Gönderen Konu: 0'dan 9'a kendi köy binamýn geliþim süreci...  (Okunma sayýsý 96592 defa)

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ugrtrkgvn56/ugrtrkgvn/ugrtrkgvn568/ugurt56
Ynt: 0'dan 9'a kendi köy binamýn geliþim süreci...
« Yanýtla #72 : 06 Aralýk 2014, Cumartesi - 16:04 »
Rica ederim arkadaþlar,kendi deneyimim olduðu için ayný düþüncede olanlara çok faydalý olacaðýný düþünmüþtüm ve olduðunu da görüyorum.Ayrýca ben bu konuyu açtýðýmda duvarlar sadece altýnla yükseltilebiliyordu þimdi 6. seviyeden sonra iksir de kullanýlabiliyor.Yani biraz daha kolaylaþtýrýldý duvar yükseltmek.Ayrýca askerleri yükseltmeden köy yükseltmeyin diyenlere kulak asmayýn,önemli olan savunmanýzý yeterli seviyeye getirmektir.Þimdi paso barbar-okçu saldýrý yapýyorum ikiside 5. seviye,günde 10M altýn 10M iksir topladýðým oluyor bu strateji ile.Ganimette bulunuyor yani.

Köy binasý 9 olduðunda direk kara iksir toplayýcýlarý 6. seviye yapýn arkadaþlar sonra günde 2400 topluyorsunuz.Tekrardan kolay gelsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

En büyük savaþ,cahilliðe karþý yapýlan savaþtýr.

K.Atatürk

ugrtrkgvn56 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Midas (06 Aralýk 2014, Cumartesi - 16:19)

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
« Yanýtla #73 : 08 Aralýk 2014, Pazartesi - 13:52 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Rica ederim arkadaþlar,kendi deneyimim olduðu için ayný düþüncede olanlara çok faydalý olacaðýný düþünmüþtüm ve olduðunu da görüyorum.Ayrýca ben bu konuyu açtýðýmda duvarlar sadece altýnla yükseltilebiliyordu þimdi 6. seviyeden sonra iksir de kullanýlabiliyor.Yani biraz daha kolaylaþtýrýldý duvar yükseltmek.Ayrýca askerleri yükseltmeden köy yükseltmeyin diyenlere kulak asmayýn,önemli olan savunmanýzý yeterli seviyeye getirmektir.Þimdi paso barbar-okçu saldýrý yapýyorum ikiside 5. seviye,günde 10M altýn 10M iksir topladýðým oluyor bu strateji ile.Ganimette bulunuyor yani.

Köy binasý 9 olduðunda direk kara iksir toplayýcýlarý 6. seviye yapýn arkadaþlar sonra günde 2400 topluyorsunuz.Tekrardan kolay gelsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kullandýðýn veya ilerde kullanacaðýn bütün askerleri yükseltmenizi tavsiye ederim sonra 3 seviye büyücüyle 9-10 köy binasýnda bir þey yapamazsýnýz özellikle klan savaþlarýnda.

Çevrimdýþý Bymatador

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 157
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 16 Mesajý Toplam
    20 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Matador
« Yanýtla #74 : 09 Aralýk 2014, Salý - 21:41 »
kardeþ kupam en fazla 850 oldu 3 inþaatcým var 3 haftada aldým 24 lvlim binam 5 duvarlarý 5 yapýyom ve gördüðüm en fazla altýn 270 bin iksir 240 bin kaptýðým ise asker sayým 100 dü 130 bin altýn 100 bin iksir süper bence simdilik biriktir elmasý gerisi geliyor vallaha 70 lvle çarýmý sattým oyun birazda sabýr istiyor

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
« Yanýtla #75 : 12 Aralýk 2014, Cuma - 21:27 »

Kullandýðýn veya ilerde kullanacaðýn bütün askerleri yükseltmenizi tavsiye ederim sonra 3 seviye büyücüyle 9-10 köy binasýnda bir þey yapamazsýnýz özellikle klan savaþlarýnda.

