Asker üretim süreside önemli ben sürekli oyundayým askerler dolduðu gibi savaþtayým 3 sihirbaz kafadan 24 dk bekletir tabi birde duvarcýsýz nasýl alýnýyormu ben çoðu kez duvarcý çýkarmadým diye daha duvarýn dibinde tüm askerleri öldüðünü bilirim
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAsker üretim süreside önemli ben sürekli oyundayým askerler dolduðu gibi savaþtayým 3 sihirbaz kafadan 24 dk bekletir tabi birde duvarcýsýz nasýl alýnýyormu ben çoðu kez duvarcý çýkarmadým diye daha duvarýn dibinde tüm askerleri öldüðünü bilirimBen gayet rahat alýyorum ilk zamanlar bu stratejiyle nasýl yaparým korkusu olsa da çabuk alýþtým diyebilirim. Toplam ordu sürem 31 dk 3 kýþlaya daðýtýyorum 3 sihirbazý rakip ararken yarýsý bitmiþ oluyor zaten 20 dk falan bekleme payý kalýyor. 20-25 saldýrýyý geçti duvar kýrýcýsýz. Çok güzel kâr getiriyor. Zaten iþiniz toplayýcýlarla depoya girmek için kullanmýyorum bunlarý ki çoðu zaman geliyor toplayýcýsý full köy. Tavsiye edeceðim ordu þekli 100 barbar 100 okçu. Stratejiyi barbarlarý savunmayý oyalamasý için gönderin arkasýna okçularý dizin ki zaten okçu ve barbar ayný yere yöneleceðinden hýzlý bir yýkým olucaktýr. Anlaþýlmayan bir yer var ise daha detaylý da açýklayabilirim. Sana da tavsiye ederim bunu.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAsker üretim süreside önemli ben sürekli oyundayým askerler dolduðu gibi savaþtayým 3 sihirbaz kafadan 24 dk bekletir tabi birde duvarcýsýz nasýl alýnýyormu ben çoðu kez duvarcý çýkarmadým diye daha duvarýn dibinde tüm askerleri öldüðünü bilirimBen gayet rahat alýyorum ilk zamanlar bu stratejiyle nasýl yaparým korkusu olsa da çabuk alýþtým diyebilirim. Toplam ordu sürem 31 dk 3 kýþlaya daðýtýyorum 3 sihirbazý rakip ararken yarýsý bitmiþ oluyor zaten 20 dk falan bekleme payý kalýyor. 20-25 saldýrýyý geçti duvar kýrýcýsýz. Çok güzel kâr getiriyor. Zaten iþiniz toplayýcýlarla depoya girmek için kullanmýyorum bunlarý ki çoðu zaman geliyor toplayýcýsý full köy. Tavsiye edeceðim ordu þekli 100 barbar 100 okçu. Stratejiyi barbarlarý savunmayý oyalamasý için gönderin arkasýna okçularý dizin ki zaten okçu ve barbar ayný yere yöneleceðinden hýzlý bir yýkým olucaktýr. Anlaþýlmayan bir yer var ise daha detaylý da açýklayabilirim. Sana da tavsiye ederim bunu.TH8 im ama 1300 kupalarda takýlýyorum bu düzen iþe yararmý sence bende seri bir þekilde para yapma amaçlý bazen havan denk geliyo detaylý bana anlatýrsan bende kullanim