Yepyeni bir konumla karşınızdayımHerkezin bildigi gibi Bluestacks ve genymotion emulatorlerinde bircok failed vb. problemi gibi saçma sampalak bişeylerle karşılaşıyorsunuz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Bu emulatorderdinize deva olacak ! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap(İndirdim kullanıyorum virüssüzdür virustotal konumun altında verecegim)Üstelik türkçe dil desteği var !!!!!!!!!!Android telelfonlarınıza program kurup kaldırmadan önce pcnizde deneyebilieceğiniz ve fikir edinip ona göre karar vereceğiniz çok güzel bir uygulama kurulumu ve kullanması çok basit içindeki Android işletim sisteminin türkçe dil desteğide var tek eksi @ işaretinin olmaması oda sorun değil zaten tüm Android kullanıcısı arkadaslara hayırlı olması dileğimle.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Adresinden web sitesini gezebilirsinizLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Adresinden İndirebilirsiniz Yardımcı olduysam küçük bir repi esirgemeyin , teşekkürlerVirusTotal Eklenmistir : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap][/b]
YouWave.Com dan indir zaten ordaki herseye yes de adım adım git en sonunda VDS ekranı gibi bi always on (emulator ekranı) gelcek ordanda baglanırsın .
tabiki kullandım bunu da, o yüzden bluestacksı tanıttım gösterdim. ben hiç beğenmedim umarım beğenip kullananlar olur..
Bluestacks bu hizmeti en kaliteli veren program bence, yinde eline sağlık