Gönderen Konu: 0'dan 9'a kendi köy binamýn geliþim süreci...  (Okunma sayýsý 96651 defa)

Çevrimdýþý yesiltas06

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : MARJINAL
  • Klaným : YEÞÝLTAÞ
Ynt: 0'dan 9'a kendi köy binamýn geliþim süreci...
« Yanýtla #84 : 21 Ocak 2015, Çarþamba - 17:27 »
Hocam bist sormak istiyorum bn th 7yi full bitirio th8 e gctim ve cok is var gibi gozukuyor bana biraz tsktik verebilirmisin ? Kac kupa da olmam lazim  ordu nasil basmliyim ganimet kasarken ?  Bi el atarsan cok sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý psych0

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : psych0
« Yanýtla #85 : 30 Ocak 2015, Cuma - 13:58 »
çok yardýmcý oldu teþekkürler

psych0 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (30 Ocak 2015, Cuma - 14:25)

Çevrimdýþý CLASHOFCLANSSMG

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #86 : 31 Ocak 2015, Cumartesi - 14:37 »
Ben senin fikirlerine katýlmýyorum öncelikle ben kendi bilgilerimi gireyim , 86 seviyeyim köy binam 8 , tek kuruþ yatýrmadan 5 inþaatçý aldým , bir taþ kampanyalarý dýþýnda hiç taþ harcamadým , þu andan toplarým ve okçu kulelerim 10 , havanlarým ,sihirbaz kulelerim , hava savunmalarým ve gizli teslalarým 6 (1 tanesi hariç o 5 ) iduvarlarýmýn kimisi 6 , kimisi 7 ve amacým 1 tane olan gizli teslamý da 6 yapmak ve duvarlarýmý 8 yaptýktan sora köy binamý basmak . Yeni baþlayanlar ne mi yapsýn , hiç taþ harcamasýn , duvar dahil bütün savunmalarý full olduktan sonra binasýný bassýn . Keyifli oyunlar ...

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý SEYYÝD HAKAN

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : SEYYÝD HAKAN
  • Klaným : MEZOPOTAMYA
« Yanýtla #87 : 03 Mart 2015, Salý - 23:30 »

Bu nedenle oyuna baþlayanlar hile aramayý baþtan býraksýnlar. Oyunda geliþmek istiyorsanýz sürekli birilerine saldýrmalýsýnýz. Ayný zamanda savunmanýzý da güçlü tutmalýsýnýz. Ýlk açtýðýnýzda deðerli taþlarýnýzý hemen harcamayýn özellikle yükseltme iþlerinizi bunlarla yapmayýn. Bekleyin saati dolsun yükselsin. Hýzlýca geliþmek istiyorsanýz inþaatçý kulübenizi üçe dörde çýkarýn. Biraz savunma yapýp çok altýn ve iksir býrakmazsanýz kimse size saldýrma gereði duymaz. Bunlar dýþýnda sormak istedikleriniz olursa yardýmcý olmaya çalýþýrým. SEYYÝD HAKAN

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ugrtrkgvn56/ugrtrkgvn/ugrtrkgvn568/ugurt56
« Yanýtla #88 : 06 Mart 2015, Cuma - 15:54 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Rica ederim arkadaþlar,kendi deneyimim olduðu için ayný düþüncede olanlara çok faydalý olacaðýný düþünmüþtüm ve olduðunu da görüyorum.Ayrýca ben bu konuyu açtýðýmda duvarlar sadece altýnla yükseltilebiliyordu þimdi 6. seviyeden sonra iksir de kullanýlabiliyor.Yani biraz daha kolaylaþtýrýldý duvar yükseltmek.Ayrýca askerleri yükseltmeden köy yükseltmeyin diyenlere kulak asmayýn,önemli olan savunmanýzý yeterli seviyeye getirmektir.Þimdi paso barbar-okçu saldýrý yapýyorum ikiside 5. seviye,günde 10M altýn 10M iksir topladýðým oluyor bu strateji ile.Ganimette bulunuyor yani.

Köy binasý 9 olduðunda direk kara iksir toplayýcýlarý 6. seviye yapýn arkadaþlar sonra günde 2400 topluyorsunuz.Tekrardan kolay gelsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kullandýðýn veya ilerde kullanacaðýn bütün askerleri yükseltmenizi tavsiye ederim sonra 3 seviye büyücüyle 9-10 köy binasýnda bir þey yapamazsýnýz özellikle klan savaþlarýnda.