Klan savaþý için benim geliþimim zaten uygun deðil ben böyle bi iddiaada bulunmadým..

Benim amacým ganimeti koruyacak kadar savunma olsun yeterli,köyüm %100 yýkýlmasýn diye bi düþüncem olmadý.

K.Atatürk

Çevrimdýþý ✴ali eren®✴

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ✴ali eren®✴
  • Klaným : PLEVNE ANADOLU
« Yanýtla #76 : 28 Aralýk 2014, Pazar - 16:02 »
Kardeþ ben seni anlamýyorum demissinki havan 6 yada 7 seviye yapýn koy binasý 8 de nasi yapicaz 7 seviye havan en yuksek 6 oluyor.

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
« Yanýtla #77 : 03 Ocak 2015, Cumartesi - 02:14 »
Kardeþ ben seni anlamýyorum demissinki havan 6 yada 7 seviye yapýn koy binasý 8 de nasi yapicaz 7 seviye havan en yuksek 6 oluyor.

Aslýnda o 5 yada 6 olacak ama 6 yada 7 yazmýþým dalgýnlýkla.uyarýn için tþk.

K.Atatürk

Çevrimdýþý Speedyy

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Speedy
« Yanýtla #78 : 03 Ocak 2015, Cumartesi - 04:25 »
Yorumlarýn hepsini ve konunun hepsini okumadým ama köy 9 a 6. Seviye duvarla geçmek bence mantýksýz, duvar yýkýcý sayýsý ayný olsa bile duvar rakibin gözünü korkutur ve saldýrmadan once ikinci kez düþündürür uzun uzun yazmýþsýn eline saglýk bu arada

Çevrimdýþý Recep Yusuf

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ||.ARGO
  • Klaným : ETÝMESGUT
« Yanýtla #79 : 04 Ocak 2015, Pazar - 16:13 »
Kardeþ çok saðol emeðine eline saðlýk dediklerini deniyorum ayrýca da Youtube dende video izliyorum 26 Level oldum tek dediðin þeyi yapmýyorum herþeyi en son basýp köy binasýný öyle yükseltiyorum benim stratejim bu n'abarsýn.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap yine de teþekkürler iyi oyunlar

Ecdadýný unutanlar kaynaksýz ýrmaða;köksüz aðaca benzerler. -Çin Atasözü-
||.ARGO ~ ETIMESGUT

Çevrimdýþý billycim

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Clash of Clans
  • 26 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bulent
« Yanýtla #80 : 07 Ocak 2015, Çarþamba - 07:48 »
Konu sahibi arkadasimiz yeni guncellemelerden sonra gelen yeni birimleri ekleyip gunceller ise konuyu daha iyi olur sanki. Zira KB7 de bir kara iksir sondasi geldi, KB8 de 4. Havan.

Alýnmayacak Köy Yoktur. Göz korkutacak köy vardýr.

Çevrimdýþý ahmtkls

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Durumum:
  • Clash Of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TÜRK
  • Klaným : BAFRALILAR
« Yanýtla #81 : 07 Ocak 2015, Çarþamba - 09:08 »
Çok uzun yazmýþsýn okumaya üþendim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Açýklamasýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý billycim

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Clash of Clans
  • 26 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bulent
« Yanýtla #82 : 07 Ocak 2015, Çarþamba - 09:09 »
Çok uzun yazmýþsýn okumaya üþendim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Okursan baya yararli bilgiler yazmis arkadas. Bir emek isi var isin icinde.

Alýnmayacak Köy Yoktur. Göz korkutacak köy vardýr.

Çevrimdýþý ahmtkls

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Durumum:
  • Clash Of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TÜRK
  • Klaným : BAFRALILAR
« Yanýtla #83 : 07 Ocak 2015, Çarþamba - 09:13 »
Tamam eyvallah Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Açýklamasýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap