M altýna okçu kulesi yükseltirken elimde 1 iþçi ve 3 M altýn oluyor.Önce 1.5 M altýný duvara harcýyorum sonra okçu kulesini yükseltiyorum.Duvarý yükseltme taktiðim ise önce hava savunmalarýna yakýn dýþ çeper sonra iç tarafta kutularýn köþeleri.Bu þekilkde elimden geldiðince azar azar yükseltiyorum.Herþeyi yükseltip level atlayan adama saygý duyarým ancak vakit yaratmak lazým bunun için..

K.Atatürk

ugrtrkgvn56 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (27 Temmuz 2014, Pazar - 20:51)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #31 : 27 Temmuz 2014, Pazar - 20:50 »
Kardeþim valla helal olsun ben bir oyunu anca takip ediyorum maþallah sen 3-4 oyun diyorsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap o zaman Düzen konusunda haklýsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap vesselam

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
« Yanýtla #32 : 28 Temmuz 2014, Pazartesi - 00:36 »
Ýdare ediyorum dediðin zaman sýkýntýsýndan kaynaklanýyor.4 hesap ayný klanda,klan kalesini doldurabilmek için yani.Bu þartlarda hiçbir klan uzun süre kabul etmez.O yüzden kendi klanýmda 4 hesapla kendi yaðýmda kavruluyorum.Ardý ardýna savaþ yapabiliyor olmak güzel 4 hesapla 4 savaþ yapýyorum.Sonra 1 saat sonra bi 4 savaþ daha sonra tamam,ertesi gün sabah kalkýnca birer savaþ sonra öðlen tek iphone'dan savaþ ancak zevki öyle çýkýyor.Bol zamaným olsa girerim bi klana klan savaþýndan sýrtým yere gelmez ama paylaþým yapacak zaman yok.

K.Atatürk

ugrtrkgvn56 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (08 Aðustos 2014, Cuma - 17:04)

Çevrimdýþý avciozan

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : avci
  • Klaným : TeRMiNaTöR
« Yanýtla #33 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 16:59 »
biraz geç gördüm konuyu ama tamda bunu arýyordum çok iþime yarayacak bilgiler köyüm 7.seviye herþey full 4 iþçimde boþta kalýyor sýrf duvarlarý geliþtiricem diye ama þimdi karar verdim duvarlarýn çoðunluðu 6.seviye hepsini 6. seviye yapýp köy binasýný 8 yapýcam daha sonra tekrardan savunmalar dahil herþeyi fulleyip 9 yapýcam 9. seviye köy binasýndada tekrardan herþeyi fulleyip duvarlarý 8. seviye yapýcam sonra köy binasý 10 olucak sonrasý allah ne verdiyse  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap   bu arada iþçi çýkarmak çok kolay ben 6.seviyede 4. iþçiyi çýkardým sadece ana binalarýna daldým 2400 kupa yaptým daha sonra ilerleyemedim 2400 den sonra herkezin ana binasý içeride ama köy binamý 8. seviye yaptýkdan sonra usta lige girerek 5. iþçiyi çýkarýcam

TÜRKLER BÝR KERE DÜNYAYA HÜKMETTÝ BÝR DAHA HÜKMEDECEKDÝR !!

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
« Yanýtla #34 : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 10:55 »
olaya bakýþ çok farklý mesela kamp olayý tamam binayý 7 yap fazladan kampý al onuda max yap 20 asker fazla olsun az bir rakam mý 20 asker Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Turkoglumustafa

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustireyizz
  • Klaným : Real King
« Yanýtla #35 : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 16:42 »
güzel bi paylaþým olmuþ. deneyimlerinizi bizlerle paylaþtýðýnýz için teþekkürler.