Gönderen Konu: 0'dan 9'a kendi köy binamýn geliþim süreci...  (Okunma sayýsý 96643 defa)

Çevrimdýþý ExaS

• 27.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 87
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ExaS
  • Klaným : REQ N ' GTFO
Ynt: 0'dan 9'a kendi köy binamýn geliþim süreci...
« Yanýtla #36 : 13 Aðustos 2014, Çarþamba - 11:06 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ben sadece oyunu kalýplara oturtmanýn yanlýþ olduðunu düþüyorum :)yükseltmeleri son seviye yapýp yükselsende zaten saldýrý alýyosun ve yine kupa ve ganimet kaybediyosun,ne deðiþti?
th arttýrdýkça aldýgýn ganimet düþer ister th 10 bas öyle geliþtir tek farkeden þey daha az ganimet toplarsýn. o yüzden erken ne basarsan kardýr.

Yazýmý Beðendiyseniz Beðen ve [ + Rep Ver ] Butonuna Týklayabilirsiniz. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

<3 Clash Of Clans Aþktýr <3
                                                      -ExaS

Çevrimdýþý muhayri mutiþ mami

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 414
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mutiþ mami
  • Klaným : yok
« Yanýtla #37 : 13 Aðustos 2014, Çarþamba - 11:17 »
bence duvarý 6dan 7ye yükseltmek bazen iyi oluyor adamlar duvar yýkýcým yetmez diye saldýrmýyorlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 24 Aðustos 2014, Pazar - 09:58 Gönderen: TReeArms »

BU KLANDA TÜRK KLANLARININ EN ÝYÝSÝ OLABÝLCEÐÝNE ÝNANIYORUM... ve çok ilgimi çektiði için Treearms abininin fotosunu alýyorum=)

Çevrimdýþý OverDose_

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
« Yanýtla #38 : 24 Aðustos 2014, Pazar - 01:09 »
Benim köy binam 6.

Kýþlalarýn üretim hýzýný 2 saat boyunca taþ ile arttýrýnca duvarlar çok kolay bir þekilde yapýlýyor ztn. Ayný zamanda iksirde kazanýyorsun. Çabucacýk köy binasýný yükseltirsen saldýrýlarýnda ganimetlerin %25 azalacaktýr. Tam tersi de senden düþük seviyedekilerde senden daha fazla ganimet saðlayacaktýr. Bence herþeyi zamanýnda yapmak daha mantýklý. Zaten sýra sýra gidersen yükseldiðinde 1 er kademe arttýrman yeterli oluyor. Kýþlalar için 7. seviyteyi açarým 45 kiþilik orduyu 3 günde hazýr ederim demiþsin. Peki kardeþ diðer kýþlalarý hiç mi yükseltmeyeceksin. Nasýlsa yükselteceksin bari köy seviyeni þiþirme de savaþlardan ganimet kazancýn artsýn. Ama anladýðým þu ki sen kalkan ile 12 saat boyunca madenlerden gelen ile yetiniyorsun. köy binaný dýþarý atmandan belli. Benim için kupa da önemli deðil kalkan da. Nasýlsa ganimet için saldýrýyorum kalkaný 12 saat nasýl bekleyeyim :=)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #39 : 28 Aðustos 2014, Perþembe - 18:28 »
nasýlsýnýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Konudan alakasýz iletilerle pos kasmayýn, tekrarý durumunda uyarý alacaksýnýz. Ýletiniz silindi.

Ýyi forumlar..

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
« Yanýtla #40 : 28 Aðustos 2014, Perþembe - 19:10 »
Benim köy binam 6.

Kýþlalarýn üretim hýzýný 2 saat boyunca taþ ile arttýrýnca duvarlar çok kolay bir þekilde yapýlýyor ztn. Ayný zamanda iksirde kazanýyorsun. Çabucacýk köy binasýný yükseltirsen saldýrýlarýnda ganimetlerin %25 azalacaktýr. Tam tersi de senden düþük seviyedekilerde senden daha fazla ganimet saðlayacaktýr. Bence herþeyi zamanýnda yapmak daha mantýklý. Zaten sýra sýra gidersen yükseldiðinde 1 er kademe arttýrman yeterli oluyor. Kýþlalar için 7. seviyteyi açarým 45 kiþilik orduyu 3 günde hazýr ederim demiþsin. Peki kardeþ diðer kýþlalarý hiç mi yükseltmeyeceksin. Nasýlsa yükselteceksin bari köy seviyeni þiþirme de savaþlardan ganimet kazancýn artsýn. Ama anladýðým þu ki sen kalkan ile 12 saat boyunca madenlerden gelen ile yetiniyorsun. köy binaný dýþarý atmandan belli. Benim için kupa da önemli deðil kalkan da. Nasýlsa ganimet için saldýrýyorum kalkaný 12 saat nasýl bekleyeyim :=)

