Gönderen Konu: 0'dan 9'a kendi köy binamýn geliþim süreci...  (Okunma sayýsý 96610 defa)

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ugrtrkgvn56/ugrtrkgvn/ugrtrkgvn568/ugurt56
Ynt: 0'dan 9'a kendi köy binamýn geliþim süreci...
« Yanýtla #60 : 11 Ekim 2014, Cumartesi - 00:13 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Eline saðlýk bana uymayan birkaç þey olsa da güzel ifade etmiþsin geliþim sürecini Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Eyvallah saðolasýn:)

Son seviye yaparak geliþim, evet ayaklarýn basa basa gitmek demek ama nereye kadar?Þu anda 9. seviyedeyim halen ve altýn 3 liginde gayet rahat ganimet buluyorum çalabilende çok olmuyor.Tercih meselesi.Benim klanda da her bir birimi yükseltmeden köy bina yükseltmeyen arkadaþým var hayretle izliyorum:)Sabýr gerektiriyor çünkü kolay iþ deðil..

En büyük savaþ,cahilliðe karþý yapýlan savaþtýr.

K.Atatürk

ugrtrkgvn56 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (11 Ekim 2014, Cumartesi - 00:22)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #61 : 11 Ekim 2014, Cumartesi - 00:22 »
+rep  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: LeafLook (11 Ekim 2014, Cumartesi - 09:35)

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
« Yanýtla #62 : 12 Ekim 2014, Pazar - 02:09 »
+rep  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Birileri kendinden bahsettiðimi anlamýþ anlaþýlan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

K.Atatürk

ugrtrkgvn56 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (12 Ekim 2014, Pazar - 10:54)

Çevrimdýþý palldelima

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kafasý güzel
  • Klaným : Old Pro
« Yanýtla #63 : 17 Ekim 2014, Cuma - 12:02 »
Güzel bilgiler ama katýldýðým noktalar olduðu gibi katýlmadýðým da bir çok nokta var. Þimdi senin taktiðinin bir kötü yaný diðer köyleri yaðmalayýp ganimet yapmak. Köy seviyesi arttýkça rakip zorlaþýyor ve senin altýndaki seviyede olan köy binalarýndan neredeyse ganimet alamýyorsun. Üst seviyelerle de baþa çýkmak o kadarda kolay olmuyor. Ayrýca oyunda klan savaþlarýna benim gibi önem veriyorsan. Kýþla seviyeleri yeterli olmaz, savunmalarýn zayýf kalýr. Ben her seviyede maksimum görme taraftarýyým. Tabi ki fikirlerine de saygým var. Görüþ farklýlýklarý olmasý normal

palldelima 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: magecihan (03 Kasým 2014, Pazartesi - 17:43)

Çevrimdýþý m3 e92

• 29.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 92
  • Durumum:
  • Sevene can feda sevmeyene ELVEDA :)
  • 17 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Abdullahcan ♫
  • Klaným : Soðanlý Çocuðu #YPR2LLJ
« Yanýtla #64 : 20 Ekim 2014, Pazartesi - 15:41 »
Yalnýz Köy Binasý geliþtirince rakip zorlaþmýyor.Kupa yükseldiðin zaman rakip zorlaþýyor.Bilgin olsun  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Alma mazlumun ahýný,çýkar aheste aheste Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ýntikam Saldýrýlarý Candýr Can ☺

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #65 : 20 Ekim 2014, Pazartesi - 16:39 »
Yalnýz Köy Binasý geliþtirince rakip zorlaþmýyor.Kupa yükseldiðin zaman rakip zorlaþýyor.Bilgin olsun  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

yanlýþ biliyorsun kupada rakip global aramayla alakalý, ama savunma birimlerinin birim yüksekliði ve köy binasýnýn seviyesine göre rakipleriniz zorlaþýr, bu klan savaþý içinde ayný.

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: ugrtrkgvn56 (21 Ekim 2014, Salý - 18:12), palldelima (21 Ekim 2014, Salý - 12:56), LeafLook (20 Ekim 2014, Pazartesi - 17:06)

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
« Yanýtla #66 : 21 Ekim 2014, Salý - 18:26 »
Güzel bilgiler ama katýldýðým noktalar olduðu gibi katýlmadýðým da bir çok nokta var. Þimdi senin taktiðinin bir kötü yaný diðer köyleri yaðmalayýp ganimet yapmak. Köy seviyesi arttýkça rakip zorlaþýyor ve senin altýndaki seviyede olan köy binalarýndan neredeyse ganimet alamýyorsun. Üst seviyelerle de baþa çýkmak o kadarda kolay olmuyor. Ayrýca oyunda klan savaþlarýna benim gibi önem veriyorsan. Kýþla seviyeleri yeterli olmaz, savunmalarýn zayýf kalýr. Ben her seviyede maksimum görme taraftarýyým. Tabi ki fikirlerine de saygým var. Görüþ farklýlýklarý olmasý normal

Aynen görüþ farklýlýðý normal.Ancak þunu belirteyim benden alt seviye köylerden ganimet bulmada sýkýntý yaþamýyorum.250k ganimet buluyorum sürekli.Belki köy seviyemden ötürü olmasý gerekenden az gözüküyor belki köy bina seviyem 8 olsa 300k göreceðime 9 olduðu için 250k görüyorum.O yüzden çok kafaya takýlacak bi miktar deðil.Günde 5 milyon ganimet topladýðým oldu altýn 2 liginde.Ýsteyince oluyor.Dediðin gibi seviyeyi fulleyerek gitmek ganimet açýsýndan daha faydalý ona karþý deðilim ancak bu kuralmýþ gibi yaklaþanlara karþýyým.Yani bu oyunun %90 ý duvarlarý yükseltmeden oynarken herþeyi fullemeden köy bina yükseltmem diyenleri anlamýyorum.O kadar klan savaþý yaptýk ben hiç rastlamadým bütün duvarlarý seviye 8 yapýp köy binayý yükselten bi 9. seviye köye.Bu hiç olmadýðý anlamýna gelmiyor ama oyunu oynayanlarýn çoðunluðu bu þekilde oynuyor.

K.Atatürk

ugrtrkgvn56 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (21 Ekim 2014, Salý - 18:31)

Çevrimdýþý SLayeR27

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Can
« Yanýtla #67 : 08 Kasým 2014, Cumartesi - 18:35 »
katýlmýyorum!!

ben th6 ya kdr herþeyi fulleyerek geldim 7 den 8 e geçerken hiç zaman kaybetmedim hiçbir þeyi basmadan geçtim(kara iksir sondasý için) þu an çok piþmaným savunmalarým geri kaldý onlarý basana kdr oyun çok sýktý. kesinlikle herþeyi fullemeden geçmeyin

Çevrimdýþý ClashOfEmrex

• 53.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 249
  • Durumum:
  • Clash of Clans - Leviathan
  • 48 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Leviathan
  • Klaným : Venom
« Yanýtla #68 : 08 Kasým 2014, Cumartesi - 23:00 »
Güzel yazmýþsýn. Ama herþeyi fullemek daha iyi. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

CoC hakkýnda bütün sorularýnýzý sorabilirsiniz. Elimden geldiði kadar yardýmcý olmaya çalýþýrým. Yeni gelen iletilere bakmadýðým için bana özel mesaj gönderebilirsiniz.

Leviathan

Çevrimdýþý ultrAslanOzZzY

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 28
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : OzZzY
  • Klaným : MUT
« Yanýtla #69 : 05 Aralýk 2014, Cuma - 13:55 »
dostum kelimesi kelimesine dogru yazmýssýn dun aksam 8e cýkýp 50 duvarý 6.sevýyeye cýkaracagým dýye 1,5 m altýn harcadým durup dururken once yený eklenen savunmalarý yapmadan sýmdý bakýyorum altýn býrýksýn dýye hata ettým keske senýn yazýný dun okusaymýsm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap her dedýgýn dogru kelýmesý kelýmesýne tesekkur ederým bu arastýrman ýcýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý billycim

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Clash of Clans
  • 26 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bulent
« Yanýtla #70 : 05 Aralýk 2014, Cuma - 14:31 »
dostum kelimesi kelimesine dogru yazmýssýn dun aksam 8e cýkýp 50 duvarý 6.sevýyeye cýkaracagým dýye 1,5 m altýn harcadým durup dururken once yený eklenen savunmalarý yapmadan sýmdý bakýyorum altýn býrýksýn dýye hata ettým keske senýn yazýný dun okusaymýsm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap her dedýgýn dogru kelýmesý kelýmesýne tesekkur ederým bu arastýrman ýcýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Zaten her zaman ana mantik bu olmali. Koy yukseltmesinde depolar full yukseltmek cok onemli. Yeni birimler acinca direk yeni birimleri yukselterek digerlerinin seviyesine getirilmeli. sonra yavastan duvarlari yukseltirsin.

Alýnmayacak Köy Yoktur. Göz korkutacak köy vardýr.

Çevrimdýþý Midas

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 39
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Midas
  • Klaným : FreedomForce
« Yanýtla #71 : 06 Aralýk 2014, Cumartesi - 11:24 »
Bir kaç saat önce bu konuyu gördüm, ilk baþta umursamadim. Sonra Clash'a girdim oyunun beni sýktýgýný görünce uzun zaman bu konuyu aradým ve þimdi buldum. Eskiden herseyi fulleyip geçerdim þimdi dediðin yükseltmeyi yapýp geçeceðim. Köy binam 6 Toplayýcý ve madenleri Full 8 bazýlarý 9 þimdi hepsini 11 yapýp geçeceðim diðer kýþlalar ordu Kampý falan hepsi yeterli. Köy binam 7 olunca oyun çok daha zevkli olacak gibi Barbar Kral felan. Konu için teþekkür ederim, ellerine saðlýk.

Midas 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: LeafLook (06 Aralýk 2014, Cumartesi - 15:16)