Klan savaþý için benim geliþimim zaten uygun deðil ben böyle bi iddiaada bulunmadým..

Benim amacým ganimeti koruyacak kadar savunma olsun yeterli,köyüm %100 yýkýlmasýn diye bi düþüncem olmadý.
2. yazdýðýn cümle çok saçma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Oyunda her asker önemli ilerde hepsi iþinize yarar aman ben bunu kullanmam deyip yükseltmemezlik yapmayýn demek istedim.

Sana göre saçma olabilir ama benim için hala öyle.paramý çalmýyorlar ya neticede.Zevkine oynadýðým bi oyun.ister bi anda tüm ganimetimi alsýn ister tüm kupamý sýfýrlasýn hiç problem deðil.Önemli olan düþündüðüm þekilde saldýrý yapabilmek.Ýhtiyacým neyse onu geliþtiririm eðer yeterli ganimet biriktirmiþsem klanda farklý ihtiyaçlar için diðer birimleri de geliþtiririm.Mesela büyücü kullanmam pek ama klanda isteyen arkadaþlar olduðu için yükselttim.O yüzden hepsini yükseltip geçerim gibi beynimde kýsýtlayýcý bi düþüncem hiç olmadý.Lazýmsa yaparým o kadar..Tavsiye ederim,çok kasmaya gerek yok.Eðlenmek için yapýlmýþ bi oyun.Þartlar yaratýp dýþýna çýkmamak için deðil.

En büyük savaþ,cahilliðe karþý yapýlan savaþtýr.

K.Atatürk

ugrtrkgvn56 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (06 Mart 2015, Cuma - 16:42)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #89 : 06 Mart 2015, Cuma - 16:37 »
Killer1453
Alýntý
2. yazdýðýn cümle çok saçma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Oyunda her asker önemli ilerde hepsi iþinize yarar aman ben bunu kullanmam deyip yükseltmemezlik yapmayýn demek istedim.

Killer1453 Üyelerimize bu þekilde hitap etmeye hakkýnýz yok, burda herkes birbirine saygýlý olacak. Yorumu beðenmemiþ olabilirsiniz, ama bunu üslubunuza daha dikkat edip öyle cevap vermelisiniz, bur da bu tarz söylemlere yer vermiyoruz, bahse konu yorumunuzdan ötürü uyarý cezasý aldýnýz.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2015, Cuma - 16:38 Gönderen: ÞEHZADEBEYÝ »

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ugrtrkgvn56 (06 Mart 2015, Cuma - 16:54)

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
« Yanýtla #90 : 09 Mart 2015, Pazartesi - 14:47 »
Killer1453
Alýntý

Killer1453 Üyelerimize bu þekilde hitap etmeye hakkýnýz yok, burda herkes birbirine saygýlý olacak. Yorumu beðenmemiþ olabilirsiniz, ama bunu üslubunuza daha dikkat edip öyle cevap vermelisiniz, bur da bu tarz söylemlere yer vermiyoruz, bahse konu yorumunuzdan ötürü uyarý cezasý aldýnýz.
Saçma demenin neresi saygýsýzlýk ne zaman bu kadar kibar oldunuz?

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #91 : 09 Mart 2015, Pazartesi - 15:26 »
resmen banlanmak için bahane arýyorsunuz, arkadaþ biri size saçma sapan desen hemen feryat figan ama siz baþkasýna deyince ohh ne ala, yok arkadaþ bu forumda kimsenin kimseye hakaret etmesine, kýrmasýna, üzmesine izin yok. Aksi halinde yukarýdaki arkadaþ gibi süresiz baný yer.

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: alperen262012 (22 Haziran 2015, Pazartesi - 16:29)

Çevrimdýþý caykaumut

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Çayka
  • Klaným : Yok Klanim
« Yanýtla #92 : 20 Mart 2015, Cuma - 12:36 »
Basarili bir Konu

Çevrimdýþý BraveBoyS

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Halit
  • Klaným : esembof
« Yanýtla #93 : 24 Mart 2015, Salý - 08:14 »
Guzel bir noktalara deginmissin ellerine emeðine saðlýk.

Çevrimdýþý Copia

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Rep Puaný : 1
  • Champion
« Yanýtla #94 : 17 Nisan 2015, Cuma - 20:07 »
Yararlý,teþekkürler..

Çevrimdýþý Winchester.

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 62
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Winchester
  • Klaným : 1923TÜRK5
« Yanýtla #95 : 25 Nisan 2015, Cumartesi - 00:32 »
Yararlý bir bilgi olmus eline saglik