6 binaya kadar kýþla hýzlandýrarak duvar yapmak kolay ama 7den sonra zorlanýyor insan biraz  ama saldýrý herþeyin kilit noktasý çok saldýr çok kazan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #41 : 28 Aðustos 2014, Perþembe - 23:47 »
ileriki seviyelerde güçlü ordularla mecburen az saldýrý yapabýlýyoruz ne yazýkki süre çok uzun

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý muhayri mutiþ mami

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 414
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mutiþ mami
  • Klaným : yok
« Yanýtla #42 : 29 Aðustos 2014, Cuma - 17:29 »
ama bence kýþlayý 7level köy binasýnda kýþlayý 9 yapýn demeliydiniz

BU KLANDA TÜRK KLANLARININ EN ÝYÝSÝ OLABÝLCEÐÝNE ÝNANIYORUM... ve çok ilgimi çektiði için Treearms abininin fotosunu alýyorum=)

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #43 : 29 Aðustos 2014, Cuma - 17:54 »
Ufak detaylar gözden kaçmýþ olabilir bu oyunu oynuyanýnda bilmesi gerekli 9.seviye kýþla

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý anilman97

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : XAVION
« Yanýtla #44 : 01 Eylül 2014, Pazartesi - 00:16 »
Acikcasi ben de duvarlar konusunda 6 7 de kalinmasini savunuyorum. Cunku hasar puani o kadar fazla artmiyor bu seviyelerde. Ama ozellikle karsima cikan koylerde yuksek seviye duvarlar olursa koy gozume daha bir sasali gorunur ve bu beni psikolojik olarak duvarlari gecemeyecegm yanilgisina dusurebilir. Duvarlari yukseltmenin tek artisi bence dusmanin gozunu korkutmasidir. Savunmalarin fullendikten sonra artan kaynaginiz ve zamaniniz varsa yukseltilmesi taraftariyim.

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 214
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EzerimLoooo
  • Klaným : 50 spartalý
« Yanýtla #45 : 01 Eylül 2014, Pazartesi - 20:16 »
Hayýrlý bir paylaþým olmuþ. Tþk

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.
Chaster herkeze baþarýlar...
50 spartalý klanýmýza herkezi bekliyoruz. Lider alt_irm.
Yazýmý okuyanlara teþekürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Cem2003

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Durumum:
  • 💥CLASH OF CLANS💥 ✅Download for free👍✅
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ???
  • Klaným : ???
« Yanýtla #46 : 02 Eylül 2014, Salý - 13:38 »
Aynen  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap burada köy binam 9 GERÇEKTEN köy binasý 8 olan arkadaþým günde toplam 5 m kaynak toplarken ben 500k - 1m arasýnda toplayabiliyorum.

🚧Baþlamak, bitirmenin yarýsýdýr🚧 (Bir iþe baþlamassak, o iþ asla bitmez.)

Seviye: 86  Baðýþ sayýsý: 56.372

Çevrimdýþý Porthos

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : porthos
  • Klaným : MOTOR DELÝLERÝ
« Yanýtla #47 : 03 Eylül 2014, Çarþamba - 18:04 »
Haziranda oyuna baþladým bu yazýyý ilk baþlarda takip etmiþtim yalnýz aslýnda bahsedilen düþünce cidden çok yanlýþ, hangi seviye köy binasý olursa olsun her þeyi fulleyerek çýkmak gerektiðini anladým. Mesela suan th7yim 50 lvlim yaklaþýk 65 lvllerde iksir ve altýn üreticileri hariç (9-10lvl civarlarýnda) hepsi fullenmiþ oluyor o zaman bascaðým tabiki bende.

Benim tavsiye ettiðim, ve doðrusu olan þey, her þeyi fulleyerek çýkmak mümkünse duvarlarýda.Yani oyundaki köy seviyeniz ne ise onun max leveline çekmek yoksa ileride ganimet bulamayýp köyünüzü geliþtirmek gerçekten sizi piþman edebilir.

(her köy binasý geliþiminde köylerden alacaðýnýz ganimet azalacaktýr unutmayýn)