Gönderen Konu: 8.Sevýye Koy binasý Ganimet Kasma  (Okunma sayýsý 4924 defa)

Çevrimdýþý qsefad

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MSCODER
  • Klaným : MAJECTIC
8.Sevýye Koy binasý Ganimet Kasma
« : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 11:48 »
Arkadaslar köy binasýný 8.seviye yaptým aptal gibi ,ganimet kasamýyorum .Ne yapmam gerekiyor.Yardýmcý olurmusunuz.Hep az ganimetli kiþiler gelýyo

qsefad 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: emre23ucan (05 Temmuz 2014, Cumartesi - 13:00)

Çevrimdýþý graig

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
  • COC Nick : graig
  • Klaným : S.O.L.D.O.Y.
Ynt: 8.Sevýye Koy binasý Ganimet Kasma
« Yanýtla #1 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 12:07 »
1250 - 1450 arasý kupalarda rakip arayýn rahatlýkla bulabilirsiniz ve farming denen taktikle savaþmanýz sizin için iyi olacaktýr.

graig 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: emre23ucan (05 Temmuz 2014, Cumartesi - 13:00)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #2 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 13:18 »
1300-1350 kupada gidip geliyorum gayet iyi para var  denemeniz tavsiye düþük maliyetli ordu kullanmanýzý tavsiye ederim büyü çok kullanmamaya çalýþýn iyi bir ganimet yaparsýnýz

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: emre23ucan (05 Temmuz 2014, Cumartesi - 13:00)

Çevrimdýþý graig

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 13:42 »
Resimle somutlaþtýrmak istedim, bu benim ordu düzenim farmingde. Büyücü gereksiz ama iþlevini merak ettiðim için kullanýyorum.
Kolay gelsin.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 13:52 »
Asker üretim süreside önemli ben sürekli oyundayým askerler dolduðu gibi savaþtayým 3 sihirbaz kafadan 24 dk bekletir tabi birde duvarcýsýz nasýl alýnýyormu ben çoðu kez duvarcý çýkarmadým diye daha duvarýn dibinde tüm askerleri öldüðünü bilirim

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý graig

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 13:58 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Asker üretim süreside önemli ben sürekli oyundayým askerler dolduðu gibi savaþtayým 3 sihirbaz kafadan 24 dk bekletir tabi birde duvarcýsýz nasýl alýnýyormu ben çoðu kez duvarcý çýkarmadým diye daha duvarýn dibinde tüm askerleri öldüðünü bilirim
Ben gayet rahat alýyorum ilk zamanlar bu stratejiyle nasýl yaparým korkusu olsa da çabuk alýþtým diyebilirim. Toplam ordu sürem 31 dk 3 kýþlaya daðýtýyorum 3 sihirbazý rakip ararken yarýsý bitmiþ oluyor zaten 20 dk falan bekleme payý kalýyor.
20-25 saldýrýyý geçti duvar kýrýcýsýz. Çok güzel kâr getiriyor. Zaten iþiniz toplayýcýlarla depoya girmek için kullanmýyorum bunlarý ki çoðu zaman geliyor toplayýcýsý full köy. Tavsiye edeceðim ordu þekli 100 barbar 100 okçu. Stratejiyi barbarlarý savunmayý oyalamasý için gönderin arkasýna okçularý dizin ki zaten okçu ve barbar ayný yere yöneleceðinden hýzlý bir yýkým olucaktýr.
Anlaþýlmayan bir yer var ise daha detaylý da açýklayabilirim.
Sana da tavsiye ederim bunu.

Çevrimdýþý qsefad

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MSCODER
  • Klaným : MAJECTIC
« Yanýtla #6 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 14:04 »
tesekkrler arkadslar hemen denýyorum..

Çevrimdýþý graig

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 14:08 »
Rica ederiz.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 17:38 »
Ben gayet rahat alýyorum ilk zamanlar bu stratejiyle nasýl yaparým korkusu olsa da çabuk alýþtým diyebilirim. Toplam ordu sürem 31 dk 3 kýþlaya daðýtýyorum 3 sihirbazý rakip ararken yarýsý bitmiþ oluyor zaten 20 dk falan bekleme payý kalýyor.
20-25 saldýrýyý geçti duvar kýrýcýsýz. Çok güzel kâr getiriyor. Zaten iþiniz toplayýcýlarla depoya girmek için kullanmýyorum bunlarý ki çoðu zaman geliyor toplayýcýsý full köy. Tavsiye edeceðim ordu þekli 100 barbar 100 okçu. Stratejiyi barbarlarý savunmayý oyalamasý için gönderin arkasýna okçularý dizin ki zaten okçu ve barbar ayný yere yöneleceðinden hýzlý bir yýkým olucaktýr.

TH8 im ama 1300 kupalarda takýlýyorum bu düzen iþe yararmý sence bende seri bir þekilde para yapma amaçlý bazen havan denk geliyo detaylý bana anlatýrsan bende kullanim

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý graig

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 18:59 »

TH8 im ama 1300 kupalarda takýlýyorum bu düzen iþe yararmý sence bende seri bir þekilde para yapma amaçlý bazen havan denk geliyo detaylý bana anlatýrsan bende kullanim
Ben 1500-1650 kupa arasýnda bu taktiði kullanýyorum ve iþliyorsa 1300'lerde de hayli hayli iþler.
Öncelikle 100 barbar ve 100 okçu basýyorsun. Sonra rakip ararken deposu seni ilgilendirmicek ama toplayýcýlarý full olucak birini buluyorsun ve öncelikle toplayýcýlara barbarlarý salýyorsun hepsini deðil tabi 7-8 belki de 10 bu deðiþiklik gösterebilir. Ordaki toplayýcýlarý savunan kuleler toplar ilk olarak barbarlarla oyalanacaklardýr arkasýndan hemen yine 5-10 tane okçuyu sal ve yýk daha sonra diðer toplayýcýlarý ayný þekilde imha et ve son olarak da %50 yapmaya çalýþ hepsi bu kadar. Rahatlýkla iþler.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 19:47 »
Burda ganimet bulamýyosun yukarý çýkýcam biraz ama toplayýcýlarý ve madenleri dolu olan o kadar bulunmazki sayýlý çýkar diyelim çok iyi ganimet çýktý ne yapcan saldýramican

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý graig

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 11 Haziran 2014, Çarþamba - 20:50 »
Yok yaa, neler neler çýkýyor. Hatta depodan çok toplayýcýda çýkýyor bana e biraz da þans tabi.